Yolgezer

Yerli Amatör Müzik Grupları
Kullanıcı avatarı
b_mathilda
Yolgezer
Yolgezer
İletişim:

Yolgezer

Mesaj gönderen b_mathilda »

IN REFİKA WE TRUST !

Vokal : Ezgi Sülün
Davul : Can Avcı
Bas : Alp Çoksoyluer
Gitar : Kerem Sakarya
Klavye: Kemal Efe
Vurmalılar: Hüseyin (Hüss) Yardım

Yolgezer'in ilk tohumları 2000 yılında davulcumuz can ve gitaristimiz Kerem tarafından atılmıştır. O günden bugüne durmadan genişleyen kapasite ve repertuarımızla amatör bir grup olarak durmadan çalıp söylüyoruz. Toplam 22, hatta son zamanlarda daha fazla bestemiz var. 3ü türkçe 3ü de yabancı coverımız var. Coverları oldugunca kendi tarzımıza çevirip çalıyoruz. Tarzımıza gelince aslında tam ifade edebilecek bi kelime yok ama genel kanı alternatif rock oldugu yönünde. Ama bize göre tam anlamıyla Yolgezer müziği :)

Grup 9. Efes Dark Roxy Müzik yarışmasında finallere kalmıştır. Ayrıca 2. Barışarock festivalinde sahne almıştır. Şimdilik demolarımızla belli bi kitleye ulaşmaya çalışıyoruz. Amacımız başarılı bir albüm yapmak.. Gidebildiğimiz her yere gidip konser vermeye çalışıyoruz. Şimdiye kadar Yolgezer; Düzce, Kayseri, İstanbul ve Bursa'da sahne almıştır. Bu arada Feridun Düzağaç ve Mor ve Ötesi'nin alt grubu olarak Bursa'da konser vermiştir. Umarız yakın zamanda da güzel şeyler yapacagız. Daha detaylı bilgi edinmek isteyenler sorularını [email protected] a bildirebilir. Seve seve cevaplanacaktır.
Kullanıcı avatarı
fanta
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen fanta »

yolgezeri bilir,tanır we de seweriz
naçizane şarkısı refikayı da dolayısıylan
edison bile pişman...
Kullanıcı avatarı
flashroyal
FlashRoyal
FlashRoyal
İletişim:

Mesaj gönderen flashroyal »

barışarockta izlediğimiz sevdiğimiz saydığımız ülkemizin güzide gruplarındandır :) bir gün bursada çalmak umuduyla ;) e kışın açık hava festivali olurmu :)
saygılar-flashroyal
Kullanıcı avatarı
Lord_Of_Darkness
Üye
Üye
İletişim:

slm

Mesaj gönderen Lord_Of_Darkness »

grubunusun ismini duydum ama dinleye bilme fursatım hiç olmadı bu da benim yurt dısında olmamdan dolayı bende amator bir davulcuyum ama grubm yok cunku burda rock seven yoq :( umarım iyi bir konusma gelirisnis sizi destekliyorum.....
hasonowic
[Siteden Uzaklaştırıldı]
[Siteden Uzaklaştırıldı]
İletişim:

Mesaj gönderen hasonowic »

çokm sevdiğim bi gruptur
demolarında 2 adet şarkı bulunuyo 2 side güzel... ama ben refika hastasıyım mutlaka dinleyin.....
KENDİSİ UYARI MESAJINA KÜFÜR İLE CEVAP VERDİĞİNDEN DOLAYI SİTEDEN SÜRESİZ OLARAK UZAKLAŞTIRILMIŞTIR.
Kullanıcı avatarı
b_mathilda
Yolgezer
Yolgezer
İletişim:

arkadaşlar ilginizden dolayı çok teşekkürler.desteginiz bizim için çok önemli.bu arada 2 şubatta kadıköy roll inn barda sahne alacagız,gelebilen gelsin coşalım eglenelim...sevgiler
Kullanıcı avatarı
dave_baxton
Üye
Üye

Mesaj gönderen dave_baxton »

barisarock'a gitme sebebim ve gec gittigimden dolayi izleyemedigim icin buyuk uzuntu duymustum ama 2 subatta bunun acisini cikaricam....
viva rock!
Kullanıcı avatarı
huss
Yolgezer
Yolgezer
İletişim:

Mesaj gönderen huss »

merhaba arkadaşalr ben hüss... yorumlarınız için teşekkürler.rollin bar a bekliyoss.2 şubatta kadıköyde... :lol:
hasonowic
[Siteden Uzaklaştırıldı]
[Siteden Uzaklaştırıldı]
İletişim:

Mesaj gönderen hasonowic »

ree fiiii kaaaaaaaaaaaa................................:D
KENDİSİ UYARI MESAJINA KÜFÜR İLE CEVAP VERDİĞİNDEN DOLAYI SİTEDEN SÜRESİZ OLARAK UZAKLAŞTIRILMIŞTIR.
Kullanıcı avatarı
namorale
Yolgezer
Yolgezer

