walla allah razı olsun bu künefeyi bulandan yahu.. canım künefem benim.. olsada yesem..
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
{Minno$um.. Pamuktun, bulut oldun..}
valla yugoslavyanın kızları meşhur oluyo olsada yesem ne bilim herkez öle demiş.Bide bizim oraların tulumba tatlısıyla böreği süper oluyo yiyen varsa getirelim.
keremo83 yazdı:valla yugoslavyanın kızları meşhur oluyo olsada yesem ne bilim herkez öle demiş.Bide bizim oraların tulumba tatlısıyla böreği süper oluyo yiyen varsa getirelim.
tulumba tatlısı ve böreği mi ...uuuwww içimi okumuş olmalısın getirde yiyelim yav.bayılırım yalnız neresi bu tulumbanın meşhur olduğu yer?aydınlatırsan sevinirim
keremo83 yazdı:valla yugoslavyanın kızları meşhur oluyo olsada yesem ne bilim herkez öle demiş.Bide bizim oraların tulumba tatlısıyla böreği süper oluyo yiyen varsa getirelim.
tulumba tatlısı ve böreği mi ...uuuwww içimi okumuş olmalısın getirde yiyelim yav.bayılırım yalnız neresi bu tulumbanın meşhur olduğu yer?aydınlatırsan sevinirim
arnavut böreğimiz meşhurdur, çok da lezizdir
"...Let me drown within this river, let me drown in this deep silence...
o zaman en kısa zamanda arnavut böreği yemeye gidilecek die bi dipnot düşmeliyim kendime ama en iyi nerde yiyebilirim bu böreği?bunu da cewaplarsan allah senden razı olsun ne diyim
uykudakaybolan yazdı:tulumba tatlısı ve böreği mi ...uuuwww içimi okumuş olmalısın getirde yiyelim yav.bayılırım yalnız neresi bu tulumbanın meşhur olduğu yer?aydınlatırsan sevinirim
o zaman en kısa zamanda arnavut böreği yemeye gidilecek die bi dipnot düşmeliyim kendime ama en iyi nerde yiyebilirim bu böreği?bunu da cewaplarsan allah senden razı olsun ne diyim
plastic yazdı:
annem yapar benim,malum arnavutuz yaa parmaklarını yersin walla ee evi nasıl bulucam şimdi ben şöle bi açık adres rica ediyorum şimdide
valla bu arnavut böreğiyle tulumbayı gerçek ustalarından ya alibetköyde bulursun yada bayrampaşada valla dostum beni oralara kadar gönderme dersen bi rocktr buluşması olur gelirsin valla yersin miss gibi ohhhh...