mükemmel bi grup alalı bikaç gün olmasına rağmen şimdiden 100lerce kere dönmüştür heralde cd türklerin gücü diye milliyetçi takılsam da bu kadar şahane şarkıları bu denli coşturmak ve darbukadır kanundur bunlarla birleştirmek gerçekten zor iş helal diyorum başka da bişey demiyorum
"Eğer cennete o vakit istenmemişsem (doğum), ısrar etmeyeceğim.."
ben kitten ın demek istedigini anladım.. daha dogrusu bende dinlerken sıkılıyorum cunku her an dinleyebilecek havamda olmuyor.. pek bi keyifli gunumde olmam lazım.. tabi o boyle mi demek istedi bilmem de
veronique yazdı:ben kitten ın demek istedigini anladım.. daha dogrusu bende dinlerken sıkılıyorum cunku her an dinleyebilecek havamda olmuyor.. pek bi keyifli gunumde olmam lazım.. tabi o boyle mi demek istedi bilmem de
şöyle diyim veronique bi albüm aldığın zmaan bütün parçları baştan sona dinlersin ben öyle yapıyorum genelde ama Dolapdere Big Gang de tam tersi oldu dinledim dinledim albümün yarısına geldim tıkandım ara ara cd yi takıp dinledim ama albümden bi anda sıkılı verdim bilgisayara bile yüklemedim..ölee kaldı bunun nedeni bence albümde 13 parça olmasından dolayı...9-10 parça olsaydı albüm doyurucu olurdu
Albümünü edindim ve beğendim.Özellikle;Englishman In New York ve La ıs La Bonıta ayrı bir hoş.Grubun geçenlerde bir röportajını okudum,kendileri şöyle demekteler;Alaturka müziği dünyanın keşfetme zamanının gelmekte olduğunu ve bu işide kendilerinin başaracaklarını söylemekteler.Hadi hayırlısı diyelim..
Bi gün yolda yürüyodum,bi şarkı duydum kalbim acıdı.
Dün Laf Lafı Açıyor'a konuk olmuşlardı.
Enjoy the silence cover ını çaldılar. Çok Beğendim.
Ayrıca Fatih Ürek iş teklifinde bulundu.
umarım kabul etmezler. =)
Alt yapılar yine davul ve bass. Bana o kadar da alaturka gelmedi. Herhangi bi türk pop albümünde rastlanılan türden düzenlemeler. Her zaman dediğim gibi, doğu batı sentezi hiç kolay bi iş değil. Ciddi bi araştırma, çalışma, samimiyet ve hissediş gerektirio.
Everything under the sun is in tune, but the sun is eclipsed by the moon.
bence dolapdere big gang çabuk patlayıp çabuk sönen bi grup oldu,
mantıksız düşünerek piyasaya çıktılar bu yaptıkları albümün içindeki parçaların
yarısını koymayıp yazın başlangıcında single gibi bişey yapsaydılar daha kazançlı
ve doyurucu olurdu zaten hazır parçalarıda vardı ellerinde ama genede düşündükleri vardır diyoruz kötüye yormuyoruz
albüm yapılmadan önce çokça bar programları oldu diye biliyorum ben.. cover grubu olarak devam edeceklerse çok fazla albüm üzerinde durmalarına gerek yok diye düşünüyorum ama illa iyice piyasaya gireceğiz diyorlarsa doğru sönmek üzereler diyebiliriz..
Istemedim uyanmayı bu soğuk uykudan. Cevapları aradim soruları sormadan. Düşürdüğün gölgeleri, düştuğün yerleri kazıyorsan aklıma normal mi sence?