Kurşun Asker

Yerli Amatör Müzik Grupları
runrabbitrun
Kurşun Asker
Kurşun Asker

Kurşun Asker

Mesaj gönderen runrabbitrun »

2001 yılında eğlence amaçlı kurulduk. Birçok fuarda ve şenliklerde yer aldık. Yaptığımız coverların bizi bir yere ulaştırmayacağını düşünerek 2004 yılında bestelerimizi değerlendirmek istedik. Kayıtlar bahtsız bir yaz haftasında yapıldı. Kimimiz gitti, kimimiz geldi kayıt süresince. Kurşun Asker'in ilk demosu böyle ortaya çıktı. Kayıtlar kulaklarda biraz pas bıraktığından demonun ismi "ağzımda pis bir tat" konuldu. Tavşan, Karanlık Yolumda, Hayal, Ayna sizlere selam eder biraz geç de olsa. Sadece paylaşmak istedik.

Resim

şarkılarımıza http://music.download.com/kursunasker adresinden ulaşabilirsiniz.

Kurşun Asker

vokal:emine
gitar: cem
davul: koray
En son runrabbitrun tarafından 03 Ara 2005 16:16 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Trimpot
Site Sahibi
Site Sahibi
İletişim:

Mesaj gönderen Trimpot »

tavsan sarkisini cok begeniyorum, severek dinliyorum ve herkese tavsiye ediyorum.

ve hosgeldiniz :)
Kullanıcı avatarı
fidelio
Üye
Üye

Mesaj gönderen fidelio »

benim en sevdiğim şarkıları "karanlık yolumda"dır, uzun süredir sesi soluğu çıkmayan bir gruptur kendileri. şöyle ki, en son başkent üniversitesi'nde sahne almış olmalılar (yanlışım varsa düzeltiniz), vokalist abla aynı zamanda "echoes" adındaki bi grubun da vokalidir. sesi kayıttakilerden daha güzeldir, sahnesi de iyidir; ama ben en son echoes'la (garage'da cin seddi'nden önce) dinlemiştim kendisini, kurşun asker nerededir şimdi?
The greatest trick the devil ever pulled was convincing the world he didn't exist...
runrabbitrun
Kurşun Asker
Kurşun Asker

Mesaj gönderen runrabbitrun »

Trimpot , Fidelio teşekkürler.
Kurşun Asker kendi iç problemleri ve hayatın getirdiği bazı yükümlülüklerden dolayı bir süre ara verdi. demomuzu bu senenin sonunda sunmayı düşünüyorduk ama herkesin müzik dışındaki sorumlulukları kayıt için engel teşkil etti.

Yeni şarkılarla görüşme üzere :006

fidelio sen turkrock'da da sanırım yorumda bulundun imzandan tanıdım :) ilgin için sağol bir kez daha...