Futbol
- houseofholy
- Müdavim Üye
- İletişim:
Sanmıyorum. Olsa olsa Altay'a büyü falan yaptırmıştırhouseofholy yazdı:Erdoğanın desteği ya da parmağı var mı acaba kasımpaşanın yükselişinde.jonnathan yazdı:Ben hayatımda Kasımpaşa kadar ballı bir takım görmedim. Kesinlikle hak etmediler. Tez zamanda ait olduklara yere dönmelerini umut ediyorum.
sleeping with the earth my dying bride
Ne demek sanmiyorum. Tabiki var abi. Bal gibi var hem de...jonnathan yazdı:Sanmıyorum. Olsa olsa Altay'a büyü falan yaptırmıştırhouseofholy yazdı:Erdoğanın desteği ya da parmağı var mı acaba kasımpaşanın yükselişinde.jonnathan yazdı:Ben hayatımda Kasımpaşa kadar ballı bir takım görmedim. Kesinlikle hak etmediler. Tez zamanda ait olduklara yere dönmelerini umut ediyorum.
Kasimpasa ve Süper Lig. Yan yana bile tuhaf duruyorlar
Kasımpaşaspor'un sahip olduğu futbol stadının (Recep Tayyip Erdoğan Stadı) kalitesi bugün pekçok Süper Lig takımında yok hatta Ali Samiyen'den kat kat iyi olduğunu söyleyebilirim. O yüzden lige çıkmalarına sevindim. Şansı yanındaydı Kasımpaşaspor'un.
Şu resme bakmak yeterli
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/n ... impasa.JPG
Ama bunlara da bakmak lazım : )
http://img192.imageshack.us/img192/9084/fffam8.jpg
http://img217.imageshack.us/img217/6476 ... aliyx7.png
Şu resme bakmak yeterli
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/n ... impasa.JPG
Ama bunlara da bakmak lazım : )
http://img192.imageshack.us/img192/9084/fffam8.jpg
http://img217.imageshack.us/img217/6476 ... aliyx7.png
- kindmonster
- Müdavim Üye
- İletişim:
KESİNLİKLE tay-yeap korkusundan çıkardılar takımı.Süper lig'den de tay-yeap varken kesinlikle düşmez.sonra tay-yeap yalakası basından seğret haberleri:FLAŞ TAKIM KASIMPAŞAhouseofholy yazdı:Erdoğanın desteği ya da parmağı var mı acaba kasımpaşanın yükselişinde.jonnathan yazdı:Ben hayatımda Kasımpaşa kadar ballı bir takım görmedim. Kesinlikle hak etmediler. Tez zamanda ait olduklara yere dönmelerini umut ediyorum.
İşsizlik başa bela,kahrolsun bankalar..
- issirganotununissirmiyani
- Müdavim Üye
Başbakan'ın futbol mutluluğu
31 Mayıs 2007 Perşembe 15:47
Türkiyenin seçim sürecine girdiği şu günlerde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan siyasette yaşanan gerginliğin stresini futbolla attı. Başbakanın 4 dileği de kabul olurken, önce Fenerbahçenin çok önem verilen 100. yıldaki şampiyonluğu ile mutlu oldu. Ardından Büyükşehir belediye başkanıyken kurduğu takım olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor kısa sayılacak bir sürenin ardından Süper lige yükseldi. Bu takımdan desteğini hiç esirgemeyen Başbakan, ardından memleketi Rizenin son haftada kümede kalmasıyla rahat bir nefes aldı. Başbakan, gönül verdiği futbolda özellikle Kasımpaşasporun hedefe ulaşması ile ise duygu seline kapıldı.
ilginç rastlantılar
31 Mayıs 2007 Perşembe 15:47
Türkiyenin seçim sürecine girdiği şu günlerde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan siyasette yaşanan gerginliğin stresini futbolla attı. Başbakanın 4 dileği de kabul olurken, önce Fenerbahçenin çok önem verilen 100. yıldaki şampiyonluğu ile mutlu oldu. Ardından Büyükşehir belediye başkanıyken kurduğu takım olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor kısa sayılacak bir sürenin ardından Süper lige yükseldi. Bu takımdan desteğini hiç esirgemeyen Başbakan, ardından memleketi Rizenin son haftada kümede kalmasıyla rahat bir nefes aldı. Başbakan, gönül verdiği futbolda özellikle Kasımpaşasporun hedefe ulaşması ile ise duygu seline kapıldı.
