belki realin a takımında hiçbir zaman oynayamaz ama real altyapısından çıkmak demek en kötü ihtimalle herhangi bi ispanyol takımına yollanmak demek ki bence bu bile ilhan için parlak bi gelecek.bloodline666 yazdı:valla umarım gerçekleşirde reale gidenlerin hepsi bitti işte baliç umarım birde o kadar büyük bir klübe gitmez yoksa hayatının en büyük hatasını yapmış olur kendisiede yazık baştan bizim klüblerimizde oynamayı başarsın sonra düşünsünlayne yazdı:bazı basın organlarında real madrid'in kayserisporlu ilhan parlak için fenerbahçe sk başkanı aziz yıldırım'dan yardım istediği yazılıyor. bu kadar büyük bir adım bakalım gerçekleşecek mi?
Kayserispor
- bloodline666
- Müdavim Üye
utkugk yazdı:belki realin a takımında hiçbir zaman oynayamaz ama real altyapısından çıkmak demek en kötü ihtimalle herhangi bi ispanyol takımına yollanmak demek ki bence bu bile ilhan için parlak bi gelecek.bloodline666 yazdı:valla umarım gerçekleşirde reale gidenlerin hepsi bitti işte baliç umarım birde o kadar büyük bir klübe gitmez yoksa hayatının en büyük hatasını yapmış olur kendisiede yazık baştan bizim klüblerimizde oynamayı başarsın sonra düşünsünlayne yazdı:bazı basın organlarında real madrid'in kayserisporlu ilhan parlak için fenerbahçe sk başkanı aziz yıldırım'dan yardım istediği yazılıyor. bu kadar büyük bir adım bakalım gerçekleşecek mi?
tamamda ille ispanyada oynamak için oraya gitmek istiyorsa cok yanlış bence türkiyede daha güzel takımlar var avrupadakinden emreye bu yüzden şaşıyorum newcastle da ne yapıyor anlamak güç galatasaray da kalıp bir iki sene büyük başaraılar imza atacakken o gitti intere şimdi de ingilterede en alttaki takımla aynı puana sahip olan bir takımda oynuyor
ben seni sevdim ya o bana yeter köpek sen beni bırakıp s...tir olup gittin yaaaaaa bende senin gibilerin taaaaaaaaa a.q.
kayserispor haftayı deplasmanda farklı bir galibiyetle kapattı. bir süredir 2 maçtır berabere kalan kayserispor'un bu galibiyetle yükselişe geçmesini ummaktayım şu anda sivassporla aynı puanda ve 4. sırada bulunan kayserispor'un ilk üç sıradaki takımı zorlaması, bunu yapamasa bile alt tarafla farkı açması en büyük temennim.
betterman.
- bloodline666
- Müdavim Üye
gerçekten cok ilginç dakika 25 ve 3-0 oldu bu maç nereye gidiyor dedim kendi kendşme yakaladığı posizyonları golyapınca fark acılmış eğer böyle giderse kayseri 4. olur ama üsttekilerde kaybederse daha yukarılara cıkar güzel futbola devam diyoruz kayseri için
ben seni sevdim ya o bana yeter köpek sen beni bırakıp s...tir olup gittin yaaaaaa bende senin gibilerin taaaaaaaaa a.q.
sivasspor ile eşit puanda kayserispor. sivasspor 2. yarıya en iyi başlangıcı yapan takım. 3 maçta 9 puan topladılar. onlar da iddialılar yani ligin artık 3 takım etrafında dönmediğini gördükçe(en azından bence artık öyle) izlediğim maçlardan daha fazla keyif alıyorum.bloodline666 yazdı:gerçekten cok ilginç dakika 25 ve 3-0 oldu bu maç nereye gidiyor dedim kendi kendşme yakaladığı posizyonları golyapınca fark acılmış eğer böyle giderse kayseri 4. olur ama üsttekilerde kaybederse daha yukarılara cıkar güzel futbola devam diyoruz kayseri için
betterman.
- bloodline666
- Müdavim Üye
- bloodline666
- Müdavim Üye
sonuna kadar ddevem ettrimeli bu kadroyla birşeyler yapabilecek bir görüntü içindiler bencede yapacaklar en azında bri uefa 3 büyüklerin arasından sıyrılıp bir şampiyonlar ligi bile olabilir
- bloodline666
- Müdavim Üye