ben seviorum walla siyah makyajı,yapıorum da.tabi özentiler gibi abartmıorum. ama o şekilde ağlayınca sabah uyandığımda çok komik oluo makyajlı kurbağa gibi.
bende siyah makyaj yapıorum ama sadece göz kalemi oda 1-2 saat sonra çıktığı için üstüne siyah far geçiorum aynı kalem gibi göz altına sadece göz altına makyaj yaparım üstüne sadece göz kapağının iç kısmı ama rimel kullanmam bana hiç yakışmıo rimeli hiç sevmiorum bide pudra fondötende kullanırım ten rengime uygun zaten açık kumaral arası tenim bide açık pembeli parlatıcı sürerim ööle yani... abartı fln bilemem ama yakışana yakışıo herkese yakışan ayrı bi makyaj vardır...
pastel_tt yazdı:bende siyah makyaj yapıorum ama sadece göz kalemi oda 1-2 saat sonra çıktığı için üstüne siyah far geçiorum aynı kalem gibi göz altına sadece göz altına makyaj yaparım üstüne sadece göz kapağının iç kısmı ama rimel kullanmam bana hiç yakışmıo rimeli hiç sevmiorum bide pudra fondötende kullanırım ten rengime uygun zaten açık kumaral arası tenim bide açık pembeli parlatıcı sürerim ööle yani... abartı fln bilemem ama yakışana yakışıo herkese yakışan ayrı bi makyaj vardır...
pastel_tt yazdı:bende siyah makyaj yapıorum ama sadece göz kalemi oda 1-2 saat sonra çıktığı için üstüne siyah far geçiorum aynı kalem gibi göz altına sadece göz altına makyaj yaparım üstüne sadece göz kapağının iç kısmı ama rimel kullanmam bana hiç yakışmıo rimeli hiç sevmiorum bide pudra fondötende kullanırım ten rengime uygun zaten açık kumaral arası tenim bide açık pembeli parlatıcı sürerim ööle yani... abartı fln bilemem ama yakışana yakışıo herkese yakışan ayrı bi makyaj vardır...
ben yapıyprum walla siyah makyaj diyah makyajdan kastınız eğer buysa sadece siyah kalem ve far kullanıyorum bide nivea nın kirazlı lipsticki war onu kullanıorum hem brz renk verio hem doğal duruo üstelik parlatıcılar gbi yapış yapış olmuo.. onun dışında fondetenmiş pudraymış işim olmaz böyle mutlyum. siyah makyajın yakıştığı hatunlardan biri bnm avatarda walla çok güzel olmuş bnce
walla siyah makyajı yapmanın özel bir anlamı varmı bilemiyecem ama bence en hoş insanın yaradılış rengidir bırakın suratınızdaki sivilcelerinizle arkadaş olalım sizle bırakın sizi siz gibi görüp sizi siz gibi yaşayalım sizi gerçek halinizle hatırlıyalım
"" Makyajın siyahı pembesi ve sayre bok renklerinin hiçbiri hoşuma gitmiyo belki kız olmadıgımdandır ama benim şahsi düşüncemdir ki smakyaj yapan her insan bir çirkinliğin altında saklanıyor demektir"
bazende komik oluyor..ozellikle konser oncelerinde birbirinin kopyası yuzlerce siyah surat gorunce bununda bazıları tarafından sekilcilige donusturuldugu anlasılıyor...
jonnathan yazdı:bazende komik oluyor..ozellikle konser oncelerinde birbirinin kopyası yuzlerce siyah surat gorunce bununda bazıları tarafından sekilcilige donusturuldugu anlasılıyor...