Mesaj gönderen namorale »

arkadaşlar güzel sözler için teşekkürler. hepinizi 2 şubatta roll inn'e bekliyoruz. kalın sağlıcakla
Kullanıcı avatarı
dave_baxton
Üye
Üye

2 subatta rollindeyiz de saat kacta?tekrar gec kalmak istemiyorum!
viva rock!
Kullanıcı avatarı
fanta
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen fanta »

gazetede tsunami yardım konserinde yer alacak gruplar arasında yolgezerin de adı geçio doğrumudr?eğer öyle bi organizasyonda yer alıosanz tebrk ederim wala yolunuz açık olsn
edison bile pişman...
Kullanıcı avatarı
b_mathilda
Yolgezer
Yolgezer
İletişim:

eger yeni melekteki yardım konseri iptal olmasaydı evet biz de sahne alacaktık ancak organizasyon iptal edildiği için çıkamayacagız.ancak gelebilecek olanları bu akşam yani 2 şubat akşamı saat 21.30 da kadıköy roll inn bara bekliyoruz.sevgiler....
morgobath
Üye
Üye

Mesaj gönderen morgobath »

ben cengiz... ve ben gelemiyorum... ve benim ankaraya gidip kaydımı yenilemem gerekiyor... velhasıl 6-7 şubat civarı istanbul il sınırları içerisinde olacağımdan ötürü teselli bulabiliyorum ancak... konserde şimdiden başarılar... görüşürüz :)
Kullanıcı avatarı
dave_baxton
Üye
Üye

selam arkadaslar...dun gece roll inn deki performansiniz supperdi....basarilarinizin devamini dilerim..umarim hep boyle kalirsiniz...
ayrica bi'sorum var;album nezman geliyor?
viva rock!
Kullanıcı avatarı
b_mathilda
Yolgezer
Yolgezer
İletişim:

çok saol begendiğine cok sevindim.inşallah bi terslik olmassa mart sonu nisan başı çıkıyor albüm.şu an kayıt aşamasındayız.

cenkis gelince ara mutlaka ok mujk

herkese sonsuz sevgiler...
Kullanıcı avatarı
b_mathilda
Yolgezer
Yolgezer
İletişim:

13 şubat pazar akşamı saat 21.00da kemancı barda düzenlenecek olan asyaya yardım konserinde mogollar,yolgezer ve çamır sahne alacaktır.desteğinizi bekliyoruz....
Kullanıcı avatarı
Trimpot
Site Sahibi
Site Sahibi
İletişim:

Mesaj gönderen Trimpot »

Yolgezer grubuna RockTR.com olarak başarılar diliyorum.
Yolunuz ve bahtınız açık olsun.
Kullanıcı avatarı
b_mathilda
Yolgezer
Yolgezer
İletişim:

çok saolun efenim sizin desteğinizle çok güzel şeyler olacak ümide diyorum..sevgiler...

bu arada yardım konseri deyip geçmeyin ,hem güzel bi ortam olacak,hem biz eglenirken ,ona buna boşa harcayacagımız 3 kuruş paramız asyalılara umut olacak,bunu untmayın.afetsiz mutlu bi dünya dileği ile...
Kullanıcı avatarı
b_mathilda
Yolgezer
Yolgezer
İletişim:

yolgezer 5MART itibariyle her cumartesi taksim GİTAR BAR'da sahne alacaktır.ilgililere duyrulur..
En son b_mathilda tarafından 22 Şub 2005 08:53 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
b_mathilda
Yolgezer
Yolgezer
İletişim:

23 şubat çarşamba günü barışarock toplantıları başlayacaktır.ilk toplantı karakedi kültür merkezinde(büyük parmak kapı sokak,hayat apt.pandora kitapevi karşısı,4.kat) saat 19.00da başlayacaktır.ilgili herkes toplantıya davetlidir

iletişim tel:BAK:0212 243 89 57
Kullanıcı avatarı
b_mathilda
Yolgezer
Yolgezer
İletişim:

5martta saat 23.00da taksim gitar barda
4 martta saat 22.00 civarı da taksim kemancı barda sahne alacagız.herkesi bekleris
En son b_mathilda tarafından 22 Şub 2005 08:53 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
ForsakeN
Üye
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen ForsakeN »

4 mart zardanadamla duble olcak, bi taşla iki kuş olcak hatta muhtemelen mükemmel olcak! =)
I used to have an open mind but my brain kept fallin' out
Kullanıcı avatarı
doucan
Üye
Üye

Mesaj gönderen doucan »

ya arkadaşlar bu grubun mp3'lerini nerden bulabilirim.
Kullanıcı avatarı
b_mathilda
Yolgezer
Yolgezer
İletişim:

merhaba
grubun mart sonu gibi albümü çıkacagı için net üzerinden mp3 yollayamıyoruz.hatta kargoyla demo yolluyorduk ancak onu da kestik artık.albüm bi çıksın web sayfası için şık şeyler düşünüyoruz...
bu arada yolgezer 4martta zardanadamla beraber kemancı barda,5 martta da taksim gitar barda sahne alacak.gelin hep beraber coşalım :)