Bisiklet
- yalnizgezen
- Müdavim Üye
- bloodline666
- Müdavim Üye
benim geçirdiğim kazadan sonra az önce öğrendim ki bir genç bisikletçi (Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Bisiklet Takımı sporcusu Betül Çoşan) daha kazada hayatını kaybetmiş...nedir bu anlayamıyorum...daha kaç kişinin daha canı yanıcak...ben kazayı bisiklet yolunda giderken geçirdim (orda olmaması ve gazlamaması gereken bir iş makinası ve kamyon arasında kalarak) ve ciddi bir tehlike atlattım...bu kızcağıza da servis minibüsü çarpmış...ne zaman bisikletçileri benimsemeye, saygı duymaya başlıcaz çok merak ediyorum...gerçi sadece bisikletçiler deil..neyse sinirlerim bozuldu...insan hayatı bukadar ucuz işte bu memlekette!
- bloodline666
- Müdavim Üye
bu memelekette evet ucuz bu kadar insan hayatı kural diye birşey yokki bu ilkede olsa bile uyan yok ki yazık işte gençeçik hayatını kaybetmiş futbol hadi baskette olsun bunlara değer veriliyor bizim burada ama yok işte başka branş sorsan millete verecek cevabı yok adamların ben türkiyede şöyle bir bisikletle ilgili yarış veya uygulama görmedim anca avrupada bunalrı izliyebiliyorum o kadar başka birşey yok ne televizyonlarda ne gfazetelede nede başka biryerde en küçük bir haber yok yazık en azından bizimö vergilerimizle yayın hayatını sürdüren bir trt varki bu da sadece ilşte birisi medyada ya bu trt ne yapıyor dediğinde birşeyler vermeye calışıyor oda sedece göstermelikysseulb yazdı:benim geçirdiğim kazadan sonra az önce öğrendim ki bir genç bisikletçi (Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Bisiklet Takımı sporcusu Betül Çoşan) daha kazada hayatını kaybetmiş...nedir bu anlayamıyorum...daha kaç kişinin daha canı yanıcak...ben kazayı bisiklet yolunda giderken geçirdim (orda olmaması ve gazlamaması gereken bir iş makinası ve kamyon arasında kalarak) ve ciddi bir tehlike atlattım...bu kızcağıza da servis minibüsü çarpmış...ne zaman bisikletçileri benimsemeye, saygı duymaya başlıcaz çok merak ediyorum...gerçi sadece bisikletçiler deil..neyse sinirlerim bozuldu...insan hayatı bukadar ucuz işte bu memlekette!
ntvde 90 dakikayı izleyen varsa bgunlar dile geliyor her programda ismine bakın aldanmayın bence he türden konuşuluyor buda harika bir olay bu forun,mda hınçal uluçu sevmeyen cok kişi vardır ama orada bunların üstüne basa basa söylüyor buda cok iyi oluyor onun sayesinde avrupadaki bircok organisyonu izledim trtde de ama şimdi yine aynı tas aynı hamam bütün herkesin bu olayalra duyarlı olması lazım duyarsız kalmayalım arkadaşalar
ben seni sevdim ya o bana yeter köpek sen beni bırakıp s...tir olup gittin yaaaaaa bende senin gibilerin taaaaaaaaa a.q.
- angel_of_the_hell
- Müdavim Üye
walla spor olarak sadece yazları ilgilenebiliyorum.. çnkü ankarada çıkıp turlayabilceğim biyer olmadığı için bisiklet yazlıkda duruyo.. ama bu sene arkadaşlarında bisiklet kiralamasıyla ööle bi bisiklet günü yaptıkki anlatamam!!.. 8 kişiydik.. sabahın köründe kalktık.. gittik ayvalık tostumuzu yedik.. ondan snra bisikletçiye gidip 7 tane kiraladık ama.. bisikletler ööle vasattıki hepsinin elden geçip sürülebilme noktasına getirilmesi 1buçuk 2 saati buldu.. neyse ondan snra dağa vurduk kendimizi.. tam en gaza geldiğimiz andıki.. bi arkadaşın zinciri koptu.. baya bi usta-çırak ilişkisi içinde asker abilerden alet edinerek olayı hallettik.. tabe bu sırada bi baktıkki tam bi koyda kalmışız.. ee denize girmeden olmaz dedikk.. denize girdik ama bi arkadaş ayağını kesti.. bu sefer onla uuraştık.. neyse.. sonra yine brz daha gittik.. bi arkadaşın daha zinciri attı.. hadi onuda yaptık.. sonra bi arkadaşın freni tutmadı.. onu yaptık.. sonra yine tutmadı.. yine tutmadı.. en sonunda yapamamaya başladık.. ve bu arada biz 2 gruba ayrılmıştık ve bnmde içnde olduğum (kuzenim, chom, ferroli ve ben..) grup olarak tamamen yanlış yöne gidiyomuşuz meğerse.. sırtımızda tshirtlermizin izi çıktığını ve susuz kaldığımızı farkettiğimizde dank etti.. buarada kuzenimle bnm bisikletler sağlam kalmıştı sadece.. diğer 2 arkadaşı bisikletler kullanıyodu!!.. tabe değiş tokuş yapıyoruz fln.. freni tutmayan bisiklete bindiğim zmn durabilmek için ayağımı sürttüğüm için converslerimin önü baya bi törpülendi..dümdüz oldu.. neyse işte ööle değiş tokuş yapaa yapaa sonunda bisikletçiye geri dönebildik.. ondan snra kıçımızın üstüne oturamamaya ve de bisiklet kelimesini duymaya tahammül edememeye başladık.. mesela biri "deniz bisikletine binelim.." diyoduu.. hepimiz "hayıııııırr!!..." ama ondan sonra "o zmn yunuslara binelim.." deniliodu.. o zmn "tamaaaaaamm..." oluyoduk.. işte bööle.. ama severim bisikleti herşeye raamen.. acısıda geçti nede olsa..
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
{Minno$um.. Pamuktun, bulut oldun..}
{Minno$um.. Pamuktun, bulut oldun..}
iyiymiş =)))) öyle baiisklet sevgisi bitmez bak ben ölümden döndüm hala vazgeçmedim=)))angel_of_the_hell yazdı:walla spor olarak sadece yazları ilgilenebiliyorum.. çnkü ankarada çıkıp turlayabilceğim biyer olmadığı için bisiklet yazlıkda duruyo.. ama bu sene arkadaşlarında bisiklet kiralamasıyla ööle bi bisiklet günü yaptıkki anlatamam!!.. 8 kişiydik.. sabahın köründe kalktık.. gittik ayvalık tostumuzu yedik.. ondan snra bisikletçiye gidip 7 tane kiraladık ama.. bisikletler ööle vasattıki hepsinin elden geçip sürülebilme noktasına getirilmesi 1buçuk 2 saati buldu.. neyse ondan snra dağa vurduk kendimizi.. tam en gaza geldiğimiz andıki.. bi arkadaşın zinciri koptu.. baya bi usta-çırak ilişkisi içinde asker abilerden alet edinerek olayı hallettik.. tabe bu sırada bi baktıkki tam bi koyda kalmışız.. ee denize girmeden olmaz dedikk.. denize girdik ama bi arkadaş ayağını kesti.. bu sefer onla uuraştık.. neyse.. sonra yine brz daha gittik.. bi arkadaşın daha zinciri attı.. hadi onuda yaptık.. sonra bi arkadaşın freni tutmadı.. onu yaptık.. sonra yine tutmadı.. yine tutmadı.. en sonunda yapamamaya başladık.. ve bu arada biz 2 gruba ayrılmıştık ve bnmde içnde olduğum (kuzenim, chom, ferroli ve ben..) grup olarak tamamen yanlış yöne gidiyomuşuz meğerse.. sırtımızda tshirtlermizin izi çıktığını ve susuz kaldığımızı farkettiğimizde dank etti.. buarada kuzenimle bnm bisikletler sağlam kalmıştı sadece.. diğer 2 arkadaşı bisikletler kullanıyodu!!.. tabe değiş tokuş yapıyoruz fln.. freni tutmayan bisiklete bindiğim zmn durabilmek için ayağımı sürttüğüm için converslerimin önü baya bi törpülendi..dümdüz oldu.. neyse işte ööle değiş tokuş yapaa yapaa sonunda bisikletçiye geri dönebildik.. ondan snra kıçımızın üstüne oturamamaya ve de bisiklet kelimesini duymaya tahammül edememeye başladık.. mesela biri "deniz bisikletine binelim.." diyoduu.. hepimiz "hayıııııırr!!..." ama ondan sonra "o zmn yunuslara binelim.." deniliodu.. o zmn "tamaaaaaamm..." oluyoduk.. işte bööle.. ama severim bisikleti herşeye raamen.. acısıda geçti nede olsa..
