moruq ben o yazı için kaç kere özür diledim biliyo musun ??drhacker yazdı:insanların birşeyler sorgulamasına böyle cevap verilmediği sürece...SamotH yazdı:KAPA ÇENENİ!!! Bir daha da böyle insan inançlarını sorgulayan mantık kuramlarının yanından bile geçemeyen başlıklar açılmasın!!!Herkesin inancı kendinedir
herkesin inancı kendinedir ve bu yüzden belkide geçen sene eskişehirde oruç tutmadığı için biri öldürüldü...
herkesin inancı kendinedir ve bu yüzden belkide hadiste çocuğun 7 yaşını geçtiği halde namaz kılmıyorsa döv diyor...
herkesin inancı kendinedir ve bu yüzden belkide sorguluyorlar diye nice aydınlarımız katledildi...
Tanrı mı İnsanı, İnsan mı Tanrı'yı Yarattı?
ben bir hıyarım,her deliğe uyarım.
ya benim söylediklerim sana değil zaten dostumSamotH yazdı:moruq ben o yazı için kaç kere özür diledim biliyo musun ??drhacker yazdı:insanların birşeyler sorgulamasına böyle cevap verilmediği sürece...SamotH yazdı:KAPA ÇENENİ!!! Bir daha da böyle insan inançlarını sorgulayan mantık kuramlarının yanından bile geçemeyen başlıklar açılmasın!!!Herkesin inancı kendinedir
herkesin inancı kendinedir ve bu yüzden belkide geçen sene eskişehirde oruç tutmadığı için biri öldürüldü...
herkesin inancı kendinedir ve bu yüzden belkide hadiste çocuğun 7 yaşını geçtiği halde namaz kılmıyorsa döv diyor...
herkesin inancı kendinedir ve bu yüzden belkide sorguluyorlar diye nice aydınlarımız katledildi...
ama sen öz müslüman demek nedir bilmiyorsun bence...
yada bir müslüman nasıl yaşamalı?
eğer rehberin kuransa kuranda ki ayetlerden orda kadınlar hakkında yazılanlardan bahsedelim...
Usluyum İşte Uslu... 
estağfirullah ne demek o?SamotH yazdı:merak etme hepsini en ince ayrıntısına kadar biliyorum ve sizden daha çok günaha sahibim...çünkü bilip de uygulamamak,bilmeyip de uygulamamaktan çok daha kötü...
ben şahsen şu başlığa yazdım yazılarla -7.kattan güzel manzaralı bir yer garantiledim
Usluyum İşte Uslu... 
ölçü nedir peki..SamotH yazdı:şüphe iyidir...ama ölçüsü aşmadıkça...çünkü sorgulayan insan,daima mantıklı çözümlr bulmaya daha yakındır...Devam et derim,bir gün sen de umarım mutlu olacağın yolu bulursun...
bence bu işin ölçüsü yok..
isteyen istediği yere kadar sorgular cevap arar tartışır.başkasının inancına müdahale etmediği sürece.
Alayına isyan !..
Ölünce göreceğiz Kimin neyi yarattığını bu yüzden boşu boşuna parmaklarınızı yormayın neye ve kime inanmak istiyorsanız inanın 
OWLSCOUT.COM ( MayheM ) Out of Control
bu başlık niye açıldı o zaman herkes hayatından memnunsa öyle devam etsin... ben memnun değilim ve şüphelerim var ne kadar kesin gibi konuşsamda... bu başlığa daha yazı yazmayacağım... sıkıldım gerçekten hep böyle oluyor bu tarz sert konularda bir adım bile atamadan insanlar belkide bilinçaltlarından gelen korkuyla "aman be neyse ne biz işimize bakalım" diyorlar peki öyle olsun... işimize bakalım...
Usluyum İşte Uslu... 
ne bileyim bi anda doldum işte... gece yattığımda düşündüğüm şeyler bunlar ve herkesin böyle olduğunu düşünmek hata sanırım... ben buraya yazmasamda şu sıralar durmadan kafa yorduğum mevzular...Lily yazdı:bu başlık senin gibi şüphesi olan ve tatrışmaya açık olan insanlar için açıldı.Sen yazmazsan ben yazmazsan kim kurtarır bu dünyayı???
kendimi kurtarsam yeter....
Usluyum İşte Uslu... 
eywallah da kemale eren yaş değilde kişiliğimizdir bence...
kurtulmak istediğim birşeymi bilmiyorum bu konuyu düşünmek, aldığım her nefesi değerli kılmak adına bazen bu konuların üstüne düşünmemiz gerektiğine inanıyorum... yoksa tabiki hepimiz günahkarız filan ama birileri bizi din adına kekliyor ve kandırıyorsa ve BİZİM GİBİler buna tepkisiz kalıyorsa bence büyük bir hata yapıyoruz demektir...
sonrada tayyip iktidar oldu diye tepki koyuyoruz... hakkımız olmadan...
neyse ben yüzümü yıkayayım da kendime geleyim...
kurtulmak istediğim birşeymi bilmiyorum bu konuyu düşünmek, aldığım her nefesi değerli kılmak adına bazen bu konuların üstüne düşünmemiz gerektiğine inanıyorum... yoksa tabiki hepimiz günahkarız filan ama birileri bizi din adına kekliyor ve kandırıyorsa ve BİZİM GİBİler buna tepkisiz kalıyorsa bence büyük bir hata yapıyoruz demektir...
sonrada tayyip iktidar oldu diye tepki koyuyoruz... hakkımız olmadan...
neyse ben yüzümü yıkayayım da kendime geleyim...
Usluyum İşte Uslu... 
Hayat saçmalıktan ibaret değilmi zaten, hepimiz bir tiyatro sahnesinin birer kuklasıyız işte... Ben bu oyundan çıkarım kimseye hiç bir şeye inancım yok...
OWLSCOUT.COM ( MayheM ) Out of Control
- lamskywalker
- Üye

aslında ben bu konuyu sorgulamayı yıllar önce bıraktım.-15 yaşımda-ve tabi ki insanın tanrıyı yarattığını düşünüyorum.bu yıldırım çarptığında gökyüzüne tapan,sel de suya, yangında ateşe, yani kontrol altına alamadığı ve çözümünü bulamadığı herşeye tapan insan oğlunun son icadıdır tanrı. ve osbourne dan bişeyle bitiriyorum "what if god one of us"