Dünya Kupası
- bloodline666
- Müdavim Üye
italya finale kaldı da bir de portekiz kalsaydı tadından izlenmes,zdi valla o maç cok harika olurdu ama işte fransa aldı maçı iğrenç bir maçtan sonra ama italya portekiz gişbi yapmaz bunları da yener almanya yı devirdilerse bu takımıda hayli haykli devirip kupayı 4. kez alır benide mıutlu eder
ben seni sevdim ya o bana yeter köpek sen beni bırakıp s...tir olup gittin yaaaaaa bende senin gibilerin taaaaaaaaa a.q.
- yalnizgezen
- Müdavim Üye
- yalnizgezen
- Müdavim Üye
- bloodline666
- Müdavim Üye
- yalnizgezen
- Müdavim Üye
- yalnizgezen
- Müdavim Üye
Edmond yazdı:materazzi nin zidane a ne dediğini gerçekten merak ediyorum.zidane gibi adamın sinirleneceğini zannetmezdim.bu arada fransa dan sagnol italya dan gattuso maçın adamı olabilir.zaten pek keyif veren bir maç olmadı.
zidane juve deykende kawga edıyomus saten sınırlı agresif bırıymıs...
ben bir mülteciyim
kendi yüreğimden başka
sığınacak yerim yok yurdum yok
tüm kitapların arasında kurutulup saklanan
anılarla dolu bir yerdeyim....
kendi yüreğimden başka
-
- Müdavim Üye
- İletişim:
- yalnizgezen
- Müdavim Üye
- bloodline666
- Müdavim Üye
bende izleyemedm die üzülüyodmm (iğrençç bi yolculk geçrydm o sorada ) ama haberlerde zidane in kafa sı muahhaha la adam ne güsel nokta koyduu trimpot yaff tr finlae kalamzz sanki ortada bi takımımız yok gibi geliyoo ne bilmm3.oldğmzda bi takmm ruhu wardı sanki böle bi bütünlk göreblydkk ama sanki şimdii etraftan oyuncuları toplamışlar abi maç yapcaz bi oymnayıwernde gidnn gibi ne bilmm o kadr anlamam ama...Edmond yazdı:materazzi nin zidane a ne dediğini gerçekten merak ediyorum.zidane gibi adamın sinirleneceğini zannetmezdim.bu arada fransa dan sagnol italya dan gattuso maçın adamı olabilir.zaten pek keyif veren bir maç olmadı.
O kadar mutluyum ki şimdi kusabilirim!!..
- yalnizgezen
- Müdavim Üye
Altın Top Zidane'ın
Final maçında kırmızı kart görüp oyundan atılmasına karşın Fransa'nın yıldız futbolcusu Zinedine Zidane Altın Top ödülüne layık görüldü.
Final maçında kırmızı kart görüp oyundan atılmasına karşın Fransa'nın yıldız futbolcusu Zinedine Zidane Altın Top ödülüne layık görüldü.
ben bir mülteciyim
kendi yüreğimden başka
kendi yüreğimden başka
- bloodline666
- Müdavim Üye
materazzi zidane ye müslüman olduğu için gazatelerde okuduğum haberlere göre terörist demiş bu yüzden de adam kafayı koymuş tam olarak gerçeği nasıl ama eğer böyle birşeyse gerçekten haketmiş buna başka birşey denemez helal olsun zidaneye
ben seni sevdim ya o bana yeter köpek sen beni bırakıp s...tir olup gittin yaaaaaa bende senin gibilerin taaaaaaaaa a.q.
bu matterazzi denen adamın youtube'dan bir kac videosunu izledimde ozellikle ac milan maclarında adam ciddi bir kasaba donusuyor...bloodline666 yazdı:materazzi zidane ye müslüman olduğu için gazatelerde okuduğum haberlere göre terörist demiş bu yüzden de adam kafayı koymuş tam olarak gerçeği nasıl ama eğer böyle birşeyse gerçekten haketmiş buna başka birşey denemez helal olsun zidaneye
sleeping with the earth my dying bride
zidane müslümanmı :Sbloodline666 yazdı:materazzi zidane ye müslüman olduğu için gazatelerde okuduğum haberlere göre terörist demiş bu yüzden de adam kafayı koymuş tam olarak gerçeği nasıl ama eğer böyle birşeyse gerçekten haketmiş buna başka birşey denemez helal olsun zidaneye
zidane ın materazzi ye attığı kafadan sonra-materazzinin yaptığı açıklamaya karşı yapılan yorumlardan bazıları:
-Zizu uleynn bee ah bee......
-ne dedi acaba zidane daa ii tos wurdu ama
-bikaç adam toplayıp olayın üstüne gitmeli bence
-silah çekseydi keşke
-Hepimiz zizuyuz
-gavur deilmi ikisinnde (bıppppppp) ya ne faydası var bise
-Zidane ' da kendini bi p.h sayıyo yaf yıldızsan yıldızlığını bil
-BİZDE MATERAZZİNİN YANINDAYIZ (siz kimsiniz?)
-burnunu beynıne gommelıydı
-ÇOKDA TINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN...
-bu aradaa dunn dogumm gunumduu dogum gunuu hedıyemdenn bırıı cokks evdıgımm canımm arkadasımdannn pitbull köpekk adınıı ne koysamm yaa (nasıl?)
kaynak:yonja
-silah çekseydi keşke
-Hepimiz zizuyuz
-bu aradaa dunn dogumm gunumduu dogum gunuu hedıyemdenn bırıı cokks evdıgımm canımm arkadasımdannn pitbull köpekk adınıı ne koysamm yaa (nasıl?)
yaff o köpeklrden çok korkarım napcan yaff piçiko olsun ismiEdmond yazdı:zidane ın materazzi ye attığı kafadan sonra-materazzinin yaptığı açıklamaya karşı yapılan yorumlardan bazıları:
-silah çekseydi keşke
-Hepimiz zizuyuz