Gibson Les Paul
Gibson Les Paul
bu gitarın adı geçerse akan sular durur arkadaş....
bu gitar için kitaplar yazılır bile.... kimlerin elinden geçmedi ki.. isimlerini saysak ölürüz..
asıl olay almak için geçirdiğim çetin mücadele ama sonunda 1700 dolara adlım şerefsizi....
bu gitar için kitaplar yazılır bile.... kimlerin elinden geçmedi ki.. isimlerini saysak ölürüz..
asıl olay almak için geçirdiğim çetin mücadele ama sonunda 1700 dolara adlım şerefsizi....
Re: Gibson Les Paul
hmm les paul varken digerlerinin nicin saz gibi kaldigi anlasildi.. neyse guzel guzel gene az kaziklanmissin. 2200 papel yatiranlar var ne de olsa.Rejected yazdı:sonunda 1700 dolara adlım şerefsizi....
O manyetikleri EMG'yle değiştirmiştir, Metin Türkcan'ın yaptığı gibi. O zaman tellere o kadar asılmaya gerek olmuo. O asılıo görüntüsü sadece şekil olsun diyedir..Les Paul'le her türlü müzik yapılabilir bence...Rejected yazdı:bayaaa oldu gerçi ama yine de saol
yaşasın les
in flames'in solo gitaristi björn gerot da les paul kullanıor onur duyarım ama thrash çalıon abi tellerin ebesini şeedio herif git esp fln çal baba yaa
Everything under the sun is in tune, but the sun is eclipsed by the moon.
behemoth denen death grind grubu bile kullanıosa... zaten les paulle harbi her müzik olurshidow yazdı:O manyetikleri EMG'yle değiştirmiştir, Metin Türkcan'ın yaptığı gibi. O zaman tellere o kadar asılmaya gerek olmuo. O asılıo görüntüsü sadece şekil olsun diyedir..Les Paul'le her türlü müzik yapılabilir bence...Rejected yazdı:bayaaa oldu gerçi ama yine de saol
yaşasın les
in flames'in solo gitaristi björn gerot da les paul kullanıor onur duyarım ama thrash çalıon abi tellerin ebesini şeedio herif git esp fln çal baba yaa
- Bilge_Kagan
- Üye
- İletişim:
Ben de Les Paul kullaniyorum ama, o kadar da "dunyanin en iyi gitari" diye abartilacak bir tarafi yok bence. Bir, perde sayisi stratocaster'dan daha az, solo atarken sorun olabilir. Iki, klavye kucuk, perdeler yuksek, nota gecisleri daha zor, guzel solo atmak uzmanlik istiyor. Uc, kasa cok agir, uzun konserlerde eger standart aski kullaniyorsaniz omzunuzu mahvediyor ( bir ara bas askisi almayi bile dusundum ). Dort, bakimi ve parcalari pahali. Bes, fiyati cok yuksek. Alti, stratocaster'la hemen hemen her tarza uyabilecekken, Les Paul'le en azindan uzman olmadan uyabileceginiz tarzlar belli.
Sadece "karizma" goruntusu var diye almak bence mantiksiz. Simdiki aklim olsa stratocaster'la baslar, para kazandikca Les Paul alirdim. Les Paulle para kazanip parca gelistirmeye calisana kadar ac kaldim resmen...
Sadece "karizma" goruntusu var diye almak bence mantiksiz. Simdiki aklim olsa stratocaster'la baslar, para kazandikca Les Paul alirdim. Les Paulle para kazanip parca gelistirmeye calisana kadar ac kaldim resmen...
- tAzEbRoKoLi
- Üye
- Bilge_Kagan
- Üye
- İletişim:
- Ibrahimchll
- Üye
- İletişim:
Vintage marka gitarlar hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar ?
Les Pauul taklitleri var... İngiliz malı yanılmıyosam... Almayı düşünüyorum ...
Kullanmışlığı olan var mı?
http://www.jhs.co.uk/vintageelectric.html
Les Pauul taklitleri var... İngiliz malı yanılmıyosam... Almayı düşünüyorum ...
Kullanmışlığı olan var mı?
http://www.jhs.co.uk/vintageelectric.html