supermassive black hole cok güzel ... ayrıca 3 5 şarkısı daha var güzel olan , en begendigim grubu tanıdıgım parca olan muscle museum ...
giriş melodisini asla unutmayacagım parçalardan
Bence Matt, Fredie Mercury'den sonra gelmiş sayılı rock vokallerinden.. Bu arada Türk filmi derken enstrumantasyondan değil müzikten bahsediorum. Aynı müziği ud ve kanun kullanarak çal, gör bak nooluo.. Adile Naşit, Münir Özkul...
Everything under the sun is in tune, but the sun is eclipsed by the moon.
introları süper elektroniği şarkılarına muhteşem uydurmuşlar feeling good coverı da o biçindir onun dışında hysteria sanırım günlerce dinleyebileceğim bir parça
Bu "invincible"ın klibinde farkettim, Matt zaten gitarlarını "Manson" diye özel bi firmaya yaptırıo. Bu sefer ipin ucunu kaçırmış gitarın eşikten sonraki alt kısmına "kaos pad" yerleştirtmiş. Kaos pad'i ilk Radohead'in canlı performanslarında Johny Greenwood'un elinde Thom Yorke'un sesiyle oynarken görmüştüm. Özellikle "everything in its right place"te dikkat çeker. Stüdyo kaydında da mevcut. Matt te soloları çalarken gitarın sesiyle oynuo anladığım kadarıyla.. Valla gevur yapıo ne diyim...
hiçbir zaman dinlemekten bıkmayacağım bir gruptur muse. canlı performansları ise tek kelimeyle mükemmel.. çok fazla dekor kullanma istekleri var ama bir süreden sonra gözünüz hiçbir şey görmemeye başlıyor..
sfenkslanet yazdı:bizim solistin sesi daha iyi bu matt denen solist bozmasından,
Sizin solistle tanışmak isterdim.. De Matt'i de harcamayalım hocam, ayıp olur yani. Gerek stüdyoda gerekse canlı performansda böyle tutarlı bir grafik yakalamak her baba yiğidin harcı değil. Kaldı ki tekrar söylüorum bence bu adam Fredie Meurcury'den sonra gelmiş geçmiş en iyi rock vokali.
Geçen gün Mtv bi canlı performanslarını yayınladı, saygı duydum yani.. Hakkaten ciddi düşünülmüş, çalışılmış, özel bir show'du. Kaldı ki bence yaptıkları müzik hiç öyle kolay bi müzik değil. Bi şekilde Muse olmuşlarsa boşa değil, bazı sebepleri var..
Resistance albümünde Queen etkileri had safhada .Çok iyi harmanlamışlar.Besteler çok akıcı.Ensrüman kullanımı ve efektler gayet sade ama çok can yakıcı.Uzun zamandır çok iyi nitelendireceğim albüm dinlememiştim.
Boşlukta kemiklerin kanattığı karanlık; Sürekli geceye bölünen saatlerin asıldığı yer. Kıyı boyunca çalınan sabah:Esrik tin.Sehpada unuttum başımı, us yitik..