System Of a Down
Dünya tersine dönse bile bitmeyecek bir tartışma bu S.O.A.D.'ın olayı.
Boşa çaba,boşa havaya karışan nefes.
Tabii ben de hoşnut değilim gruptan.Aslında benim ırkımdan bunlar.Sevmem gerekmez mi? Hayır gerekmez.Çok antipatik ve abidik-kubidik bir grup olarak gelirler gözüme.Yaptıkları siyaset dışında da şarkıları ve sözleri hoşuma gitmez zaten.
Süper müzik yapan tonlarca grup varken S.O.A.D'a mı kalıcam,kalıcaz (!)
Boşa çaba,boşa havaya karışan nefes.
Tabii ben de hoşnut değilim gruptan.Aslında benim ırkımdan bunlar.Sevmem gerekmez mi? Hayır gerekmez.Çok antipatik ve abidik-kubidik bir grup olarak gelirler gözüme.Yaptıkları siyaset dışında da şarkıları ve sözleri hoşuma gitmez zaten.
Süper müzik yapan tonlarca grup varken S.O.A.D'a mı kalıcam,kalıcaz (!)
myspace.com/the_rita
- nodoubt_16
- Müdavim Üye
-
- Üye
sen ne diyosun ya dediklerini bi daha oku ole yaz bence sarkı sözlerine ufaktan bi göz atsan göndermek istedikleri mesajı alırsın zaten... adamlar bildigim türk düsmanı bizimkilerde hala güzel müzik yapıolar filan dio.. zihniyet eksikliginden baska bisey degil bu ya..biz bu kafayla gittikce herkesle dost herkesle iyi olmaya calıstıkca daha cook böyle burnumuz boktan kurtulmaz o kadar diyorum ben...sail_away yazdı:süperr şarkıları war soad türkleri aşağlamadıını röportajlarnda belirtiyo küfretmek yerine röportajları okuyun bence çünkü süper müzik yapıo adamlar
Kendimi buz gibi çok sert zannederdim
Meger ne kolaymisim hemen eriyiverdim
Meger ne kolaymisim hemen eriyiverdim
-
- Üye
- nodoubt_16
- Müdavim Üye
atwa..süper şarkıdır..
ha siyaset olayına gelirsek..ya ewet türkleri sevmiolar falan filan ok .. ama bu grubu kullanarak türklere hakaret eden başkaları..olayı abartıolar..ha şarkıları süper ve şarkıda türklere bişi ddenmediği sürece dinlerim..haa ama gidipte albümlerini alıp onlara parada kazandırmam.. bu kadar basit..
ha siyaset olayına gelirsek..ya ewet türkleri sevmiolar falan filan ok .. ama bu grubu kullanarak türklere hakaret eden başkaları..olayı abartıolar..ha şarkıları süper ve şarkıda türklere bişi ddenmediği sürece dinlerim..haa ama gidipte albümlerini alıp onlara parada kazandırmam.. bu kadar basit..
ben burda arkadaşın yakınlarına,atalarına,büyüklerine söwsem sitede olay cıkar , ama soad edince olmuyo demek..adı "süper müzik" yapmak oluo..ilginc..malayki_koma yazdı:sen ne diyosun ya dediklerini bi daha oku ole yaz bence sarkı sözlerine ufaktan bi göz atsan göndermek istedikleri mesajı alırsın zaten... adamlar bildigim türk düsmanı bizimkilerde hala güzel müzik yapıolar filan dio.. zihniyet eksikliginden baska bisey degil bu ya..biz bu kafayla gittikce herkesle dost herkesle iyi olmaya calıstıkca daha cook böyle burnumuz boktan kurtulmaz o kadar diyorum ben...sail_away yazdı:süperr şarkıları war soad türkleri aşağlamadıını röportajlarnda belirtiyo küfretmek yerine röportajları okuyun bence çünkü süper müzik yapıo adamlar
- speed_of_pain
- Müdavim Üye
- SermonValley
- Üye
- İletişim:
Birkaç parçası arkadaşların dediği gibi ariels atwa gibi
Türk düşmanlıklarını anlamış değilim ama babalarının türk olduklarından eminim anlayana lafım kimse alınmasın...
kendimi tutamıyorum...
http://www.sermonvalley.com
Türk düşmanlıklarını anlamış değilim ama babalarının türk olduklarından eminim anlayana lafım kimse alınmasın...
kendimi tutamıyorum...
http://www.sermonvalley.com
-
- Üye
- İletişim:
Adamlar neler dediler, neler söylediler hakkimizda, halen kalkip böyle bisey diyorsun. Yazik Türk gencine. Atamiz görseydi senin bu halini lanet ederdi. Birak bu sacma sapan soda hayranligini.sail_away yazdı:süperr şarkıları war soad türkleri aşağlamadıını röportajlarnda belirtiyo küfretmek yerine röportajları okuyun bence çünkü süper müzik yapıo adamlar
(mesaj duzenlenmistir - Trimpot)
- soadturkey
- Üye
- İletişim:
daronmalakian yazdı:SOAD TR Fan Site Demo Version yayında....
http://www.soadtr.sayfasi.com
forum için şimdilik;
http://www.setbb.com/phpbb/?mforum=soadtr
ayrıca bu forum topici biraz geri kalmış hala milliyet vb.. şeyler konuşuluyor...Artık çıkın sonsuz döngüden di mi ama?
TÜRKİYE FAN SİTESİ
www.soadturkey.tr.gg
- soadturkey
- Üye
- İletişim:
- simsiyah_85
- Müdavim Üye
hakısın ağzı olan konuşuyor da bu sitede senin konuşma biçiminden konuşulmuyor.soadturkey yazdı:ağzın bozulsa ne olur lan..............ağzı olan konuşuyorwolfali yazdı:Ya kaybol git ağzımı bozdurtma gece gece.Soad fan sitesiymiş,bişey demek istemiyorum gerçekten..
(bknz: lan lun)
hayat farkında mısın, anlıyor musun durumu? beni yendiğin an kaybettin sen bu oyunu!
- soadturkey
- Üye
- İletişim:
özürsimsiyah_85 yazdı:hakısın ağzı olan konuşuyor da bu sitede senin konuşma biçiminden konuşulmuyor.soadturkey yazdı:ağzın bozulsa ne olur lan..............ağzı olan konuşuyorwolfali yazdı:Ya kaybol git ağzımı bozdurtma gece gece.Soad fan sitesiymiş,bişey demek istemiyorum gerçekten..
(bknz: lan lun)
- lauranthalasa
- Üye