Us 2004 yılında Emre Akyüz ve Dinçer Azapçı tarafından Ankara'da ilk kurulduğu günden bu yana asıl olarak grunge yapmaya çalışmaktadır. Bu güne kadar kendi besteleriyle bir şeyler yapmak istediğinden fazla konser ve etkinlikte bulunamamıştır. 2005 yazında guruba Erman Peker ve Merih Özkan'ın katılmasıyla ile çalışmalarının yoğunluğunu arttırarak ilk ciddi çalışması olarak nitelendirebileceği, 5 parçadan oluşan "Yükseklerde" adlı promo cd'sinin kaydını almıştır. Bu demodan parçalarımız için;
http://www.myspace.com/ustr
linkine tıklamanız yeterli...
US'un şuanki kadrosu;
Dinçer Azapçı-vokal,gitar
Emre Akyüz-bas
Merih Özkan-gitar
Doruk Andiç-davul
Grup elemanları olarak tavsiye ve eleştirilerinizi bekliyoruz. Elimizden geldiğince yanıt vermeye çalışacağız...
Us(grunge)-Ankara
Us(grunge)-Ankara
"and if you fool yourself, you will make him happy"www.myspace.com/ustr
Us daha önce bir süre çalıştığı Doruk Andiçle çalışmalarına devam edecek... çok sevdiğimiz bir insanla çalışmaktan dolayı mutluyuz..
- fromhelllll
- Müdavim Üye
- İletişim:
bu ara verebileceğimiz bir konser haberi yok.. işler yenden rayına oturur oturmaz sahnelere döneceğiz...fromhelllll yazdı:arkadaşlar yorum yapmak için canlı dinlemek lazım ben ankarada yaşıyorum bi yerlerde çalarsanız yazın foruma yada bana ozel msj atın ben gelirim
bir şekilde duyurular yapılacak. görüşmek üzere...
10 aralık günü IF te sahne alacağız herkesi bekleriz...
görüşmek üzere...
görüşmek üzere...
- fromhelllll
- Müdavim Üye
- İletişim:
Ankaralı olmaya gerek yok 2 haziranı bekleyin, hatta burdan bir link vereyim girip bakın; http://moto.kapidag.com/index.html
Ücretsiz bir festival, sadece internet üzerinden kayıt yapmanız gerekiyor bekleriz herkesi...
Ücretsiz bir festival, sadece internet üzerinden kayıt yapmanız gerekiyor bekleriz herkesi...