izmirdeki konser süperdi!!! son albümden The Hangman Of Prague la giriş yaptılar ve efsane şarkı Wolves la bitirdiler...fakat Morgan dışında eski eleman yok grupta ve yeni vokal Mortuus Legion un black vokalinden çok farklı olarak brutale daha yakın bir vokale sahip...Son albüm Plague Angel da Hyperspeed Grind tarzı gibi geldi bana nedense...ama çok aşmışlar gerçekten geçmişe göre son albümde!!!
alın bu da hediyem olsun size,Legion gruptayken Panzer Division Marduk şarkısını Hamburg da çalmış koçyiğitler
Bloodletting,Castrum dolors,Bleached bones parçaları iyi..bende olanlardan..ilk arkadasin werdiği linkten bazı şarkılarını dinlemiştm ordan kaynaşmıştık...tabi manyağı değilim çok şükür tapmıyorum.
McNeso yazdı:Bloodletting,Castrum dolors,Bleached bones parçaları iyi..bende olanlardan..ilk arkadasin werdiği linkten bazı şarkılarını dinlemiştm ordan kaynaşmıştık...tabi manyağı değilim çok şükür tapmıyorum.
bleached bones dışındaki o 2 şarkı Marduk un kötü diyebileceğim şarkılarından desem
iyi de canocanlar İzmir konseri oldu bitti turne dışında da uğramazlar bir daha türkiyeye,olacağı olsa zaten morgan la mailleşiyorum haberim olur benim...
SamotH yazdı:iyi de canocanlar İzmir konseri oldu bitti turne dışında da uğramazlar bir daha türkiyeye,olacağı olsa zaten morgan la mailleşiyorum haberim olur benim...
marduk en sevdiğim gruplardan biri.. türkiye de olan konserlerinde morgan eşyalarını kaybetmiş çok sinirlenmiş hatta episode 13 un baterist ine sarmış =)
Black metalin kusursuz çirkinliği Marduk Ocakta yeniden Türkiyede.. , Insomnia Productions tarafından düzenlenecek etkinlik hakkında detaylar yakında...