dimmu borgir
dimmu borgir
biraz da black'den dalalım...aslında tam olarak black metal yapmıyorlar ama çoğunluğa black'i öğretmişlerdir..her gün the insight and the catharsis'in son iki dakikasını dinliyorsam siz düşünün gerisini..
Valla onlara sormak lazım.Bi röportajda sormuşlar işte hiç Türk grup biliomusunuz diye.Wacken da izledik biraz,orta hali power grubu demişler Pentagram için.Yinede eğlendirdiler demiş lawuklar.Allahın manyakları yüzünü boyayım sahneye hortlak gibi çıkmayı bilio.Sonrada bizi beğenmiyolar 
Boşlukta kemiklerin kanattığı karanlık; Sürekli geceye bölünen saatlerin asıldığı yer. Kıyı boyunca çalınan sabah:Esrik tin.Sehpada unuttum başımı, us yitik..
sımdı pentegramın wacken dakı performansı nasıl onu bılemem ama dımmu harbı muzık yapıyor...eger black tarzının dısında ele alınırsa adamların muzıgı harbı ınsana melodık,depresıf bır seyler hıssettırıyor..tabbi populer olanan bok atmak moda oldugundan (en barız mısalı metallıca oldu yılllarca) herkes elestırır bu grubu ama muzıklerınde de dımmu ya kayma oldugunu "gormezler" hıç...
bariz bende dimmu ya laf söyletmem mylethe'm sağolsun baya bi dinletmişliği sevdirmişliği var dimmuyu türk gençliğine .....ayrıca popüler olana genelde kimse bok atmıyo be abi son örn:mor ve ötesi...millet hastası oldu karalayan da çamur atan da pek yok ortalarda bu biraz göreceli bi durum anlaşılan
"Eğer cennete o vakit istenmemişsem (doğum), ısrar etmeyeceğim.."
"the insight and the catharsis"in son iki dakikası kazaa,warez'de tek başına bir şarkı gibi varsa benim gibi düşünen başkalarını da var demektir.."sipiritual black dimensions" elbetteki harika bir albüm.."reptile" neredeyse dimmu'nun bi şarkıda yaptığı en iyi düzenlemenin örneğidir."puritanical euphoric misanthropia" ise aşmıştır,ayrı bi olaydır..tabii bazıları bu ikisinden nefret edip "for all tid" veya "godless savage garden" a taparlar.tabii bunlar karışık mevzular;göreceli hepsi.ama ben bütün albümlerini severim,diğerlerinin ne söylediği bağlamaz beni,herkes de böyle düşünmeli.
bu arada burayı "mor ve ötesi" gibi saçma bir grubun tartışma alanına çevirip bu güzide gruba saygısızlık etmeyelim lütfen..
bu arada burayı "mor ve ötesi" gibi saçma bir grubun tartışma alanına çevirip bu güzide gruba saygısızlık etmeyelim lütfen..
evet,her şey yerinde tartışılsın..
bu arada yeni kadro da süper cof dan davullara nick i getirmişler,gitara old mans child dan galder i getirmişler tam bi devler kadrosu olmuş..
www.dimmu-borgir.com dan son albümdeki "progenies of the great apocalypse" şarkısının ve birkaç şarkının daha video kliplerini seyretmek mümkün... benim favorilerim arasında "Arcane Lifeforce Mysteria,United in Unhallowed Grace,Behind The Curtains Of Night/Phantasmagoria" var. Eski albümleri de güzel ama spiritual black dimensions deyim yerindeyse melodik ve senfonik black metal tarzının kült albümü....
bu arada yeni kadro da süper cof dan davullara nick i getirmişler,gitara old mans child dan galder i getirmişler tam bi devler kadrosu olmuş..
www.dimmu-borgir.com dan son albümdeki "progenies of the great apocalypse" şarkısının ve birkaç şarkının daha video kliplerini seyretmek mümkün... benim favorilerim arasında "Arcane Lifeforce Mysteria,United in Unhallowed Grace,Behind The Curtains Of Night/Phantasmagoria" var. Eski albümleri de güzel ama spiritual black dimensions deyim yerindeyse melodik ve senfonik black metal tarzının kült albümü....
ben bir hıyarım,her deliğe uyarım.
- morvedelisi
- Üye

- İletişim:
SamotH'un dedikleriyle bir kez daha dirilir miyim?
.En çok dinlediğim üç grubun elemanları transformers'ı oluşturmuş da haberimiz yok.Old Man's Child ve Cradle of Filth ile çoşarken bu sıralar bu haber manyak oldu.Umarım bu ikili grubun (zaten manyak olan) atmosferini tamamlarlar,bizi bambaşka diyarlara götürmeye devam ederler.Yeni albümü sabırsızlıkla bekliyorum.
ps:Bu "mor ve ötesi" muhabbetinden dolayı özür diliyorum ve bokunun çıktığını düşünüyorum.Lütfen artık açılmasın bu konu.
Bu yazıda dinlenenler:dimmu borgir:hybrid stigmata,metal heart,burn in hell
ps:Bu "mor ve ötesi" muhabbetinden dolayı özür diliyorum ve bokunun çıktığını düşünüyorum.Lütfen artık açılmasın bu konu.
Bu yazıda dinlenenler:dimmu borgir:hybrid stigmata,metal heart,burn in hell
Hacı ben senin dediini gayet ii algıladımtheHeLL yazdı:ewet 1milyon seven varsa senin gibi b*k atanlar da heralde bi 100 kadardır...ya benim dediğim o değildi ki sadece bi karşılaştırma yaptım ama anlayamadın heralde dostum lütfen geri dön ve oku
![]()
öylesine şey ettim ben yani
Boşlukta kemiklerin kanattığı karanlık; Sürekli geceye bölünen saatlerin asıldığı yer. Kıyı boyunca çalınan sabah:Esrik tin.Sehpada unuttum başımı, us yitik..
bu arada spiritual black dimensions ve sonrasındaki albümlerde bass ve back vokalleri üstlenen vortex'in sesine (herkes gibi) hayran olanlar varsa borknagar'ı dinlemelerini tavsiye ederim.adamımız,bu grubun şarkılarında clean vokal dersi veriyor yine ve clean bölümler dimmu borgir şarkılarındakinden çok daha fazla.
-
aerodynamic
- Üye

alakası yok derim...iki grubun da fanatiğiyim ve o kadar dinlemişliğime dayanarak bunu söylüyorum...aerodynamic yazdı:Dimmu borgir ın bi çok parçasını dinledim. Hiçbiri Mourning Palace gibi etkilemedi beni. Hele birde arada HEAR THE CRIES FROM MOURNING PALACE diye haykırışı yokmu.!! Rotting christ la benzer bi sound u var ne dersiniz?
ben bir hıyarım,her deliğe uyarım.
enthrone darkness triumphant ve stormblast albumlerini cok severim. mouning palace gercekten asla unutulmayacak bi sarki.. sound benzerlikleri ise bence yok. rotting christ - genesis albumunu dinleyerek mi bu sonuca vardin?aerodynamic yazdı:Dimmu borgir ın bi çok parçasını dinledim. Hiçbiri Mourning Palace gibi etkilemedi beni. Hele birde arada HEAR THE CRIES FROM MOURNING PALACE diye haykırışı yokmu.!! Rotting christ la benzer bi sound u var ne dersiniz?
- Nymphe_MeL
- Müdavim Üye

- İletişim:
- heavenly_damnation
- Üye

- İletişim: