Rock Müzik dinlemeye ne zaman/kiminle başladınız?

Tarzlar, şarkılar, sözler, klipler...
Kullanıcı avatarı
endoplazmikjan
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen endoplazmikjan »

orta okul yýllarýnda haluk lewentle baþladým tabii...sora bide baktýmm anaaa ben þebo dinliorum sora soraaa bi baktýmmm demir demirkan albümü almýþ gelmiþim onun yanýnda korsan kargo cd si almýþým hiç farkýnda deilim amaa öle baþlamýþým .. annem anlattý banada :P
® KendÝ ÜstümdE BiR DoðrU, KendisinE YönelmeM GerekeN BiR YasA TanýmýyoruM..
bad-dua
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen bad-dua »

hatılayamıyorum ama büyük ihtimal ya metallica yada cem karacaydı sonraları h.levent abimiz felan öle yürüdü gitti.
Kullanıcı avatarı
dumanaddict
Üye
Üye

Mesaj gönderen dumanaddict »

haluk levent wardı ortaokul yıllarında tabii kii..
Rock bir müzik türü değil, bir hayat tarzıdır!
Kullanıcı avatarı
rue_metal
Üye
Üye

Mesaj gönderen rue_metal »

ben ŞEBNEM FERAH la başladım halada çok severim sonra avenged sevenfold die gitti :002
AlexiLaiho
Üye
Üye

Mesaj gönderen AlexiLaiho »

Heavy Metal - Black Sabbath
Thrash Metal - Metallica...Megadeth
Death Metal - Children Of Bodom
Black Metal - Dimmu Borgir Abim $ayesinde ßaş1adım
Kullanıcı avatarı
nlpy
Üye
Üye

Mesaj gönderen nlpy »

öncee küçüklükten :010 bu yaana şebnem ferah ve pentagram desteği ...
"Müziği enstürman değil siz yaparsınız"
Kullanıcı avatarı
c.o.b
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen c.o.b »

Meloik yazdı:Yaş 12 yüzde sakalı bırak tüy yok:D
hehe hatta oyuncaklarla oynamayı bırakalı 1 sene falan olmuş:D
Kuzen geldi birgün bize elind ebir kaset ve eleman benimle yaşıt dedi ki yeni bir şey öğrendim okulda arkadaşlardan bak sana ne dinleteceğim.
Koydu bu kaseti ve biraz sardı(belli zaten niyeti şerefsizin misyonerlik yapacak hehe en çok beğeneceğimi arıyor:D) sonra bastı playe bak dinle dedi.Bende dinliyorum ne olabilir ki falan diye sert bir distortion la girildi parçaya tabi o zaman ben bunun distortion olduğunu bilmiyordum sonra clean tonda akustik bir melodi tutturdu gitar derken bir uğuldamayala binlerce kişi hep bir ağızdan "ooo ooo ooo" diye melodiyi tekrarlamaya başladılar ilk defa böyle birşey duyuyordum tüylerim diken diken oldu neydi bu çok güzeldi...
Derken vokal şarkıya girdi yavaş bir modda şarkıyı söylüyordu o binlerce kişiyle beraber ve birden şarkı hızlanıverdi o anda anlam vermedim ama sanki damarlarımda kanım daha bir hızlı akmaya başlamıştı vokal son sürat şarkıyı söylüyordu acaip bir ritmi ve melodisi vardı derken gitar soloları iyice uçuyordu sözlerine anlam vermeye çalışıyordum ama daha yeni yeni ingilizce öğrenmeye başladığımdan çoğunu kaçırıyordum yine de aradan anladıklarım karanlıktan bahsediyordu ama güzeldi dinlediğim zaman daha bir güçlü hissetmiştim kendimi sonra şarkı yavaşladı ve tıpkı başında ki gibi büyüleyici bir şekilde binlerce kişiyle beraber vokal koro halinde aynı ilk baştaki melodi ve sözlerle şarkıyı bitiriyorlardı.
Kuzene sordum ve öğrendim grubun ve şarkının adını işte o gün bugün bu müziği dinliyorum daha sonrasında da yapmaya başladım haa unutmadan o grup Iron Maiden'dı şarkı da Fear Of The Dark. :002
hikayen çok güzel anlatım tarzında..
dont speak..
Kullanıcı avatarı
c.o.b
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen c.o.b »

