Ankara Üniversitesi
her ne oluyosa anlmıyorum....elnde dönr bıçğıyla şenlikleri basan yada hocalarını döven insanların manyak olduğundan emnim ama... evet hocanı dövnce kurtarcan sen bu milleti döner bıçğını bir öğrencinin kafasına sallayınca iyi bişy yapyosun diolar herhlde bunlara....dün pskolojimi bozdular resmen yaaa...
insan kendine rağmen yaşamayı bilmeli bazen...
- angel_of_the_hell
- Müdavim Üye
işte bu ortamın bi parçası olmak içn kıçımızı yırtıoz bizde.... ne güzel bişi bu yaa!!.... oh oh çok ii....
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
{Minno$um.. Pamuktun, bulut oldun..}
{Minno$um.. Pamuktun, bulut oldun..}
- riendeneuf
- Üye
- İletişim:
bugün a.ü. deydim.içeriyi bir gezdim.epey eski ve bakımsız bir yer.sınıfları çok ufak sıralarıda çok eski.fakültenin binası yanlış hatırlamıyorsam bizim ilkokul kadar anca.yani genel görünüm olarak pek beğendiğimi söyleyemem.tabi eğitimi için birşey söyleyemem.DTCF öğrencileri iyi tiplere benziyor.neyse bu kadar...
-
- Müdavim Üye
- bloodline666
- Müdavim Üye
senin hangi fakülteyi gezdiğine göre değişir hem ortam daha önemli benceasiruh yazdı:Edmond yazdı:bugün a.ü. deydim.içeriyi bir gezdim.epey eski ve bakımsız bir yer.
öLe .. aDına yaKısır Bi içi yok heRyer yıkıLıo
ben seni sevdim ya o bana yeter köpek sen beni bırakıp s...tir olup gittin yaaaaaa bende senin gibilerin taaaaaaaaa a.q.
- whatsername
- Müdavim Üye
buranın siyasal bilgiler fakültesi pek bi bereketliymiş. bakınız aynı dönemde bir öğrenci listesi...
cengiz çandar, emin çölaşan, ahmet mesut yılmaz, mehmet ağar, abdullah öcalan, kesire yıldırım (abdullah öcalan'ın eski karısı), haki karer (pkk'nin kurucularından. örgütün kuruluş aşamasında öldürüldü. örgüt intikam için sedat bucak'ın babasını vurdu), hüseyin velioğlu (hizbullah'ın kurucusu. beykoz'daki baskında öldürüldü), yusuf mirzabeyoğlu (ibdac lideriydi. şu an hapiste)
yorumsuz...
cengiz çandar, emin çölaşan, ahmet mesut yılmaz, mehmet ağar, abdullah öcalan, kesire yıldırım (abdullah öcalan'ın eski karısı), haki karer (pkk'nin kurucularından. örgütün kuruluş aşamasında öldürüldü. örgüt intikam için sedat bucak'ın babasını vurdu), hüseyin velioğlu (hizbullah'ın kurucusu. beykoz'daki baskında öldürüldü), yusuf mirzabeyoğlu (ibdac lideriydi. şu an hapiste)
yorumsuz...
- bloodline666
- Müdavim Üye
r1g0r yazdı:buranın siyasal bilgiler fakültesi pek bi bereketliymiş. bakınız aynı dönemde bir öğrenci listesi...
yorumsuz...
vay be listeye bakın valla herkes burada desene
ben seni sevdim ya o bana yeter köpek sen beni bırakıp s...tir olup gittin yaaaaaa bende senin gibilerin taaaaaaaaa a.q.
- whatsername
- Müdavim Üye
Ben Emin Çölaşan'ı ODTÜ mezunu diye biliyordum.r1g0r yazdı:buranın siyasal bilgiler fakültesi pek bi bereketliymiş. bakınız aynı dönemde bir öğrenci listesi...
yorumsuz...
Lasciate mi cantare