ilginç rastlantılar
issirganotununissirmiyani ''değişim başladı anı yaşa'' vodafone gibi oldu behh
Yapmayın etmeyin. Altay salaklık yapıp üstüne yatmasaydı rahat geçerdi. Tamam şanssızlardı ama 10 kişi kalmış bir takımdanda son dakikada 2 gol yenmez. Ayrıca hakem Altay'ın penaltısınıda verdi, Kasımpaşa'ya kırmızı kartıda gösterdi. Öncesindeki maçları izlemedim ama bu maç oldukça adildi. Sadece son derece ballılardı ama o bal Süper Lig'te yetmez onlara.
sleeping with the earth my dying bride
- Darkfuneral
- Moderatör
- İletişim:
- houseofholy
- Müdavim Üye
- İletişim:
belki de salaklık yapmaları söylenmiştir maçtan önce. önceki sene çaykur rizenin başarısının ardında da sedat peker ve adamları çıkmıştı. bu adamlar maçı önceden bağlar, sadece hakemle iş bitmiyor(ne tesadüf ki başbakan da rizeli). işler böyle yürüyor madem, bir de Ankara ve İzmir takımlarına el atsalarjonnathan yazdı:Yapmayın etmeyin. Altay salaklık yapıp üstüne yatmasaydı rahat geçerdi. Tamam şanssızlardı ama 10 kişi kalmış bir takımdanda son dakikada 2 gol yenmez. Ayrıca hakem Altay'ın penaltısınıda verdi, Kasımpaşa'ya kırmızı kartıda gösterdi. Öncesindeki maçları izlemedim ama bu maç oldukça adildi. Sadece son derece ballılardı ama o bal Süper Lig'te yetmez onlara.
herşey onun içinde, o herşeyin dışında..
- houseofholy
- Müdavim Üye
- İletişim:
Ertuğrulun hocalığının Beşiktaşa ne kadar faydalı olacağı tartışılır ancak Türkiye'de Türk hocalara karşı gereksiz bir güvensizlik var.Türkiye'de bu işi yürekten yapacak adamlar var ama hiç şans verilmiyor ya da işine çok karışılıyor. Rıdvan Fenere geldiğinde yanına Veselinoviçi verdiler ve adamların işine karıştılar sürekli, oysa tek başına iyi işler çıkaracağına inanıyordum ben. yabancı iyidir tecrübelidir mantığından kurtulsak ne güzel olacak. sırf taraftarı memnun etmek, pahalı transfer yaptık demek için dünyaca ünlü ama Türkiye'ye, futboluna yabancı adamlar geliyor. bence başarı amatör ruhta ve takım sevgisinde gizlidir.
iyi de amatör ruhu toparlayacak bir teknik adam gereklidir başa. gerektiğinde onlarla hoplayacak, gerektiğinde tek bir hareketiyle bütün takımı adam edebilecek.
futbolcular sağa sola kiralık verilir pişsin diye, teknik adamların da pişmesi gerektiğini söyleyebiliriz. ama onlarda pişmek bence 2 sene olmuyor. en az 7-8 sene gerekli.
futbolcular sağa sola kiralık verilir pişsin diye, teknik adamların da pişmesi gerektiğini söyleyebiliriz. ama onlarda pişmek bence 2 sene olmuyor. en az 7-8 sene gerekli.
betterman.
- houseofholy
- Müdavim Üye
- İletişim:
Rıdvan tecrübe açısından kötü bir örnek olabilir ama tecrübeli Türk hoca çokve bu adamlar işlerini gönülden yaparlar. 3 büyükler yerli hocaya güvenmiyor, ve taraftar memnun olmaz korkusu yaşıyor. sonuçta dünyaca ünlü yabancı bir futbolcu ya da hoca sayesinde bir anda kombine biletlerin hepsi satılıyor.layne yazdı:iyi de amatör ruhu toparlayacak bir teknik adam gereklidir başa. gerektiğinde onlarla hoplayacak, gerektiğinde tek bir hareketiyle bütün takımı adam edebilecek.
- houseofholy
- Müdavim Üye
- İletişim:
- houseofholy
- Müdavim Üye
- İletişim:
- houseofholy
- Müdavim Üye
- İletişim: