Vestel Manisa
- bloodline666
- Müdavim Üye
Vestel Manisa
ilk haftaların en güzel top oynayan ve daima gol atmak için oynayan takımı yaptığı transferlerle iyi bir kadro kurdular umarım bozulmadan bu şekilde devam ederler
ben seni sevdim ya o bana yeter köpek sen beni bırakıp s...tir olup gittin yaaaaaa bende senin gibilerin taaaaaaaaa a.q.
- bloodline666
- Müdavim Üye
bu hafta gerçekten cok iyi oynadılar belki gençlerbirliği 9 kişi kalmış alabilir ama bizim 4 büyüklerden birisi olsa biliyorum o maç öyle biterdi ama vestel 90. dakikada bile ynuyordu abstırıyordu atmak için oynuyordu işte futbol böyle olmalı ilk 10 dakikada bir tane atıp sonra yan gelip yatmak değil
ben seni sevdim ya o bana yeter köpek sen beni bırakıp s...tir olup gittin yaaaaaa bende senin gibilerin taaaaaaaaa a.q.
imkansız değil bence..jonnathan yazdı:imkansız ama keske sampiyon olsalar...
şampiyonluğa oynuyan takımları görüyoruz..
fenerbahçe,beşiktaş,galatasaray..bence manisa hepsinden iyi top oynuyor ve bozulmadan giderlerse fenerbahçeye 100.yılında en büyük kazığı atabilirler..
Dünya döner,geçer zaman; hiçbirşey kalmaz ardında...
- bloodline666
- Müdavim Üye
daha cok erken sampiyon olur demek icin,ilk yarının yarısında bile degiliz...muhtemelen yarıstan kopacaklar,sivrilir cogu sene aradan oyle anadolu klupleri ama devam ettiremezler...iyi kotu oynayıp buyuk takımlardan birisi yine sampiyon olur bence ama vestel'de kotu bir yerde bitirmez...
sleeping with the earth my dying bride
- endoplazmikjan
- Müdavim Üye
kesinlikle..ama geçen senede kötü deillerdi bu sene geçen seneden daa ii olcaklarýna emiinim..vestel,kayseri gibi takýmlar saysinde lig çekiþmeli ve heyecanlý oluo...jonnathan yazdı:daha cok erken sampiyon olur demek icin,ilk yarýnýn yarýsýnda bile degiliz...muhtemelen yarýstan kopacaklar,sivrilir cogu sene aradan oyle anadolu klupleri ama devam ettiremezler...iyi kotu oynayýp buyuk takýmlardan birisi yine sampiyon olur bence ama vestel'de kotu bir yerde bitirmez...
® KendÝ ÜstümdE BiR DoðrU, KendisinE YönelmeM GerekeN BiR YasA TanýmýyoruM..
+kaliteli oluyorendoplazmikjan yazdı:kesinlikle..ama geçen senede kötü deillerdi bu sene geçen seneden daa ii olcaklarına emiinim..vestel,kayseri gibi takımlar saysinde lig çekişmeli ve heyecanlı oluo...jonnathan yazdı:daha cok erken sampiyon olur demek icin,ilk yarının yarısında bile degiliz...muhtemelen yarıstan kopacaklar,sivrilir cogu sene aradan oyle anadolu klupleri ama devam ettiremezler...iyi kotu oynayıp buyuk takımlardan birisi yine sampiyon olur bence ama vestel'de kotu bir yerde bitirmez...
sleeping with the earth my dying bride
bence manisa ilk üçte bitirir. açıkçası bu sene fenerbahçe ya da galatasaray avrupaya gideceğine manisa gitseydi daha hayırlı olurdu. keşke geçen sene o 3-0 lık diyarbakırspor maçları gibi şeyler yaşamasalardı. bu arada takımın yabancı oyuncularının aldığı paralar az da değilmiş. bu parayla bu başarı denemez pek arkalarında koskoca zorlu var
: )
: )
- bloodline666
- Müdavim Üye
- bloodline666
- Müdavim Üye
neden büyük takımları kaldıramıyor bu teknik adamlar anlamıyorum gerçi bunda bizim yöneticilerin büyük payı var taraftar gibi hmen başarı istiyorlar buda teknik adamların gönderilenmsini sağlıyor tyazık oluyor hakkatenr1g0r yazdı:Şu Ersun Yanal Steau Bükreş in başında olsa Steau Şampiyonlar liginde final oynar. Ama Barcelona nın başında olsa aynı başarıyı yakalayamaz. Ama gerçekten çok beğeniyorum Ersun Yanalı.
- yalnizgezen
- Müdavim Üye
- bloodline666
- Müdavim Üye
- bloodline666
- Müdavim Üye
- dumanaddict
- Üye
hayatımda ilk kez -tüm dünya ligleri dahildir- "diğer" takımlardan birini 6 puan farkla zirvede görüyorum. bence şampiyonluk hiç de hayal değil. maddi sıkıntı yok (vestel), kötü futbolcu yok (zelenka, rafael..), kötü hoca yok. devre arasında bir-iki takviye ilk ikiyi garantiletir. önemli olan da o zaten, şampiyonlar ligi. türk futbolunun en kritik sürecidir bu.
- bloodline666
- Müdavim Üye
haklısın ama birtek sıkıntı var oda klübe orayada biraz birşeyler aldılar mı bu olay tamamdır vestel şampiyonutkugk yazdı:hayatımda ilk kez -tüm dünya ligleri dahildir- "diğer" takımlardan birini 6 puan farkla zirvede görüyorum. bence şampiyonluk hiç de hayal değil. maddi sıkıntı yok (vestel), kötü futbolcu yok (zelenka, rafael..), kötü hoca yok. devre arasında bir-iki takviye ilk ikiyi garantiletir. önemli olan da o zaten, şampiyonlar ligi. türk futbolunun en kritik sürecidir bu.
- _bittersweet_
- Üye
- bloodline666
- Müdavim Üye
bu ligte ne zaman anaoludan bir lider cıks adamlara yapılanları demekki biiyorda o yüzden konuşuyor bana kalırsa yoksa oda ister sanırım 1. olmayı şampiyon olayı değil mi?_bittersweet_ yazdı:vestelin başkanı bu sene hedefimiz ilk 5 demiş hem de ligde 1.yken şaşrdm
- bloodline666
- Müdavim Üye
ya gerekli zaten bakıyorsun kimse yok klübede şampiyonluğa oynuyorsan alacaksın kıyacaksın biraz paracıklarına ama akıllı transferle bizim beşiktaşın 2 sezon önce yaptığı gibi her önüne geleni alırsan avucunu yalarsın vallajonnathan yazdı:devre arasında 2-3 futbolcu alacaklarmıs...fenerbahceli selcuk ve brezilya'lı bir futbolcuyla temastalarmıs...