Beşiktaş
- bloodline666
- Müdavim Üye
Kısmetse pazar gecesi İnönü Stadı'ndayım.İlk devrede olduğu gibi zevksiz geçmez maç inşallah..
Ayrıca burdan bazı çarşı grubu üyelerine bi gönderme; aranızda çok sağlam insanlar ve arkadaşlarım var ama 5-10 kişiliksiz şahıs; ot,kubar çekip,2 bira çakıp maçta 2 bira delikanlılığı yapıyorlar.Bana denk gelmesin sakın.Dolmabahçeden denize yuvarlarım valla.,
İki takımada başarılar.
Ayrıca burdan bazı çarşı grubu üyelerine bi gönderme; aranızda çok sağlam insanlar ve arkadaşlarım var ama 5-10 kişiliksiz şahıs; ot,kubar çekip,2 bira çakıp maçta 2 bira delikanlılığı yapıyorlar.Bana denk gelmesin sakın.Dolmabahçeden denize yuvarlarım valla.,
İki takımada başarılar.
Boşlukta kemiklerin kanattığı karanlık; Sürekli geceye bölünen saatlerin asıldığı yer. Kıyı boyunca çalınan sabah:Esrik tin.Sehpada unuttum başımı, us yitik..
- bloodline666
- Müdavim Üye
213 yazdı:Kısmetse pazar gecesi İnönü Stadı'ndayım.İlk devrede olduğu gibi zevksiz geçmez maç inşallah..
İki takımada başarılar.
süpersin cimbomlulara özendin sanırım israil benzetmesi geliyor akıllara hemen iyi oynayan kazansın başarılar
ben seni sevdim ya o bana yeter köpek sen beni bırakıp s...tir olup gittin yaaaaaa bende senin gibilerin taaaaaaaaa a.q.
- bloodline666
- Müdavim Üye
- bloodline666
- Müdavim Üye
Beşiktaşı kutlarım.Sezonun en iyi maçını oynadılar.Biz ise ne hikmettir rezalet oynadık.Mustafa Denizli maça korkak bi kadroyla çıkmasaydı yenebilirlerdi.Ama bizimde defans bloğumuz ve kalecimiz gerçekten ligin en iyilerinden oluşuyor.
Boşlukta kemiklerin kanattığı karanlık; Sürekli geceye bölünen saatlerin asıldığı yer. Kıyı boyunca çalınan sabah:Esrik tin.Sehpada unuttum başımı, us yitik..
- bloodline666
- Müdavim Üye
gerçekten harikaydık bu kadar organize oynayan bir takıma karşılık 90 dakika baskılı oynamak gerçekten çok güzel ama istediğin sonucu alamamakta bir o kadar üzüntü verici ilerki haftalarda da bu futbolu devam ettirmemiz lazım yoksa bir anlamı yok
ben seni sevdim ya o bana yeter köpek sen beni bırakıp s...tir olup gittin yaaaaaa bende senin gibilerin taaaaaaaaa a.q.
- bloodline666
- Müdavim Üye
- bloodline666
- Müdavim Üye
- bloodline666
- Müdavim Üye
zorda olsa gelen galibiyet iyi oldu ancak haftaya eskişehir maçı var gerçekten çok zor maç olacak üstelik bu arada birde wolfsburg maçıda var inşallaj almanyadan iyi bir neticeyle geleceğiz
- bloodline666
- Müdavim Üye