Umarım.speed_of_pain yazdı:2 temmuzda konser festıvalın son gunu cıkıyor radar olsun bıletıx olsun mtv olsun 2sını soyluyor.offıcal adresınde 7 sı dıyor ama daha 2 gun oncesıne kadar turkıye nın adı bılegecmıyordu yenı guncellemısler ve yanlıs guncellemısler
Marilyn Manson
- delyrocker
- Üye
- speed_of_pain
- Müdavim Üye
dogrudur seven kesım azınlıkta zaten nıhayetınde nende sevmıyorsun ya danden sevıyorsun dıyesoramam zevk tercıh begenı meselesı yıne de kufur etmeden sevmedıgını belırttıgın ıcın tesekkurler delyrocker
nefret ettim kendimden acının hızını bıraktıgı ızlerı yoketmek ıstedım defalarca neden dıye sordum kendime NEDEN... neden hala mutluluk maskesı takmıs bır depresıf ım
- speed_of_pain
- Müdavim Üye
bence smells lıke chıldren ep sı ıle eatme drınk me nın alakası yok yenı albumunu dınledım mm nın daglar kadar fark var smells lıke ile ben eat me den ıgrendım1 kez bıle tam manasıyla dınleyemedım kulaklarım kaldıramadı sadecetesekkur ettım mm ye benı hayal kırıklıgına ugratmadıgı ıcın ben berbat olacak dıyordum oldu da .....Sixx yazdı:MM marjinal tavrıyla hep tutucu kesimin tepkisini almış bi adam. "çocuklarınızla ilgilenin, yoksa biz ilgileniriz" demesi ise başlı başına süper bi olaydır heh.
ayrıca sweet dreams'i hangi duygular içindeyken coverladı bilmiorum ama umarım haziran'da çıkıcak albümünü de o duygular içinde yazmıştır.
nefret ettim kendimden acının hızını bıraktıgı ızlerı yoketmek ıstedım defalarca neden dıye sordum kendime NEDEN... neden hala mutluluk maskesı takmıs bır depresıf ım
- maniacursed
- Üye
marılyn manson ---------(tarz (kendı capımda ama) + metAl tutkusu (( büük bi hewes war))) + makyaj (( bence herkes gusel gorunmeq ıcın yapmalı sewdıgı ıcın yaptıgını solems roportajlarda)))) + cınsellık (((( sewılen hersey belırtılmelı dıo kendısı ))) klıp-album ((( dedgm gıbı sewdıqlerımı tasıyorum kendıme tanrım !! mutlu olmak ıcın beklememq lazım ))) 2005 MARILYN MANSON AMERIKAROCK DERGNSDEN ALINAN ROPORTAJIN ÖZETİ
bu kdr acık we net bır roportaj gormedm adam kafa yormaqtansa kendını öz anlatmayı sewdıgını coq wurguluor wOoW sewecc
bu kdr acık we net bır roportaj gormedm adam kafa yormaqtansa kendını öz anlatmayı sewdıgını coq wurguluor wOoW sewecc
- speed_of_pain
- Müdavim Üye
buyrun ve tapın marılyn ıstedıgı de bu daha fazla hayran daha fazla para...
yalnız dıkkat edınde 2003 oncesı marılyn severler gıbı hayal kırıklıgına ugramayın arsıv yapmak ugruna servet yatırdıgınız hakkındakı yazıları turkceye cevırmek ıcın saatlerınızı gunlerınızı harcadıgınız,arkadaslarınız tarafından satanıst damgayı yıyıp yada cok degıstın damgası yıyıp dıslandıgınız kişi sizi hayal kırıklıgına ugratmasın...
yalnız dıkkat edınde 2003 oncesı marılyn severler gıbı hayal kırıklıgına ugramayın arsıv yapmak ugruna servet yatırdıgınız hakkındakı yazıları turkceye cevırmek ıcın saatlerınızı gunlerınızı harcadıgınız,arkadaslarınız tarafından satanıst damgayı yıyıp yada cok degıstın damgası yıyıp dıslandıgınız kişi sizi hayal kırıklıgına ugratmasın...
- bloodyMary
- Üye
- İletişim:
Yeni Video Yalnız sakıncalı sahneler bulunuyor.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=14FxS5x8oFw[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=14FxS5x8oFw[/youtube]
- shadow_girl
- Müdavim Üye
maniacursed yazdı:marılyn manson ---------(tarz (kendı capımda ama) + metAl tutkusu (( büük bi hewes war))) + makyaj (( bence herkes gusel gorunmeq ıcın yapmalı sewdıgı ıcın yaptıgını solems roportajlarda)))) + cınsellık (((( sewılen hersey belırtılmelı dıo kendısı ))) klıp-album ((( dedgm gıbı sewdıqlerımı tasıyorum kendıme tanrım !! mutlu olmak ıcın beklememq lazım ))) 2005 MARILYN MANSON AMERIKAROCK DERGNSDEN ALINAN ROPORTAJIN ÖZETİ
şu q harfleri beni deli etti. hewes war güsel görünmeq sölems
ne amaçla böyle yazdığını anlayamadım. farklılık falan mı?
Mariliyn Manson sevmem ama "sweet dreams" i güzel söylemiş hakkını yememek lazım.
- SodomyAndLust
- Üye
-
- Müdavim Üye
- speed_of_pain
- Müdavim Üye
canlı ızleme fırsatına sahıp oldum hatta kafama su attı performansı kotunun ıyısıydı. ee yaslanıyor tabı marılyn eskısı gıbı enerjık degıl pek super oldu dıyemesemde dunya gozuyle ızlemek guzeldı mm yı .. tv den izledıgıme gore bu kadar hayranının oldugunu bu kadar sarkılareının bıragızdan soylenecegını tahmın etmıyormus..
Reverend'im, hayatımda büyük yeri olan bi insandır.
O eski protest kimliği özlenmiyo deil ama o her albüm öncesi metamorfoz geciren bi sanatcı ki bi yerden sonra deği$iklik olması gerekiyo die dü$ünüyorum. Kendisini ifade etmenin farklı bi yönü Eat me Drink me albümü.. Eskiyi arattırır ama yine de güzeldir.
O eski protest kimliği özlenmiyo deil ama o her albüm öncesi metamorfoz geciren bi sanatcı ki bi yerden sonra deği$iklik olması gerekiyo die dü$ünüyorum. Kendisini ifade etmenin farklı bi yönü Eat me Drink me albümü.. Eskiyi arattırır ama yine de güzeldir.
- isimsiz_adam
- Üye
- shadow_girl
- Müdavim Üye
- speed_of_pain
- Müdavim Üye
evet actı dogrudur.. konserın en sevdıgım kısmı motherfuckers dıye bagırmıstı bende dady dıye bagırdım elını gozlerının uzerıne koydu ve benım bulundugum yere baktı bırde ben elımı mm ye dogru salaayarak sarkı soyluyordum sonra tam karsıma gectı o da kolunu uzatarak sarkı soylemeye basladı goz goze gelmıstık baya ..sahne onundeızelyemesemde normal bıletlılerın en önunseydım yaklasık 5-6 saAT ayakta bekledım ve bu anları yasamak ıcın degdı.. ama bıraz daha fazlası olsa kotu mu olurdu tabıkı de hayır..shadow_girl yazdı:Radar Live da kıçını açmış diyo duydum.
bu da konserin magazinsel yönü.
ne kadar doğru bilmiyorum.
gören duyan var mı?