Fenerbahçe

ve spor...
r1g0r
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen r1g0r »

Resim
Kullanıcı avatarı
dENizROCk
Üye
Üye

Mesaj gönderen dENizROCk »

Resim
Kullanıcı avatarı
dENizROCk
Üye
Üye

Mesaj gönderen dENizROCk »

Kullanıcı avatarı
theHeLL
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen theHeLL »

size de bu yakışır zaten yapabileceğiniz sadece bu..enazından biraz saygı duyabilecek kadar sportmenliğiniz ve insanlığınız kalmıştır diye umuyordum ama umutlarım boş çıktı sanırım
"Eğer cennete o vakit istenmemişsem (doğum), ısrar etmeyeceğim.."
Kullanıcı avatarı
angel_of_the_hell
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen angel_of_the_hell »

theHeLL yazdı:
size de bu yakışır zaten yapabileceğiniz sadece bu..enazından biraz saygı duyabilecek kadar sportmenliğiniz ve insanlığınız kalmıştır diye umuyordum ama umutlarım boş çıktı sanırım
ohooo şekerim.. 1 kişinin yaptığı işe bakarak tüm camiayı topa tutcaksak.. elimizden çekeceğiniz var yane.. ne ayak şimdi..?!
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
{Minno$um.. Pamuktun, bulut oldun..}
Kullanıcı avatarı
fzyaso
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen fzyaso »

Rüştü nasıl olurda beşiktaşla anlaşır. İstediğini yapmakla serbes ama hiç etik değil. milyonlarca fener taraftarı bunu hoş karşılamaz.
rammstein_19
Üye
Üye

Mesaj gönderen rammstein_19 »

bırakın zaten eski rustu değil bizim serkanımız var abi:)
Kullanıcı avatarı
bloodline666
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen bloodline666 »

fzyaso yazdı:Rüştü nasıl olurda beşiktaşla anlaşır. İstediğini yapmakla serbes ama hiç etik değil. milyonlarca fener taraftarı bunu hoş karşılamaz.
aynı şeyi tümer metin denen o adam yapınca profesyonellik oluyor ama fenerden bir adam yapınca etik olmuyor bunu daha önce üstüne basa basa söyledik ama dinleyen yok işte artık sadece para konuşuyor bu işlerde forma aşkı falan kalmamış yazık istemiyorusm ben rüştü mehmet falan yeter artık :007 :007 :007
ben seni sevdim ya o bana yeter köpek sen beni bırakıp s...tir olup gittin yaaaaaa bende senin gibilerin taaaaaaaaa a.q.
Kullanıcı avatarı
fzyaso
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen fzyaso »

tümer beşiktaşa sonuçta samsundan geldi ve klüp tarihinde eski biri değil 5 yıllık bir oyuncu. Yani bir hakan şükür,rüştü rençber, bülent korkmaz gibi değil bilmem anlata biliyomuyum. İstediği yere gidebilir ama burası Türkiye, duygusal davranırız eski oyunculara.
Kullanıcı avatarı
houseofholy
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen houseofholy »

serkan balcı, rüştü ve mehmet yozgatlıya çok üzüldüm ben. roberto carlos geliyormuş umrumda değil. Fenerliyim ama takımımın bu politikasından nefret ediyorum. ellerinde olsa tüm kadroyu yabancı yapacaklar. Türk oyunculara yeterince fırsat verilse ve güvenilse çok daha başarılı oluruz.
herşey onun içinde, o herşeyin dışında..
jonnathan
Moderatör
Moderatör
İletişim:

Mesaj gönderen jonnathan »

fzyaso yazdı:tümer beşiktaşa sonuçta samsundan geldi ve klüp tarihinde eski biri değil 5 yıllık bir oyuncu. Yani bir hakan şükür,rüştü rençber, bülent korkmaz gibi değil bilmem anlata biliyomuyum. İstediği yere gidebilir ama burası Türkiye, duygusal davranırız eski oyunculara.
Rüştü'de Antalya'dan geldi. Sonuçta Tümer'de Rüştü'de kendi takımlarında kaptanlığa yükselmiş oyunculardı. Paradan çok Rüştü'ye yapılan vefasızlığında rolü büyük bu transferde. Ama bende Rüştü'nün Beşiktaş'a gelmesini istemezdim.
sleeping with the earth my dying bride
Kullanıcı avatarı
wolfali
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen wolfali »

jonnathan yazdı:
fzyaso yazdı:tümer beşiktaşa sonuçta samsundan geldi ve klüp tarihinde eski biri değil 5 yıllık bir oyuncu. Yani bir hakan şükür,rüştü rençber, bülent korkmaz gibi değil bilmem anlata biliyomuyum. İstediği yere gidebilir ama burası Türkiye, duygusal davranırız eski oyunculara.
Rüştü'de Antalya'dan geldi. Sonuçta Tümer'de Rüştü'de kendi takımlarında kaptanlığa yükselmiş oyunculardı. Paradan çok Rüştü'ye yapılan vefasızlığında rolü büyük bu transferde. Ama bende Rüştü'nün Beşiktaş'a gelmesini istemezdim.
evet rüştü'ye büyük bir vefasızlık yapıldı.adı bu takımla özdeşleşmiş türkiye'nin yetiştirdiği en büyük kaleci sonucta..bu kadar kolay gözden çıkarılamaz..
Dünya döner,geçer zaman; hiçbirşey kalmaz ardında...
Kullanıcı avatarı
houseofholy
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

jonnathan yazdı:
sana katılıyorum Fenerbahçe futbolcularına çok vefasız davranıyor. yabancı hocalar özellikle Türk oyunculara karşı toleranssız davranıyor ve en ufak hatada önce yedek kulübesine sonra başka takıma postalıyorlar. Zico Deivid e gösterdiği toleransı Türk oyunculara göstermedi.

