walla bence rammstein almanyadan çıkan en baba gruptur.ve son albumu hariç(bence soundlarına pek uymuyor)tüm albümleride dinledikçe insanı deli eden türden albümlerdir eğer dil sizin için sorunsa boşverin müzikle birleşmeye çalışın 8)
mrsic yazdı:walla bence rammstein almanyadan çıkan en baba gruptur.ve son albumu hariç(bence soundlarına pek uymuyor)tüm albümleride dinledikçe insanı deli eden türden albümlerdir eğer dil sizin için sorunsa boşverin müzikle birleşmeye çalışın 8)
Almanyadan çıkan en baba Gruplar
Scorpions
Destruction
Helloween
Blind Gueardian
Peki Rammstein da kim
Boşlukta kemiklerin kanattığı karanlık; Sürekli geceye bölünen saatlerin asıldığı yer. Kıyı boyunca çalınan sabah:Esrik tin.Sehpada unuttum başımı, us yitik..
destruction, yilbasi gecesi orta kemanci da sahne alacakmis. ben gitmiyorum tabi de. soliyeyim dedim. reklam felan da yok hic cunku. biletler de 35 ytl
Ulan şimdi Destruction ın siteye baktım.Harbiden doğru.Way m.q ya.Hemen mali kaynak yaratmak lazım.Ya da intihar etmek lazım.Bi başka seçenek lawuk hristiyanların Noel Babasını ....mek
Boşlukta kemiklerin kanattığı karanlık; Sürekli geceye bölünen saatlerin asıldığı yer. Kıyı boyunca çalınan sabah:Esrik tin.Sehpada unuttum başımı, us yitik..
moruk git patrondan iste yani. (hediye felan alacam de..) yani aciklamaya gerek de yok aslinda. ya da mali kaynak icin ben sana borc veririm ama %25 geri alirim.
ya pek tanımıorum ama yazasım geldi.Zaten america,du hast mich,bi de adını bile hatırlamadığım 2-3 şarkısını biliorum.Başka da bişeyini bilmiorum. Bana sert abiler,ama yine de hoşuma gidio bzn dinlediimde.
En iyi albümleri Herzeleid...son albümleri Reise,Reise pek acmadi.Sehnsucht ta güzeldir tabe...
ama Mutter albümünden sonra fena piyasa oldular,neyse yinede severim..
son albümü olan Reise Reise çok güzel,rock dinleyicisi olupda rammstein dinlememek büyük bir kayıp.Almancanın rock parçalar üzerindeki uyumu çokda güzel hiç bilmeyenler Engel ve los parçalarını dinlesünn.