Red Hot Chili Peppers
Red Hot Chili Peppers
R.H.C.P. BURAYA... CALIFORNICATION I SEWMEYEN YOKTUR HERALDE..
AMA ONLARIN UNUTULMAYACAK OLAN ALBUMLERI ISE BY THE WAY
AMA ONLARIN UNUTULMAYACAK OLAN ALBUMLERI ISE BY THE WAY
-
- Üye
- İletişim:
- mavisakal_kan
- Müdavim Üye
- İletişim:
- kozmik_peri
- Müdavim Üye
bence ii müzik yapıolar seviyorum dinlemeyi.. benim de en sevdiğim albüm californication.. by the way idare eder ama yeterli deil gibi.. bi de californicationdan önceki albümdü sanırım sex sugar magic kelimelerinin karısımı bi ismi vardı işte o albümü de seviorm
Istemedim uyanmayı bu soğuk uykudan. Cevapları aradim soruları sormadan. Düşürdüğün gölgeleri, düştuğün yerleri
kazıyorsan aklıma normal mi sence?
yaa gidin isinize bee en iyi albumleri californications mis red hot i red hot yapan blood sugar sex magic albumudur.. one hat minute, the uplift mofo party plan, mother s milk gibi mukemmel otesi funk albumler sayesinde red hot, red hot olmustur.. ama tabi turkiye da cogu kisi onlari californication klibiyle tanidigi icin...
-
- Üye
- kozmik_peri
- Müdavim Üye
evet işte buydu anlatamaya calıstıgım bu albimde de cok güsel sarkılar var.. katılıyorum californication la tanındıklarına ama dogru düzgün dinleyen zaten bilir hangisi daha iyi tam olarak haklarında bilgim olmadığı için yorum yapamıcamthe_heartless yazdı:blood sugar sex magic derim başka bişiy demem...
Istemedim uyanmayı bu soğuk uykudan. Cevapları aradim soruları sormadan. Düşürdüğün gölgeleri, düştuğün yerleri
kazıyorsan aklıma normal mi sence?
valla ben gelmisini gecmisini cok iyi biliyorum.. ya da bildigimi zannediyorum ama cok bilmislik yapmayacagim.. isteyen netten bulur zaten.. ama adamlar tek kelimeyle psikopat... geldikleri yeri bence hak ediyorlar.
bi de bu flea nin dunyanin en iyi bassistlerinden biri oldugunu kabul etmeyenler var.. neymis efendim? stanley clarke, jaco pastorius, marcus miller gibi virtuozlerin yaninda hicmis.. sizce?
bence flea hepsinden daha iyi adam cok iyi, gaz, hicbir benzeri olmayan muthis basslar yazmis.. ozellikle jaco nun hayat hikayesi ve muzigi cok etkileyici ama muzikal olarak beni sarmamisti..
bi de bu flea nin dunyanin en iyi bassistlerinden biri oldugunu kabul etmeyenler var.. neymis efendim? stanley clarke, jaco pastorius, marcus miller gibi virtuozlerin yaninda hicmis.. sizce?
bence flea hepsinden daha iyi adam cok iyi, gaz, hicbir benzeri olmayan muthis basslar yazmis.. ozellikle jaco nun hayat hikayesi ve muzigi cok etkileyici ama muzikal olarak beni sarmamisti..
Kim demiş flea ii diil die?? adam manyak bea yani...o dienler müzikten anlamayan şahs,yetsizlerdir ya da çekemiolardır.Herneyse...ben hayranı fln diilim.Adamları zirveye taşıyan albümleri de bence kesinlikle blood sugar sex magic tir.Ama ben californication albümünü daha çok sevmiştim.Ama o albümün de sadece ilk yüzünü ve son parçasını seviorum.(bendeki kaset de...) neyse...bi ara birileri bu sitede RHCP ankara ya,ve istanbul a gelcek eylül sonu veya ekim başı gibi demişti...hani nerde???
and we all went to heaven in a little row boat
- ScarTissue
- Üye
grubun hastasıyımdır nickimdende belli=)
blood sugar sex magic bence en iyi albümleri ve asıl tarzlarını o albümle yansıttıklarını düşünüorum californication ve by the way güselldir ama bu albümlerde adamlarımız daha yavaş müzikler yapmışlardır blood sugar sex magicle kıyaslayınca tabi! iyi ki varlarrr diorum
bu arada ewt arkadaşın biri yazmıştı ekim 21inde ankara 22sinde ist hanii nerde?? bide kesin gibi bi açıklama yazmış bizi boşboşuna umutlandırmıştır =(
bu arada rhcp - live in hyde park çıktı 2 cd den oluşan konser cd si meraklılara duyurulurr!!!
blood sugar sex magic bence en iyi albümleri ve asıl tarzlarını o albümle yansıttıklarını düşünüorum californication ve by the way güselldir ama bu albümlerde adamlarımız daha yavaş müzikler yapmışlardır blood sugar sex magicle kıyaslayınca tabi! iyi ki varlarrr diorum
bu arada ewt arkadaşın biri yazmıştı ekim 21inde ankara 22sinde ist hanii nerde?? bide kesin gibi bi açıklama yazmış bizi boşboşuna umutlandırmıştır =(
bu arada rhcp - live in hyde park çıktı 2 cd den oluşan konser cd si meraklılara duyurulurr!!!
ben çok şanslıyımki rhcp'i blood sugar sex magik albümüyle tanıdım,by the way yada californiacation albümlerini alıp bi anda rhcp fanı olmadım.ve ne yazıkki rhcp eski günlerini mumla aratıyo.ahh nerde redhot chili peppers,freaky styley,uplift mofo party plan,mothers milk,blood sugar sex magik albümleri ahh.
5 Mayıs 2004 — mor ve ötesi’nin son albümünü;
"Yeni Dünya’ya yalan yanlış bir cevap, üsturuplu ama yersiz kaos, samimiyetsiz isyan,
karşılığını amaçsızca arayan ezik bir çığlık" ifadeleriyle tanımlayabiliriz.
"Yeni Dünya’ya yalan yanlış bir cevap, üsturuplu ama yersiz kaos, samimiyetsiz isyan,
karşılığını amaçsızca arayan ezik bir çığlık" ifadeleriyle tanımlayabiliriz.