http://ysseulb.deviantart.com/
http://ballroomdancer.azbuz.com
WhAt iF YoU SLepT? aNd WhAt iF, iN YouR SLeeP, YoU DReaMeD?aNd WhAt iF, iN YouR DReaM, YoU WenT To HeAVeN aNd THeRe PLuCKeD a STrANgE aNd BeaUTiFuL FLoWeR? aNd WhAt iF, WHeN YoU AWoKe, YoU
WhAt iF YoU SLepT? aNd WhAt iF, iN YouR SLeeP, YoU DReaMeD?aNd WhAt iF, iN YouR DReaM, YoU WenT To HeAVeN aNd THeRe PLuCKeD a STrANgE aNd BeaUTiFuL FLoWeR? aNd WhAt iF, WHeN YoU AWoKe, YoU
- nodoubt_16
- Müdavim Üye
- Darkfuneral
- Moderatör
- İletişim:
Bir de paten pistinde denesene çok eğlenceli oluyo tavsiye ederimdev!l_O_ yazdı:bi de bosatnal ısahilindeki bisiklet yolundan yürüyen insalara sesleniyorum çekiln yoldannnnnnnnnnnnnn!!!!!!sora bi tarafına eçi,rince bisikleti sen suçlumuşun gibi oluyo!kardeşm yürüyş yoluda yapmş adam ordan yürü!insanlarmz işte!..
All mankind loves a lover.
Eskiden Bianchi BMX'im vardı.Harika birşeydi.Yapmadığım atraksiyon yoktu.10'lu merdivenlere çıkıp, 20'li merdivenlerden iner, kaldırımlardan zıplar, yokuş aşağı en zor yokuşlarda ellerimi bırakarak inerdim.O günleri özlerim hep.Şimdi 18 vitesli bisikletleri sevmiyorum.Hantal, ağır şeyler.Yok efenim; kalkarken birle kalkıcaksın, hızlandığında arttıracaksın vitesi falan filan, ne bu tır mı sürüyoruz?...BMX güzeldi, basitti sürmesi, zordu sürmesi.Çingeneler çalmıştı yazık oldu ya .
valla o vites kullanımı konusunda kafra mı buldular acaba seninle yaw...yok öyle bişi çünkü =) tamamiyle alakasız bişi o dediklerin bisiklet kullanımı için...KoRn_eR yazdı:Eskiden Bianchi BMX'im vardı.Harika birşeydi.Yapmadığım atraksiyon yoktu.10'lu merdivenlere çıkıp, 20'li merdivenlerden iner, kaldırımlardan zıplar, yokuş aşağı en zor yokuşlarda ellerimi bırakarak inerdim.O günleri özlerim hep.Şimdi 18 vitesli bisikletleri sevmiyorum.Hantal, ağır şeyler.Yok efenim; kalkarken birle kalkıcaksın, hızlandığında arttıracaksın vitesi falan filan, ne bu tır mı sürüyoruz?...BMX güzeldi, basitti sürmesi, zordu sürmesi.Çingeneler çalmıştı yazık oldu ya .
http://ysseulb.deviantart.com/
- issirganotununissirmiyani
- Müdavim Üye
Anlat bakalım neymiş öğrenelim, alakasızmış benim dediklerim, anlatta aydınlanalım.ysseulb yazdı:valla o vites kullanımı konusunda kafra mı buldular acaba seninle yaw...yok öyle bişi çünkü =) tamamiyle alakasız bişi o dediklerin bisiklet kullanımı için...KoRn_eR yazdı:Eskiden Bianchi BMX'im vardı.Harika birşeydi.Yapmadığım atraksiyon yoktu.10'lu merdivenlere çıkıp, 20'li merdivenlerden iner, kaldırımlardan zıplar, yokuş aşağı en zor yokuşlarda ellerimi bırakarak inerdim.O günleri özlerim hep.Şimdi 18 vitesli bisikletleri sevmiyorum.Hantal, ağır şeyler.Yok efenim; kalkarken birle kalkıcaksın, hızlandığında arttıracaksın vitesi falan filan, ne bu tır mı sürüyoruz?...BMX güzeldi, basitti sürmesi, zordu sürmesi.Çingeneler çalmıştı yazık oldu ya .
18 le kalkıyodun herhalde 8)issirganotununissirmiyani yazdı:haha harbiden bisikletle birlemi kalkıyyordun sen
Saten bunu yapmazsan sorun vardır demek.Buna yol verme denir.Elektrik veya benzinle çalışan bütün güçlü motorlara bu mantıkla yol verilir.Bisiklette bu motorların çalışma prensiplerinin en basit halidir aslında.keremo83 yazdı:Bisikletin daha hızlı ivme kazanabilmesi için sıralı olarak vites yükseltme mantığı doğrudur arkadaşlar vites değişimlerinde aktarma oranları değişeceğnden kullanıcıya daha az güç harcatır daha az yorucu olur 18. viteste kalkış yapmak hem zincire hem vites rulmanına yük bindirir saygılar