Rock müziğin efsane topluluğu U2'nun merakla beklenen yeni albümü “How to Dismantle an Atomic Bomb”,ilk haftasında 840 bin satış rakamına ulaşarak rekor kırdı.
bu adamların forumda başlıı nası yok anlamadım yaa?!?!
U2'culaar,Bono'culaaar nerdesiniiiz?????
Even the smallest person can change the course of the future...
U2 yu sewerim.Electrical storm die bi parçaları vardı geçen sene deniz kızıyla aşk yaşıodu bi abimiz :)sora ölüomuydu noluodu unuttum lakin güzel hoş klipti, şarkıda fena diildi.. Bide ben Bono'nun siyasetle,politikayla felan bu kadar uğraşmasının nedenini reklam yapmak olduğunu düşünüorum...
GiMLiStorM yazdı:Rock müziğin efsane topluluğu U2'nun merakla beklenen yeni albümü How to Dismantle an Atomic Bomb,ilk haftasında 840 bin satış rakamına ulaşarak rekor kırdı.
bu adamların forumda başlıı nası yok anlamadım yaa?!?!
U2'culaar,Bono'culaaar nerdesiniiiz?????
biz burdayız.fakat u2 işte ,bizim bildiğimiz u2.adamlar profesyoneller.dünya onları seviyor.Bono zaten kendi başına tüm dünyaya yardım ediyor.sanırım şu an dünyadaki en popüler grup.tabi bizim ülkemizde değil.bizde sean paul sanırım.
çok önemli bi gruptur bence... severim pek... klasik ama one çok özel ve güzel bi şarkıdır... bide bide staring at the sun demek istiyorm...
ya bide geçen gün müzik kanallarının birinde görünce gözlerime inanamadım. zenci teyzenin biri bizim u2 ile one ı söylemiş ve bnce hoş olmamış. üzüldüm
*green day*le yaptıkları çalışma *the saints are coming*i pek bi seviom.. adamı gaza getirio beah..
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
{Minno$um.. Pamuktun, bulut oldun..}
angel_of_the_hell yazdı:*green day*le yaptıkları çalışma *the saints are coming*i pek bi seviom.. adamı gaza getirio beah..
ben onu pek beğendim bide "one" ın son halinide pek sevdim
Ne hissettiysem, ne bildiysem
Hasta ve yorgunum tek başımayım.Orada olabilir misin, çünkü seni bekleyen kişiyim ben.
Yoksa sen de mi affedilmeyensin???
eğer türkiye de konser verceklerse sadece diyrbakırda vermek istedikleri doğru mu hakkten yaaa???...İstanbul da asla konser vermezlermiş...Daha önce gelmediler dimi ülkemize??
million dolar hotel filmi soundtrackindeki 'ground beneath her feet' en duygusal şarkıları bence.. birkaç sene önce tapardım o şarkıya...hele de filmi izlediyseniz etkilenmemek mümkün değil
Katoliklerin ruhani lideri Papa her ne kadar rock müziğini din-karşıtı olmakla suçlasa da, İngiltere Kilisesi cemaati artırmak için İrlandalı rock grubu U2nun şarkılarını kullanacak.
lonly yazdı:eğer türkiye de konser verceklerse sadece diyrbakırda vermek istedikleri doğru mu hakkten yaaa???...İstanbul da asla konser vermezlermiş...Daha önce gelmediler dimi ülkemize??
evet bende duymustum..
insanhaklari felan diye tutturuyolar ya..(iste..bunalima girmis ünlüler..ts..) türkiye gibi bi ülkede asla konser vermeyiz gibisinden konustular.. verseler verseler diyarbakirda veririz dedikleri de dogru.