Paten
- simsiyah_85
- Müdavim Üye
Paten
belki bazılarına göre spor denmez ama benim pek çok sevdiğim bi spordur
ve yıllar sonra bu gün ilk kez buz patenine gittim.. cidden çok keyfili bişey.. acaba normal paten yada buz pateni sevenler var mı? sanırım tek olamam dimi?
tek değilsem eğer belki birlikte bişeyler farklı organizasyonlar yaparız ne dersiniz
ve yıllar sonra bu gün ilk kez buz patenine gittim.. cidden çok keyfili bişey.. acaba normal paten yada buz pateni sevenler var mı? sanırım tek olamam dimi?
tek değilsem eğer belki birlikte bişeyler farklı organizasyonlar yaparız ne dersiniz
hayat farkında mısın, anlıyor musun durumu? beni yendiğin an kaybettin sen bu oyunu!
- RapunZelle
- Müdavim Üye
- angel_of_the_hell
- Müdavim Üye
buz dansı sayesinde baya bi ilgi arttı.. bnm ilk ve orta okul dönemim paten üstünde geçti.. buz pateni yapmadım ama.. arkadaşlarla niyeti bozduk haftaya bi öğle aramızda bahçeliye gidip kaycaz..
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
{Minno$um.. Pamuktun, bulut oldun..}
- simsiyah_85
- Müdavim Üye
eet o dans yarışması sayesinde bende gaza geldim ailem kardeşleirm vs bi kaç kişi gittik normalde buz patenine binmezdim bende cesaret edemezdim
bi kaç yıl normal paten kullandım cidden çok keyifli bişey..
ama artık eskisi gibi rahat rahat sokaklarda kayamıorum utanıorum azcık kazık kadar kız..
bi kaç yıl normal paten kullandım cidden çok keyifli bişey..
ama artık eskisi gibi rahat rahat sokaklarda kayamıorum utanıorum azcık kazık kadar kız..
hayat farkında mısın, anlıyor musun durumu? beni yendiğin an kaybettin sen bu oyunu!
- angel_of_the_hell
- Müdavim Üye
- simsiyah_85
- Müdavim Üye
- simsiyah_85
- Müdavim Üye
yok ya benimki olurda ne bilim.. buralarda bana öcü gibi bakıolardı eskiden kayarken bile şimdi bu yaşta imkansızzzzangel_of_the_hell yazdı:ayh utancak ne var anam.. bnm patenler küçüldüğü için vermiştik.. ondan kayamıyom ben..
anca beşiktaş meydan var kayılabilcek.. oraya gidicek kadar da cesaretim yok galiba.. yıllardır binemiorum ki
- simsiyah_85
- Müdavim Üye
- simsiyah_85
- Müdavim Üye
- simsiyah_85
- Müdavim Üye
- issirganotununissirmiyani
- Müdavim Üye
- angel_of_the_hell
- Müdavim Üye
ulen kaya kaya kilo veririm fena mı.. hem nie ööle dion.. bak geçen gün kazık kadar karı çıktı kaydı döndü möndü bişiler yaptı.. ben nie yapamiim ulen.. 8)issirganotununissirmiyani yazdı:patenler napsın caneyeyeye kazık kadar oldunangel_of_the_hell yazdı:ayh utancak ne var anam.. bnm patenler küçüldüğü için vermiştik.. ondan kayamıyom ben..
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
- issirganotununissirmiyani
- Müdavim Üye
- angel_of_the_hell
- Müdavim Üye
ztn başka bişi giyse aklında kalmazdı len.. .. ama demekki akıl yaşta diil baştaymış.. 8)issirganotununissirmiyani yazdı:olum o karı kim bilinmi hani trt de izlerdik beyaz mini etek giymiş işte o o
severek izleme konusunda sana katılıyorum..veronique yazdı:kucukken cok fazla onem vermisti annemler buz patenine gitmeme, baya ugrasıp yer bulup yollamıslardı.. hala cok ender de olsa gidip yaparım, cok severim.. zaten boyum yuzunden de baya fiziksel olarak bana uygun bi spor, severek izlerim, yaparım
Dünya döner,geçer zaman; hiçbirşey kalmaz ardında...
- Sadeceucnokta
- Müdavim Üye
- simsiyah_85
- Müdavim Üye