bnmki biras tesadüf oldu
mp3 doldurttuğum bi yer vardı ne şarkısı yükletiodum hatırlamıorum adam dediki adam dediğim ben küçüğüm oda böle genç yaşlarda.cramberries die bi grup var atıyım falan. yok atma. yokyok atim.ii at hadee :-D dedim ve işte ilk zehri orda aldım zombie le.manyaktı kaç tekrar dinlediğimi bilmiorum cd nin zombie yüklü olan yeri iice aşınmıştı artık :-D sonra her zehir gibi bağımlılık yaptı ve daha fazlasını istedim.vsvs
dont speak..
Kullanıcı avatarı
PeNTaoNeR
Üye
Üye

Mesaj gönderen PeNTaoNeR »

lissede pentagram ogün çilekeş demir cem köksalla falan başladı
Kullanıcı avatarı
goqhan
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen goqhan »

galiba ilk okulun sonları yada orta okulun baslarında (tam olarak hatırlamıorum) haluk levent vardı ozamanlar onla basladım sanırım :-D saten cogu insanda rock muzigin baslangıcıda o olmustur sanırm.sonra teoman sebnem falan derkeeen daa fazla daa fazlaa die bu hale geldik yany :002
Kullanıcı avatarı
DriZzLe
Üye
Üye

Mesaj gönderen DriZzLe »

babamın saesinde basladım ilkokul 5 flndı sanırım:010 sarkıı bile hatırlıorum pink floyd-hey you sora beatles guns'n roses flnda dinletti baya sewmistim.. dewamı geldi tabi :D gerci o yasta n anlıosun da dinliosun ki ztn ama olsun :D
.:: ภ๏שє๓๒єг гคเภ ::.
Kullanıcı avatarı
lp_ilknur
Üye
Üye

Mesaj gönderen lp_ilknur »

ooo bn baya yeniyim o zmn.... 2 sne oldu olmadı. Baktım MaNga die bi grup çıktı..(ya sölemesi ayip önceden rap dinlerdim :oops: ) onlarla başladım sonra işte duman,şebo,çilekeş,demir..... şimdi bütün rock müzik yapanları dinlemeye çalışıorm... (tabi hoşuma giden :P )
kaybedeceğini bildiğin her şeyin kıymetini bil !!
Kullanıcı avatarı
Electro_CM
Üye
Üye

Mesaj gönderen Electro_CM »

orta 1 de felan haluk leventle giriş yapmıştım şimdi tabi baya bi aştık o evreyi eyy gidi günler bee :)
Kullanıcı avatarı
kindmonster
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen kindmonster »

1996 kargo'nun ilk albümü ile. :010
İşsizlik başa bela,kahrolsun bankalar..
Kullanıcı avatarı
Electro_CM
Üye
Üye

Mesaj gönderen Electro_CM »

bundan bi 3-4 yıl önce tanıştım haluk levent yavaştanda metallica ile ama gün geçtikte ilerledigimiz bi gerçek :P
Kullanıcı avatarı
kindmonster
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen kindmonster »

metallica ayrı bir olay.27 yaşındayım 10 yıldır dinliyorum :002
İşsizlik başa bela,kahrolsun bankalar..
Kullanıcı avatarı
orphanedland_x
Üye
Üye

Mesaj gönderen orphanedland_x »

orta 1. sınıfta (12 yasında oluom heralde o zaman)..
ablam sayesinde.. o ne zaman basladı bilmiom walla ben o zamanlar altıma ediyodum heralde :-D
6 Hafta önceki düşüncelerimi hala daha sürdürmemi bekliyorlar...Eğer öyle olursa kölesi olmaz mıyım düşüncemin...
Kullanıcı avatarı
LaTe23
Üye
Üye

Mesaj gönderen LaTe23 »

wala matematiim hiç ii deildir şöle diim anlarsınız artıq... 18ime yeni girdim, ilkokul 4.sınıftayken, babam elinde özlem tekinin ilk albüyle kapımda belirdi... şimdi de satanist dio bana kanlı fotolarım var die ne alakaysa :-D
!!!Y.O.K.luğun bile beni TERKEDİYOR!!!
Kullanıcı avatarı
fuck_Love
Üye
Üye

