Mustafa Kemal ATATÜRK
Aslında O Türkçe ibadetle,bütün müslümanların ibadetlerini anlayarak,eksiksiz yapmalarını istemiştir, sen anlamadan okuyunca bu haşa bir büyü kitabımıdır arkadaş? Nasıl bir mantıksızlık?Nasıl bir cehalet?Nasıl bir sapkınlıktır bu. Türkçe ibadetle,müslümanlık sapkınlıkla,yozlaşmayla,dinsizleşmeyle değil, eksiksiz,dini anlayarak,doğru yorumlayarak medeni yaşama entegre olacaktı, artık bu saatten sonra bu çamurdan duvar bile olmaz...Türban nedir arkadas, binbir gece masalları büyücüleri gibi,ki bu yozlaşmanın meyvelerine örnektir... Atatürk bu yüzden bile bunu düşünemeyenlerden daha çok dinine sahip çıkan konumdadır...(Bunu yazan-ben din bilgisi olmayan vs. değil, aksi aihl-ortaokul geçmişi olan,arapça bilen biriyim,ona göre önyargılı olmayın)
Döv Onları,Filmlerdeki Gibi,Topumu Kestiler,Pestillerini Çıkart Onların...
Mantığa bak ya.Allah mantık versin.Fatih Sultan Mehmet bu milletin yetiştirdiği bir kahramandır.Muhteşem bir liderdir.Fakat Atatürk bu milletin son başbuğudur,son yol göstericisidir.ToTenkopf yazdı:Atatürk olmasa burda olamzdık.Türkiye olmazdı.Saygım sonsuz.Büyük adamdı liderdi.Ama şole klişede olsa bişi diyecegim Fatih Sultan Mehmet olmasa istanbul alınmasa atatürk napabilirdi ?
"Atatürkçü" degilim Laik olma zorunlugum yok ama bir çok Atatürkçü ve Laikten daha bu memleketi seviyorum,birçok insandan daha çok Atatürk'e saygılıyım
Tamamen çökmüş bir Osmanlı'dan yeni bir devlet yaratmak ''boru'' değildir.Atatürk bunu başarmış asrın lideridir !
Bu bakış açısıyla Fatih olmasa o napardı yok bıdı bıdı yorumlar yapmak saçmalıktan öteye gitmez.Allah insanı yaratmasaydı sen napardın be arkadaşım ? (:
Dünya döner,geçer zaman; hiçbirşey kalmaz ardında...
- bloodline666
- Müdavim Üye
Be Hey Dürzü
Ne ararsın allah ile aramda..
Sen kimsin ki orucumu sorarsın?
Hakikaten gözün yoksa haramda...
Başı açığa niye türban sorarsın?
Rakı şarap içiyorsam sana ne ..
Yoksa kimseye bir zararım içerim.
İkimizde gelsek kıldan köprüye...
Ben dürüstsem sarhoşkende geçerim.
Esir iken mümkün müdür ibadet?
Yatıp kalkıp Atatürk'e dua et,
Senin gibi dürzülerin yüzünden...
Dininden de soğuyacak bu millet.
İşgaldeki hali sakın unutma...
Atatürk'e dil uzatma sebepsiz.
Sen anandan yine çıkardın amma...
Baban kimdi bilemezdin Şerefsiz
Rahmetli büyük üstad Neyzen Tevfik ne güzel söylemiş şiiri Atatürk'e dil uzatanlara armağan ediyorum
Ne ararsın allah ile aramda..
Sen kimsin ki orucumu sorarsın?
Hakikaten gözün yoksa haramda...
Başı açığa niye türban sorarsın?
Rakı şarap içiyorsam sana ne ..
Yoksa kimseye bir zararım içerim.
İkimizde gelsek kıldan köprüye...
Ben dürüstsem sarhoşkende geçerim.
Esir iken mümkün müdür ibadet?
Yatıp kalkıp Atatürk'e dua et,
Senin gibi dürzülerin yüzünden...
Dininden de soğuyacak bu millet.
İşgaldeki hali sakın unutma...
Atatürk'e dil uzatma sebepsiz.
Sen anandan yine çıkardın amma...
Baban kimdi bilemezdin Şerefsiz
Rahmetli büyük üstad Neyzen Tevfik ne güzel söylemiş şiiri Atatürk'e dil uzatanlara armağan ediyorum
ben seni sevdim ya o bana yeter köpek sen beni bırakıp s...tir olup gittin yaaaaaa bende senin gibilerin taaaaaaaaa a.q.
Modern Türkiye'nin kurucusu,evrendeki en büyük devrimci, üstün bir komutan ve politikacı olan Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ümüzün sonsuzluğa kavuşmasını tekrar tekrar elem ve kederle anıyoruz.O'na her zaman ihtiyacımız var.Bizden istediği; kurduğu ve Türk gençliğine emanet ettiği Cumhuriyet'i gerekirse taşla,sopayla yumruk yumruğa korumak ve ilerletmektir..
Evet ATAM;demiştinki "Benim naçiz vücudum bir gün elbette toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır."
Evet ATAM;demiştinki "Benim naçiz vücudum bir gün elbette toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır."
Boşlukta kemiklerin kanattığı karanlık; Sürekli geceye bölünen saatlerin asıldığı yer. Kıyı boyunca çalınan sabah:Esrik tin.Sehpada unuttum başımı, us yitik..
- angel_of_the_hell
- Müdavim Üye