Dünya Kupası
polonyanın rakamsal olarak sansı devam ediyor da sadece rakamsal
puyol raul gibi adamlar eskisi gibi degiller elestirilerine maruz da kalsalar sogukkanlılık ve tecrubeleriyle her daim takıma + katarlar.
muhtesem mactı.
yalnız tunus ve s. arabistan macından sonra ukrayna bu haliyle 2 ci cıkısını garanti goremez. ikinci cıksa da brezilya biirinci bitirirse grubunu ki buyuk ihtimal o zaman onunla karsılasacak ve tırtlayacaktır. 8)
puyol raul gibi adamlar eskisi gibi degiller elestirilerine maruz da kalsalar sogukkanlılık ve tecrubeleriyle her daim takıma + katarlar.
muhtesem mactı.
yalnız tunus ve s. arabistan macından sonra ukrayna bu haliyle 2 ci cıkısını garanti goremez. ikinci cıksa da brezilya biirinci bitirirse grubunu ki buyuk ihtimal o zaman onunla karsılasacak ve tırtlayacaktır. 8)
- yalnizgezen
- Müdavim Üye
- yalnizgezen
- Müdavim Üye
- bloodline666
- Müdavim Üye
inanılmaz oynuyorlar hem arjantin nhemde ispanya ikiside kupayı hakedenlerden bence herkes en başta ben brezilyadan böyle gollü maçlar bekliyordum ama yok olmadı hırvadistan az daha yenecekti brezilyayı sahada acıkcası hiçbir şey yoktu brezilya macında ama bir ispanya bir arjantin birazda almanya belki ev sahibi olmaktan kaynaklanıyordur bilmiyortum ama iyi oynuyorlar en azından gol atmak için oynuyorlar gol yememek için değil
ben seni sevdim ya o bana yeter köpek sen beni bırakıp s...tir olup gittin yaaaaaa bende senin gibilerin taaaaaaaaa a.q.
- yalnizgezen
- Müdavim Üye
- bloodline666
- Müdavim Üye
maçlar başlamadan önce brezilya alır diyordum kupayı ama artık bu futbolla alamaz diyor yeni favorilerim ispanya arjantin ve almanya diyorum gerçi almanyada o kadar güzle oynadığı söylenemez ama hırslı olmaları gerçekten cok güzel
ben seni sevdim ya o bana yeter köpek sen beni bırakıp s...tir olup gittin yaaaaaa bende senin gibilerin taaaaaaaaa a.q.
- demakrotive
- Müdavim Üye
- yalnizgezen
- Müdavim Üye
İsveç - İngiltere maçında 1-1'lik eşitliği sağlayan Marcus Allback, attığı golle Dünya Kupası tarihindeki 2000. golü kaydetti.
18.'si Almanya'da düzenlenen Dünya Kupası'ndaki ilk gol Fransa adına 19. dakikada Lucien Laurent tarafından Meksika'ya, Montevideo'da Haziran 1930'da atılmıştı.
18.'si Almanya'da düzenlenen Dünya Kupası'ndaki ilk gol Fransa adına 19. dakikada Lucien Laurent tarafından Meksika'ya, Montevideo'da Haziran 1930'da atılmıştı.
ben bir mülteciyim
kendi yüreğimden başka
sığınacak yerim yok yurdum yok
tüm kitapların arasında kurutulup saklanan
anılarla dolu bir yerdeyim....
kendi yüreğimden başka
- nodoubt_16
- Müdavim Üye
- yalnizgezen
- Müdavim Üye
- bloodline666
- Müdavim Üye
akşam cok güzel maçlar vardı özellikle portekiz-meksika maçı harikaydı bana göre ayrıca angolanın bir de irana golüatması maçı daha da güzelliştirdi umarım her maç bu şekişlde zevkli bir şekilde oynanır
bugün de özellikle italya-çek cumhuriyeti maçının güzel geçeçeğini düşünüyorum bakalım 17:00 te izleyeceğiz umarım yanılmam
bugün de özellikle italya-çek cumhuriyeti maçının güzel geçeçeğini düşünüyorum bakalım 17:00 te izleyeceğiz umarım yanılmam
- bloodline666
- Müdavim Üye
artıkın çekler yaşlandı bence bütün ytakım bazında bakarsak birkaç adam haricinde hepsini emekliliğini istemek gerekir bencesrsb yazdı:dun italya joga bonitosuz duran topan one gecti cekleri sarstı ya her sonuc beklenir duruma geldi...
ceklere yazık oldu sanki
- yalnizgezen
- Müdavim Üye
- yalnizgezen
- Müdavim Üye
jonnathan yazdı:guzel mac oldu arjantin macı
ben az ızledım ya neyse ozetını ızlerım golun tekrarını gostermıslerdı geldımde tv nın basına ama yıne goremedım....
ben bir mülteciyim
kendi yüreğimden başka
kendi yüreğimden başka
- bloodline666
- Müdavim Üye
akşamki maçların ikiside güzeldi de herşey güzeldi özellikle almanya maçından önce bizim 3. olduğumuz güneykore türkiye maçının görüntüleri vardı herkes fair play havasında sahaya cıktı vay be dedim bizim daha öğreneceğimiz daha cok şey var dedim ama maç başladığında da herşey normaldi ama işte o cıktı orataya maçın hakemi böyle birşey yok gereksiz fauller bir de 2. sarı one biçim bir karttır yahu yok böyle birşey bir de kendinde eminmiş gibi adama gülerek göstermez mi zaten bu saaten sonra isveçten bnirşey beklemek olmazdı ha bana zaten maçı almanya alacaktı diyenleri duyuyorum evet alacaktı o zaman neden gösterdi böyle bir kartı
birde arjantin meksika maçı vardı ki mücadele olarak üst düzeyde bir karşılaşmaydı gerçketen cok iyi bir mücadele vardı erken gelen goller de cok iyi oldu bana kalırsa ama yine bir hakem vardı ki orada da herşeyi allak bullak etti ilk yarının son saniyelerinde gabriel heinzeye gösterdiği bir sarı kart onun sarı kartla alakası yok direkt olarak kırmız gereken bir pozisyondu bana kalırsa bundan sonra da macın seyri ne olurdu bilinmez ikinci yarıda da ofsaytlar vardı ki %100 golle sonuşlanacak posizyonları kesti hakem yazık ama arfjantin bu ofsaytlara rağmen aldı maçı bakalım almanya arjantin maçında hakemler kimi tutacak bekleyip göreceğiz
birde arjantin meksika maçı vardı ki mücadele olarak üst düzeyde bir karşılaşmaydı gerçketen cok iyi bir mücadele vardı erken gelen goller de cok iyi oldu bana kalırsa ama yine bir hakem vardı ki orada da herşeyi allak bullak etti ilk yarının son saniyelerinde gabriel heinzeye gösterdiği bir sarı kart onun sarı kartla alakası yok direkt olarak kırmız gereken bir pozisyondu bana kalırsa bundan sonra da macın seyri ne olurdu bilinmez ikinci yarıda da ofsaytlar vardı ki %100 golle sonuşlanacak posizyonları kesti hakem yazık ama arfjantin bu ofsaytlara rağmen aldı maçı bakalım almanya arjantin maçında hakemler kimi tutacak bekleyip göreceğiz