severim ya,iidirler..yani klasik yaramaz amerikan çocuğu müziği yapmıolar..etraf onlarla doldu ya bu ara.hep aynı ritm,aynı sözler..ama muse farklıdır iidir..
butterflies_hurricanes yazdı:neden sevmiosunuz peki muse yi?
gerçektende diğer gruplardan çok farklı..Bazılar Radioheadın kopyası diyor ama çok farklı bence..
hıc dınlemedım de ondan zaten adamın tıpı de cok gıcık
gerçektende diğer gruplardan çok farklı..Bazılar Radioheadın kopyası diyor ama çok farklı bence..
dinlemeden nası yargıya vardın adamın tipi gerçektende gıcık:)
dinlemeden nası yargıya vardın adamın tipi gerçektende gıcık:)
basıt sarkının gırısını dınlıyorsun adamın tıpıne bakıyorsun we bunlar boktan dıyosun
muse severim ben ii gruptur adamlar işi biliolar hele vokalistleri matt baya aşmış bi herif gitarı o biçim kullanıo ki kafasını gözünü yarıo
eski albumleri de küsel ama son albumlerini tek kelimeyle müthiş buldum..dinleyin bence..
the_heartless yazdı:muse severim ben ii gruptur adamlar işi biliolar hele vokalistleri matt baya aşmış bi herif gitarı o biçim kullanıo ki kafasını gözünü yarıo
eski albumleri de küsel ama son albumlerini tek kelimeyle müthiş buldum..dinleyin bence..
matt zaten bu dunyadan değil):manyak bi adam piyano çalması ayrı gitarı kullanması ayrı sesi daha ayrı!harika bi adam..Sesi muthiş..
Lily yazdı:h2000 ne gelmişlerdi.Ben çok severim.En güzel albümleri ilk albimler showbiz...stocholm sydrome da güzel parça...ii grup ya ben çok çok severim.
dark shines pek unlu olmasada super şarkılarından biri..benden solemesi:)
muse guzel gruptur. bok atmayin(birebir muhabbetim olmus kullanicilara diorum bunu baska kimse alinmasin) sevmeyenlere time is running out u onericem... musicle museum vea new born da en iyilerindendir. son albumlerini de cok begendim ben. cd dinliyo olsaydim orginal cdsini alirdim ki ben turkce cd disinda pek cdye para vermem.
Radiohead'e benzemekle birlikte kopyası demek çok yanlış olur bence çünkü radiohead'den daha sert bi müzik yapıolar. Ve radiohead'in ok computer'dan sonra gösterdiği değişim bu iki grubu birbirinden çok ayırdı bence.. Abi o Mathew Belamy manyak bi herif ya. Grubun beyni. Adam bizim müzik fakültesindeki piyanistlerin bile çoğunun atamıyacağı zorlukta Chopin ve Rahmaninov karışımı piano soloları atıyo bazı parçalarda, bi yandan gitar çalıo ve gayet hisli ve sağlam bi vokal ayrıca klavyeleri kullanmayı da çok iyi bilio. Ben çok beğeniorum.. Ve benim de mazimde yeri yok değil. Daha da olacak gibi görünüo..
Everything under the sun is in tune, but the sun is eclipsed by the moon.