FLU

Yerli Amatör Müzik Grupları
Kullanıcı avatarı
asiyan1
Üye
Üye

FLU

Mesaj gönderen asiyan1 »

mrb; flu'yu bilen yok mu neden bir sayfa açılmamış ki Flu için
drexler
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen drexler »

flu ?
Kullanıcı avatarı
angel_of_the_hell
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen angel_of_the_hell »

drexler yazdı:flu ?
:-D .... :?: :?:
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
{Minno$um.. Pamuktun, bulut oldun..}
Kullanıcı avatarı
asiyan1
Üye
Üye

Mesaj gönderen asiyan1 »

Flu ; kişiden oluşan genellikle yabancı parçalar selendiren, içerisinde regy, blues, caz olan bir çok tarzda parçalar söyleyen bir gruptur. Ankara'lı bir gruptur.
Kullanıcı avatarı
angel_of_the_hell
Müdavim Üye
Müdavim Üye

kaç kişi...?!...
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
Kullanıcı avatarı
asiyan1
Üye
Üye

Mesaj gönderen asiyan1 »

:)) çok özür dilerim, 7 kişi yazmak istemiştim, saksafon ve trompet de dahil kullanılan enstrumanlara
Kullanıcı avatarı
asiyan1
Üye
Üye

Mesaj gönderen asiyan1 »

Turgut Çavuldur(Solist): Ben alaylıyım, 15 senedir müziğin içindeyim 9 senedir sahnedeyim
Atınç Koca(Bass gitar): Gazi Üniversitesi müzik eğitimi bölümünü bitirdim 15 senedir müziğin içindeyim.
Emrah Baban(Elektro gitar):Müzik eğitimi yok, yaklaşık 10 yıldır müziğin içinde.
Murat Söğüt(Davul):Alaylıdır kendisi de, en az 15 senedir müziğin içinde ve müzisyen bir ailenin çocuğudur.
İsmail Tepe(Saksafon):Müzik eğitimi var 10 yıldır müziğin içinde( hep bağlamacı olmak istermiş ama tesadüfler sonucu saksafoncu olmuş) ))
Ufuk Durgun(Klavye): Kendisi doktor ama mesleğini yapmıyor sadece müzikle ilgileniyor, babası da müzisyendir ve ayrıca kendisi elektronik dehasıdır. Grubun bütün elektronikle alakalı işlerini ona veririz.))))))) yaklaşık 7-8 senedir de müziğin içindedir.
Barış Oktay(Trompet) Konservatuar çıkışlı ve müzik eğitimi var 5-6 senedir müzikle iç içedir. Ve grubumuzun en gencidir.
Bu Flu ile yapılan bir ropörtajdan anlınmıştır
Kullanıcı avatarı
asiyan1
Üye
Üye

Mesaj gönderen asiyan1 »

Ayrıca Grup; her hafta
Baraka:Cuma-Pazar saat:23:30-03:00
Manhattan:Cumartesi saat:00:30-02:30
da sahne alıyor, merak edenler için........
Kullanıcı avatarı
angel_of_the_hell
Müdavim Üye
Müdavim Üye

dinleyebilceimiz herangi bi site fln...??
Kullanıcı avatarı
asiyan1
Üye
Üye

Mesaj gönderen asiyan1 »

www.fluband.net grubun resmi internet sitesinin adresi, yanlız henüz yayına geçmedi çok kısa bir süre sonra açılacak ve orada demo kayıtlarını dinleme şansımız olacak. Aslında Ankara'lı Rock severler bilirler Flu'yu ama sanırım henüz formun açıldığının farkında değiller:))
Kullanıcı avatarı
angel_of_the_hell
Müdavim Üye
Müdavim Üye

site açıldıında da hbr verirsen sevinirim..... :010 :006
Kullanıcı avatarı
asiyan1
Üye
Üye

Mesaj gönderen asiyan1 »

Tabiki veririm, ama tavsiyem gidip canlı dinlemenizdir, gerçi bu sadece ankara'da olanlar için gerçerli ama:)))
Kullanıcı avatarı
angel_of_the_hell
Müdavim Üye
Müdavim Üye

o da olur inşallah.. bu sıralar kendim için imkan vermiorum ama.. inşallaahh.. kısmet kısmet... :010
Kullanıcı avatarı
asiyan1
Üye
Üye

Mesaj gönderen asiyan1 »

Sanırım öğrencisin ve şu sıralar sınavlar var, doğru mu bildim:))
Kullanıcı avatarı
angel_of_the_hell
Müdavim Üye
Müdavim Üye

hehheeee.. aynen ööle... çok mu belli oluo beah??... :oops: :-D
Kullanıcı avatarı
asiyan1
Üye
Üye

Mesaj gönderen asiyan1 »

Ben bilirim :)) bugün işin yoksa Flu Baraka da çıkıyor gidip dinleyebilirsin.
Kullanıcı avatarı
angel_of_the_hell
Müdavim Üye
Müdavim Üye

walla bnde buaralar işden bol bişi yok... eğer tatilde denk gelirse gitcem ama... adı üstünde tatil dimi??.... :-D :015 :003
Kullanıcı avatarı
asiyan1
Üye
Üye

Mesaj gönderen asiyan1 »

Grubun Baraka programı Cuma-pazar'dan perşembe-cuma'ya alınmıştır ilgilenenlere duyurulur......
Kullanıcı avatarı
fidelio
Üye
Üye

Mesaj gönderen fidelio »

asiyan1 yazdı:Grubun Baraka programı Cuma-pazar'dan perşembe-cuma'ya alınmıştır ilgilenenlere duyurulur......
Baraka programları perşembe geceleri 22.30, cuma geceleri ise 00.30 olmalı... yanlışım varsa Aşiyan Hanım bi zahmet düzeltirse sevinirim. ayrıca hangibar.com'da Aşiyan Hanım'ın grubun vokali Turgut ve basçısı Atınç'la yaptığı bir söyleşiyi de bulabilirsiniz...

ps: ulan çok geç kalmışım, bu başlığı ben açmış olmak isterdim...
The greatest trick the devil ever pulled was convincing the world he didn't exist...
Kullanıcı avatarı
asiyan1
Üye
Üye

Mesaj gönderen asiyan1 »

Teşekkürler fidelo, ama ben de perşembe-cuma biliyordum ama bundan böyle baraka programı sadece perşembe'ye alınmış. Ben gideceğim mesela bu gece barakaya bekleriz.:))))

fidelio yazdı:
asiyan1 yazdı:Grubun Baraka programı Cuma-pazar'dan perşembe-cuma'ya alınmıştır ilgilenenlere duyurulur......
Baraka programları perşembe geceleri 22.30, cuma geceleri ise 00.30 olmalı... yanlışım varsa Aşiyan Hanım bi zahmet düzeltirse sevinirim. ayrıca hangibar.com'da Aşiyan Hanım'ın grubun vokali Turgut ve basçısı Atınç'la yaptığı bir söyleşiyi de bulabilirsiniz...

ps: ulan çok geç kalmışım, bu başlığı ben açmış olmak isterdim...
Kullanıcı avatarı
asiyan1
Üye
Üye

Mesaj gönderen asiyan1 »

Arkadaşlar grubun; www.anatolianrock.com'da da sayfası açılıyor oradan da takip edebilirsiniz.......
Kullanıcı avatarı
asiyan1
Üye
Üye

Mesaj gönderen asiyan1 »

http://flu.anatolianrock.com Sayfamız açıldı, grubun takipçisi olabilirsizniz hepinizi bekliyoruz:))