bence harika bi grup aslnda gerçekren tkylerde dinlemeye başldı evanescence dinleyip ben rock dinliorm fln die tklıolr:S ama nolursa olsun haarika bi ses hrka bi grp şahsn ben bayılıorum çok sewiorummm "evanescence"!!!
evanescence yi ben de beğenerek dinliyorum amy-lee nin sesi hoşuma gidiyor ama bazen sesi yetmiyor sanki konserlerde fln((belkide kosusturmaktan sesi kalmıodur)) bring me to life ve my immortal süper bence
Edmond yazdı:bence dinlemenilmese de olacak bir grup.eminem den pek farklı değil gözümde.her çıkışın bir inişi vardır.
her çıkışın bir inişi vardır.. bırakalım herkes bi kez tatsın evanescence i..bu yüzden kimse evanescence dinleyenlere aşağılayıcı gözle bakmasın..bi gün gelcek evanescencefanatikleri de eskisi gibi olmicak..
evanescence,linkinpark,limpbizkit,avril mavril...vs bana hep'level 1' gibi gelmiştir..s:
Geçen gün mtv de izledim rock am ring konseriydi sanırım.Bu zamana kadar izlememiştim canlı performanslarını.Sesini hiç beğenmedim açıkçası, çok rahatsız etti beni.Grubun sahnesi iyi ama, amy zorlandı şarkıları söylerken.Pili bitti herhalde.hehe
When you're pushed, killing's as easy as breathing
Bring me to Life gibisini bir daha yapamayacak gibi gözüküyorlar, son albümü de beğenmedim pek, yalnız kurucu üye ayrıldığına göre daha iyisini beklemek de çok doğru olmazdı gibime geliyor.
Ölümden niye korkayım?
Hiçbir zaman karşılaşmayacağız.
Ben varken ölüm yoktur, o geldiğinde de ben olmayacağım.
melankolik666o yazdı:
sesıne bakmak için sarkıcı mı olman lasım???
hayır yani sarkıcı olunca elestirilmesi normal birinin sesinin.. isterse dunyanın en guzel sesi lsun sarkı soyluyorsa ve hosuma gitmiyorsa elestirirm. ama benim boyle bi iddam, albumum vs olmadıgına gore kendi sesimin guzelligi kimseyi germez. Niye isi sarkı soylemek olan biriyle yarısa gireyim ki
bi yemegi begenmemek icin ahcı olmak gerek gibi bi dusunce bu
Amy'nin sesi çok güzel ya da güçlü değil. Youtube'a girip bikaç konserine bakınca, canlı söylerken sesinin nasıl çatallaştığına şahit olabiliriz.
İstanbul Konserinde gayet güzel söylemiş, o konuda hakkını yiyemem ama nolursa olsun albümünü dinlemek canlı dinlemekten daha iyi Evanescence'i.
Ölümden niye korkayım?
Hiçbir zaman karşılaşmayacağız.
Ben varken ölüm yoktur, o geldiğinde de ben olmayacağım.
mtv de bi ara konserini veriyordu bunların ,ve ben böyle detone- surtone bi vokal görmedim! gerçekten sahnesi iyi olabilir, kendisi hoş bi kız olabilir,..ona lafımız yok.. album kaydı olarak o kadar süzgeçten geçerse ses tabi süper gelir bizlere ( örn: paris hilton bile iyi söylemişşş ?!!) ama ben kendi adıma o konseri izledikten sonra bu kızcağızın biraz daha eğitim alması gerektiğini düşünmeye başladım benim fikrim ..
"...Let me drown within this river, let me drown in this deep silence...
albüm kayıtlarındaki sesi hoşuma gider. hatta lisedeyken tanıdığım bir kız vardı okulda. onun sesi amy lee'ninkine benzerdi. ama tarz olarak türk sanat müziği falan söyletmişlerdi.