herhangi_biri yazdı:cok güsel ya zamanım olmadgı içn herzmn izleyemiorm ama rastladgm zamnda kanalı deiştirtmiorm
izle bnce yaa güsel bişe
aslında şu sıralar teknik olarak seyredemiyorum.afyon dayım burada cnbc-e yok.şimdi gidip çanak olayına falan girersem batarım.artık istanbul a gelince seyrederim.istanbul un kıymetini bilin.
earl ya adamım geçen haftalardan birinde karmanın kendinden intikam almaya çalıştıını sanıyo arı falan sokuyo bunu ağzı yüzü şişmişti kopmuştum o bölümde
Ne hissettiysem, ne bildiysem
Hasta ve yorgunum tek başımayım.Orada olabilir misin, çünkü seni bekleyen kişiyim ben.
Yoksa sen de mi affedilmeyensin???
herhangi_biri yazdı:cok güsel ya zamanım olmadgı içn herzmn izleyemiorm ama rastladgm zamnda kanalı deiştirtmiorm
izle bnce yaa güsel bişe
aslında şu sıralar teknik olarak seyredemiyorum.afyon dayım burada cnbc-e yok.şimdi gidip çanak olayına falan girersem batarım.artık istanbul a gelince seyrederim.istanbul un kıymetini bilin.
izle bnce yaa güsel bişe
vaga_bond yazdı:earl ya adamım geçen haftalardan birinde karmanın kendinden intikam almaya çalıştıını sanıyo arı falan sokuyo bunu ağzı yüzü şişmişti kopmuştum o bölümde
o bölümü bende seyretmiştim..baştan sona koptum gülmekten ..bütün bölümlerini izlemek istiyorum..biçok bölümünü izledim çok harika bir dizi
Kurbanlar... Hepimiz değilmiyiz!....(Kim,O Kim Deme...Benim,Ben...Öyle Bir Ben ki, Baştan Sona Sen...!)
ya bayılıyom bu herife ya.. denk geldikçe göbek atıyorum..
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
{Minno$um.. Pamuktun, bulut oldun..}