ii de hadi bugün yapalım diemezdik ki ama
şöle en az bi hafta öncesinden ayarlamamız lazım ki herkes duysun gelsin.
Ne hissettiysem, ne bildiysem
Hasta ve yorgunum tek başımayım.Orada olabilir misin, çünkü seni bekleyen kişiyim ben.
Yoksa sen de mi affedilmeyensin???
Hasta ve yorgunum tek başımayım.Orada olabilir misin, çünkü seni bekleyen kişiyim ben.
tamam pazar die belirleyelim o zaman
4 kasım pazar uygun mudur? tabi katılım olsun olmaz böle oturmaya mı geldik :d
ha bide mekan tabi taksim mi kadıköy mü polemii olcak di mi:D
ya bişi dicem yannış anlamayın huysuzluk gibi falan da ben ilk kez sitenin buluşmasına katılcam ve üzüldüüm bi ortam olmasa keşke ne dersiniz?
ohooo millet öldünüz mü ya bi tepki verin alla alla=)
vaga_bond cuğumuz yoğun çabalarına rağmen sanırım benimle birlikte sadece 4 kişi olcak buluşma ne güzel be..
Tarih:4 Kasım 2007 pazar
Saat:Sonradan belirlenir
Yer:Taksim(herkesin en kolay gelebilceği yer olur bence)
bu kriterlere göre gelenler ellerini kaldırsın bakalım..(abi çok dominant olduğunun farkındayım ama böyle "şu gün nası olur" larla olmıcağı belli herkes kendini ayarlasın işte pazar günü gelebilenler de söylesin direk
"Eğer cennete o vakit istenmemişsem (doğum), ısrar etmeyeceğim.."
evet canım çok kastım ama kimseden tık yok açıkçası olucaını da sanmıyorum ya neyse yarına kadar olursa olur olmazsa kendileri bilir
belki arkadaslar bana kızıcak fakat bu buluşma görüşme işleri internete pek sıklıkla giremesemde siteye her girdiğimde biyerleden gözüme ilişiyo.ne yazik ki pekte buluşulduğuna rastlamadım(en azından konuşulduğu kadar sık değil)ve sürekli buluşalım dendiğinde ben gelirim, cok güzel olur gibi msjlar görüyorum fakat bi kesinlik konulmuyo ve nezaman baksam belirlenmiş buluşma tarihine cok az bi süre kalmasına rağmen kimlerin gelip gelmiyeceği daha kesinlik bile kazanılmış olmuyo.önce kesin ben gelicem diyen insanlar ortaya cıkmalı sonra talebe gore yakın ve net bi tarih konmalı.bu sekilde daha cok uzun bi sure bulusulacagını sanmıyorum ben ve her ne olursa olsun bir veya bir grup insanında onderlik(öncülük)etmesi sart gözüyle bakıyorum.
goqhan yazdı:belki arkadaslar bana kızıcak fakat bu buluşma görüşme işleri internete pek sıklıkla giremesemde siteye her girdiğimde biyerleden gözüme ilişiyo.ne yazik ki pekte buluşulduğuna rastlamadım(en azından konuşulduğu kadar sık değil)ve sürekli buluşalım dendiğinde ben gelirim, cok güzel olur gibi msjlar görüyorum fakat bi kesinlik konulmuyo ve nezaman baksam belirlenmiş buluşma tarihine cok az bi süre kalmasına rağmen kimlerin gelip gelmiyeceği daha kesinlik bile kazanılmış olmuyo.önce kesin ben gelicem diyen insanlar ortaya cıkmalı sonra talebe gore yakın ve net bi tarih konmalı.bu sekilde daha cok uzun bi sure bulusulacagını sanmıyorum ben ve her ne olursa olsun bir veya bir grup insanında onderlik(öncülük)etmesi sart gözüyle bakıyorum.
Bu sitede bensiz buluşmalar çok zor olmustur. Ankara hariç oraya daha el atamadık Bir öncü lazım kesinlikle katılıyorum bir elebaşı bir buluşmasever bir yigit bir organizatör biri bendenmi söz ediyor ne
Bu sitede bensiz buluşma olma ihtimali %42 dir. 3 adet toplu üye bulusması ve bir cok özel kişisel üye bulusması gercekleştirmiş ve katılmış olan bir üye olarak şuanki buluşma olayına %19 ihtimal veriyorum hava şartları vs iptal olacak kesin .. Bu arada hafta sonu istanbuldayım. Buluşma nasıl olur incelikleri nelerdir nasıl organize edilir yer zaman secimi nasıl yapılmalıdır tüm bu konular hakkında isteyen arkadaslara brifing verebilirim 8)
Ana_Thema yazdı:Siteyi uzun zamandan beri takip ediyorum lakin pek yazmışlığım yoktur. İstanbuldaki arkadaşları tanımak ve bu soğuk kış günlerinde biraz hareket biraz muhabbet ve tatilin rahatlığı ile buluşalım diyorum.
Hani nerde bu baslıgı açan ve buluşma isteyen arkadaş ?
Bir deli Tarih: 12.01.07 - Cum 03:23 tarihinde foruma taş atmış kaç üye çıkartamamış ...
11 Kasım da olursa bence daha iyi olur.2 gün sonra ya kimsenin haberi yok bence.
Hem 11 Kasım olursa benim de katılma şansım olabilir.Hatta yanımda 2 üye'yide sürüklerim Bulusmanın hayrına mı olur yoksa zararına mı orasını kestiremiyorum yalnız (:
Dünya döner,geçer zaman; hiçbirşey kalmaz ardında...
yani şimdi buluşma olayı iptal veya erteleniyo dimi?ne güzel ya madem atlıyo herkes goqhan ın dediği gibi nerdeler abi ayıptır ya gaza getirip getirip sonradan kaçmak,yokolmak pek de hoş bi bakış açısı değil bana göre..neyse istediğiniz zaman olsun madem bu hsonu olmuyo belli oldu zaten bu da 4kişi olmuştuk umarım bi sonrakine enazından bu sayıyı geçeriz
"Eğer cennete o vakit istenmemişsem (doğum), ısrar etmeyeceğim.."