Slipknot falan dinlerken biraz kısıyom sesi yaaa.Yazık o insanlarada
Eskiden karşı çıkıyolardı dinlememe ama onlarda alıştı artık.Saten alışmak zorundalar yani..
KoRn_eR yazdı:Slipknot falan dinlerken biraz kısıyom sesi yaaa.Yazık o insanlarada
Eskiden karşı çıkıyolardı dinlememe ama onlarda alıştı artık.Saten alışmak zorundalar yani..
bizim ahali hiç demediler uzun bi süre nniyebunlarý dinlyon diye de sesler kulak zarlarýný ziyaret etmeye baþlayýnca bi noluyoz lan dediler. ama þimdi zaten evde kalmadýðýmdan haliyle onlarda ilgilenmedikleri benim ne dinlediðimi bilmiyolar
annemm bgnn yanıma geldii sesini kıss şnn die nse bn de yazı yazıodmm frma o manyak kanıyla n yazmışş dedi (bnm avatra bakarakk)yarldm o mnykk bnmm anne dedmm
system_ yazdı:annemm bgnn yanıma geldii sesini kıss şnn die nse bn de yazı yazıodmm frma o manyak kanıyla n yazmışş dedi (bnm avatra bakarakk)yarldm o mnykk bnmm anne dedmm
system_ yazdı:annemm bgnn yanıma geldii sesini kıss şnn die nse bn de yazı yazıodmm frma o manyak kanıyla n yazmışş dedi (bnm avatra bakarakk)yarldm o mnykk bnmm anne dedmm
cıx cıx..olm annen seni böle şeyler yap diemi doğurduu aip aip
bana sen kedi kesenlerdenmisin dioduu hehheeh bide şeye çok gülüodum kulakları filan deldirdimm ikinciyi deldirdim soraa sora bi tane daa...annem aynı böle dedi "dötünüde deldirdinmi?orayada yakışır" hehheeeh
bana sen kedi kesenlerdenmisin dioduu hehheeh bide şeye çok gülüodum kulakları filan deldirdimm ikinciyi deldirdim soraa sora bi tane daa...annem aynı böle dedi "dötünüde deldirdinmi?orayada yakışır" hehheeeh
çokk aipp utanıorum evt o lafıı bn de dymştmm gerçi bn de abrttmm 7 tne delikk vr
çokk aipp utanıorum evt o lafıı bn de dymştmm gerçi bn de abrttmm 7 tne delikk vr
oha a.q 7 tane deliği napçan olm...gerçi rüzgar çıktımı savrulmassın ii olur
Rock_N yazdı:
oha a.q 7 tane deliği napçan olm...gerçi rüzgar çıktımı savrulmassın ii olur
hehe evt çokk ii oluoo vllaa kankamm deldrkçe bn de deldriomm armzda gzlii bi rkbtt vr
bekology yazdı:Valla benim annemde babamda çok seviyolar dinlediðim müzikleri... Babam sýký bir thrash faný annem ise black metal hayraný olan insanlardýr...