Tümer gibi Rüştü de bir takıma mal olmuş bir oyuncudur. ben nasıl Tümerin Fenerli olmasına alışamadıysam eminim Beşiktaşlılar da Rüştünün BJKli olmasına alışamayacaklardır
Kullanıcı avatarı
mavisakal_kan
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen mavisakal_kan »

''bir gün herkes fenerbahçeli olacak! bakın beşiktaş oldu'' :tease :-D :-D :-D
Benim için dua et!.. çünkü ben lanetlenmiş bir ruhum..daha önce lanetlenmemiş bir ruh!!
bad-dua
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen bad-dua »

mavisakal_kan yazdı:''bir gün herkes fenerbahçeli olacak! bakın beşiktaş oldu'' :tease :-D :-D :-D
öyle galiba artık fenerbahçeyide destekleyeceğiz bundan sonra fenerbahçe beşiktaş derbisinde tribünleri ayırmazlar.
r1g0r
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen r1g0r »

Beşiktaş taraftarı geçen sene "runjeee runjeeeee" diye bağırmak yerine "rüştüüüüüüü rüştüüüüüüü" diye bağıracak. sanırım bu transfer merchandising gelirini artırmak için yapıldı. şu bjk yönetimindeki zeka einsteinda yoktu şerefsizim.
Kullanıcı avatarı
bloodline666
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen bloodline666 »

houseofholy yazdı:
jonnathan yazdı:
sana katılıyorum Fenerbahçe futbolcularına çok vefasız davranıyor. yabancı hocalar özellikle Türk oyunculara karşı toleranssız davranıyor ve en ufak hatada önce yedek kulübesine sonra başka takıma postalıyorlar. Zico Deivid e gösterdiği toleransı Türk oyunculara göstermedi.

Tümer gibi Rüştü de bir takıma mal olmuş bir oyuncudur. ben nasıl Tümerin Fenerli olmasına alışamadıysam eminim Beşiktaşlılar da Rüştünün BJKli olmasına alışamayacaklardır
zico Deivid e gösterdiği toleransı biraz olsun semihe gösterseydi fener daha rahat bir şampiyonluk alırdı kezmanın olmadığı zamanlarda hep devid oynadı takımda sanırım deivid ziconun oğlu bu kadar da olmaz
ben seni sevdim ya o bana yeter köpek sen beni bırakıp s...tir olup gittin yaaaaaa bende senin gibilerin taaaaaaaaa a.q.
Kullanıcı avatarı
houseofholy
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

bloodline666 yazdı:
houseofholy yazdı:
jonnathan yazdı:Rüştü'de Antalya'dan geldi. Sonuçta Tümer'de Rüştü'de kendi takımlarında kaptanlığa yükselmiş oyunculardı. Paradan çok Rüştü'ye yapılan vefasızlığında rolü büyük bu transferde. Ama bende Rüştü'nün Beşiktaş'a gelmesini istemezdim.

zico Deivid e gösterdiği toleransı biraz olsun semihe gösterseydi fener daha rahat bir şampiyonluk alırdı kezmanın olmadığı zamanlarda hep devid oynadı takımda sanırım deivid ziconun oğlu bu kadar da olmaz
tabi bunda Deivid i Zico nun transfer ettirmesinin payı büyük, ama Semih öyle mi PAF takımdan gelmiş adı sanı olmayan genç bir oyuncu. genç Türk futbolcularımız yabancı hocaların elinde bu şekilde harcanmamalı..
Kullanıcı avatarı
houseofholy
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

son günlerde medyada sıkça yer alan hatta transfer edildiği kati bir dille belirtilen Adriano nun tranferinin yalan olduğu kulübün resmi sitesinde açıklandı..
jonnathan
Moderatör
Moderatör
İletişim:

Mesaj gönderen jonnathan »

Açıklamaya gerek yoktu biz zaten biliyorduk :)
sleeping with the earth my dying bride
Kullanıcı avatarı
wolfali
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen wolfali »

jonnathan yazdı:Açıklamaya gerek yoktu biz zaten biliyorduk :)
klasik fotomaç sallamasyonu..:)
Kullanıcı avatarı
houseofholy
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Fenerbahçe şimdi de Ümit Karanın peşindeymiş. habere göre GS ne teklif ederse 2 katı teklif edilmiş. Ümit bugün Feldkamp tarafından antremana alınmamış.. görünüşe göre gereksiz bir transfer daha yapılacak. 3 büyükler arasındaki bu takasdan sıkıldım artık. Anadolu kulüplerinde genç yetenekler transfer için beklerken, takımına malolmuş futbolcuları neden alırlar anlamam. sebep acaba güç gösterisi yapmak mı?
Kullanıcı avatarı
wolfali
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen wolfali »

bence ümit karan faydalı bir transfer olur..eğer 2'li forvete dönülürse kezmanla birlikte iyi iş yapabilir...
Kullanıcı avatarı
houseofholy
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

wolfali yazdı:bence ümit karan faydalı bir transfer olur..eğer 2'li forvete dönülürse kezmanla birlikte iyi iş yapabilir...
bu kadar yıldızın egolarını bir kenara bırakıp takım oyunu oynaması ihtimali bana çok düşük geliyor.
Kullanıcı avatarı
fzyaso
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen fzyaso »

bu düşüncene katılmıoyrum. ego aşılması gereken önemli bir sorun ama bunu aşmaları için profesyonel kişiler var ki bunlara oyucularında profoyenelliğini katmak gerekir. Birde klüpler dünya kadar paralar veriyor. bunu sorunlarını düşünmeleri gerekir.

Ayrıca Ümit Karan uluslar arası kalitede bir forvet. Umarım takıma katarlar.