patlamış mısır hiç iyi gitmiyor.bu amerikalıların tekelinde olan bir yiyecek olduğu için popüler.keza kola da aynı.wafer iyi gidebilir(rulo kat).çekirdek olmaz.ses olmamalı.bira ama kutu olacak.sopsoğuk olsun.ayaklarını uzatabileceğin bir masada iyi gider.dolbydigital suuround da olsun.plazma tv de izlensin.karanlık olsun.çok şey istiyorum değil mi?...
üstteki toplumsal bilince sahip
hmm aslında eti dicem ama toblerone yı secerdim
alttaki toblerone un içinde fındık tanelerinin yanında sakızımsı beyaz bişiler var bunun ne olduunu biliyomusun?
''dünyanın en mutlu insanları " demişti biri alkolün belki de terkedilmişliğin etkisinde...
anlaşılan kimse tuz uzatmak istemiyo.
alttaki ankarada bildiğin bi yer var mı ya benim canım sıkılıyo..bi yer biliyorum onu da bi daha gitmek istesem bulamam..adı da neydi ya nedjimamıydı ööle bişiydi
nerden gitmek istiyosan sor tarif ediyim nedjima yı
üstteki ankarada bi yer bilmiyo...
alttaki bi insan üzgün diilim diip bi dk sora üzügnüm diosa bu dengesizlik midir yoksa başka bişide denir mi buna ??
\\ kimdi giden kimdi kalan giden mi suçluduR heR zaman.. //
okuldan çok sevdiim bi arkadaşımla msjlaştım burda ne kadar yalnız olduumu söledim bi de çok sıkıldığımı bi de artık istanbula dönmek istediğimi ..bu arada tarifin için saol ama ankradan bi arkımla gidecem yarın nedjimayı o biliyomuş doal olarak:D
alttaki,hatırladığın dos oyunu varmı?
rocktr tabikide ..iyi vakit geçiriyorum ve yararlı bi sürü bilgi ediniyorum.msn öle duurur benim bi kaç ark.hariç ööle mal mal konuşmam kimseyle
alttaki hangi kitaptaki hangi kahraman gibi olmak isterdin?
geçmişi bu kadar kara olan bi ülkenin böle insanlıktan çıkması beni çok şaşıtmıyo açıkçası ama yine de her akşam yatarken allaha dua ediyorum hepsinin belasını versin acıları en büyüğünü çeksinler ölmesinler sürünsünler
alttaki gençlerin yani bizim ülkemiz hakkında geçmişimiz hakkında bişi öğrenmeye çabalamayıp onun yerine kafamızı samanla doldurmamıza ne diyosun?