Mesaj gönderen fuck_Love »

metallica nem bide lp wardıı o zmnlar. :010
Kullanıcı avatarı
Sercinho7
Üye
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen Sercinho7 »

ilk olarak sanırım 1996 da ablamın sayesinde sebo yu dinlemeye basladım...
1999 da da Slipknot tan Wait&Bleed i Dinledim cok hosuma gitmisti..
Kullanıcı avatarı
ancksunamun
Üye
Üye

Mesaj gönderen ancksunamun »

abimin pc ye cranberriesi atışını hatırlıyorum ,kendisi rocker deildr ama ilk ondan duymuştum...it s the animal instinct ....çok sarmıştım zombie felam ...off bak şimdi canım çekti açıyım bareeeee :-D
Kullanıcı avatarı
pardus
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

bende

Mesaj gönderen pardus »

bi gün kız arkadaşım tabi eski kız arkadaşım beni ikimizin ilişkisini anlatan bi şarkıyla vurdu.Şarkı vega-iz brakanlar unutulmaz dı öyle çok hoşuma gitti etklendm sonra vegann hemen hemen bütün şarkılarını buldm indrdim sonra kurban,kargo,direc-t,pentegram derken baktm ben rocker olmuşum :-D metallica fln dinlemeye başladm ıron maiden slipknot korn die devap etti öle böle rock müzik aşığı oldum şimdi farklı tarzda şarkılar dinleynce kendimi rocka ihanet etmiş gibi hissedyrm :-Dburdan eski kız arkadaşıma teşekkür ederim :-D bide nezaman dinlemeye başladnz die bi soru var onu cevaplym bu yıl yani bu yaz dinlemeye başladm ve bilgisayarımda 701 tane rock parça var :-D :-D :002
We learned speaking turkish one english stayed... yanlşmı oldu acepp:D
Kullanıcı avatarı
SleeplessSoul
Üye
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen SleeplessSoul »

Küçüklüğümde Fethiye'deydim ben.Öyle eski kurtlar yoktu pek etrafımızda..Hazılığa veya ortaokul 1/2ye gidiyordum yanlış hatırlamıyorsam. O dönem mahalleden bir arkadaşım ısrarla Metallica diye bir grup dinlediğini çok beğendiğini bize de dinleteceğini söylüyordu.Tam da o sıralarda Blue Jean dergisi karışık,çeşitli gruplardan klipler içeren cd'ler dağıtıyordu.Aldım izledim işte popüler parçaları yine.Derken Metallica'yı farkettim.Yahu bunu benim arkadaşım çok övüyordu dedim ve klibi izledim.Klip de Unforgiven 2..Ağzım açık kalmıştı arkadaşımı aradım ve grubun bu parçasının olduğu bir kaset istedim..O da bana Metallica - ReLoad albümünü getirmiş sağolsun..Aldığım ilk albüm: Pantera - Far Beyond Driven
Satılık düşler sokağından geçiyorum,ellerimde hayallerim..Sıkıca kavramışım..Korkuyorum..

Siyah8 - Bas Gitar
. www.Siyah8.com .
dead_or_alive
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen dead_or_alive »

insan o yıllar kendini özenti gibi görüorr be çevresindekiler dinlediğini bilmeyince-ummayınca..
Kullanıcı avatarı
SleeplessSoul
Üye
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen SleeplessSoul »

Özenti diye deyim gezinmiodu ki ortalıkta..Öyle dinlenilen müziği de pek ipleyen yoktu işin açığı.Ama kendi geçmişime bakıorm özenti olarak yaptığım şeyler varmış.Sonuçta metal müziğin aslında ne olduğu bilmeden kulağıma hoş geldiği için biraz da Unforgiven 2'nin klibine hayran kaldığım için başlamıştım dinlemeye.Ztn ilk dinlediğim albüm ReLoad..Fuel'la başlıo direk gaz.Özentiliklerim olmuş..Aldığım ilk T-shirt fln(Metallica'yla alkası olmayan bir Metallica tshirt'ü :oops: ).. Aslında Allah'a şükür bilen yokmuş ki bunları anlayan olmuodu.Sonra bir iki kitap okudum,şarkı çevirileri fln okudum asıl o zaman bir metalci oldum :) Amele bir terim vardır; "O zamana kadar Metallicacıydım,o zaman metalci oldum" :)
Satılık düşler sokağından geçiyorum,ellerimde hayallerim..Sıkıca kavramışım..Korkuyorum..

Siyah8 - Bas Gitar
. www.Siyah8.com .