King Diamond

Yabancı Müzik Grupları
Kullanıcı avatarı
faraway
Üye
Üye

King Diamond

Mesaj gönderen faraway »

danimarkalý bi gruptur vokal harikadýr melissa þarkýsýný çok severim :D
Kullanıcı avatarı
aci_var_mi_aci
Üye
Üye

Mesaj gönderen aci_var_mi_aci »

Makyajý ve görüntüsünün tümüyle Gene Simmons'ý(Kiss) fazlasýyla çaðrýþtýrýr bana, ama sesini tek geçerim, iyi hatta pek iyi çýðýrýr. Yarar oratlýðý. Adama Allah ses vermiþ, öyle aþmýþ bir þey.
Mutlaka dinlenmelidir dediðim ender isimlerin arasýna sokarým, özellikle "Abigail", "Eye Of The Witch", "The Storm"... Ya da "The Eye" albümün tümü makbuldür. Heavy Metal nedir? sorusuna güzel bir cevap.
Kullanıcı avatarı
Edmond
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen Edmond »

iyi grup bu king diamond.solistin sesi inanılmaz hassas.adam sesini herşeye ayarlıyabiliyor.birde family ghost klibi eğlencelidir.
Kullanıcı avatarı
si_keremcem
Üye
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen si_keremcem »

graveyard albümünün tamamına hastayım...süpperrr
ben at siqtim kavun siqtim milangaza incir diktim çöp tenekesinde doğdum armut yedim cırcır oldum senden başka benden başka ondan başka bundan başka şundan başka biri oldum
NedimYilmaz
Üye
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen NedimYilmaz »

King Diamond ile Mercyful Fate'i ayrı almamız garip olur. Çünkü Mercyful Fate'i Mercyful Fate yapan King Diamond'dur.

Sesine baktığımız zaman, yeri geldiğinde ince tiz, yeri geldiğinde kalın bas sesi verebilen çok az kişi vardır. King Diamond'da bunlardan birisidir. Mesissa albümünde bu ss bariz bir şekilde gözükmektedir. Curse the Pharaoh şarkısındaki "yeah" sesini çok az kişinin çıkaracağından eminim.