Evanescence
- nodoubt_16
- Müdavim Üye
- Ghost_Murder
- Müdavim Üye
amy'nin rezalet bi vokali var diyemeyiz tabiki...idare eder işte...
ama bu hatunun sesinin neyi varda bu kadar abartılıyo anlamıyorum...sesinin mükemmel olduğu düşünen arkadaşlar canlı performanslarını dinledimi merak ediyorum.
kendilerini tekrar eden bi grup olduğunu düşünüyorum ayrıca.
ama bu hatunun sesinin neyi varda bu kadar abartılıyo anlamıyorum...sesinin mükemmel olduğu düşünen arkadaşlar canlı performanslarını dinledimi merak ediyorum.
kara kanatlı melek oldum;kutsandı kötülüklerim=)
- Ghost_Murder
- Müdavim Üye
- MoreThanMost
- Müdavim Üye
aynen öyle derim. durum şu ki :rockella yazdı:amy'nin rezalet bi vokali var diyemeyiz tabiki...idare eder işte...
amy lee'nin sesi kötü değil, güzel de bir mezzosoprano ama canlı performansı kaldırabilecek kadar güçlü değil. ayrıca şarkı sözlerine bakacak olursak :
"save me" , "escape" , "darkness" sözcükleri / söz öbekleri çok yoğun kullanılmakla beraber, sözler sürekli aynı kapıya çıkıyor gibi. Yani birkaç çeşit şarkı var, diğerleri de onları takiben yazılmış gibi geliyor bana.
Yoksa sırf piyasa ya da sıradan diye direk kötü demem ben, gayet güzel şarkıları da var (ki bence "my immortal").
-
- Üye
bak sana katılmıyorum..evanescence çok iyi bi gruptu son zamanlarda bozdu ama amy lee nin sesi gerçekten çok güzel..ya o şarkıları söylemek o kadar kolaymı canlı perfonmansını eleştiriyosun anlamıyorum ayrıca kendini tekrar ettiğini de düşünmüyorum sözleri hep aynı falan denmiş bence çok anlamlı şarkılar yazıyo hello yu dinlemişsinizdir gerçekten çok anlamlı çoğu şarkısı da öyle..rockella yazdı:amy'nin rezalet bi vokali var diyemeyiz tabiki...idare eder işte...