zardanadam --- dibini gör
yavuz çetin --- ilk
ikisi de çok güzel ama yine de yavuz çetini tek geçerim..
bi de sarp diye biri vardı nikah masasını coverlayan.. geçenlerde yine duydum o şarkıyı kasedini almak istedim.. zar zor bi tane buldum aldım ve sonuç koca bi haylkırıklığıydı.. bi de gittim 6 lira verdim ya!..
ve kimse, benden önce hiç kimse anlamamıştı bu yaşam günlerinin hangi sağır,çaresiz ölümlerden yapılmış olduğunu...
Selim Işık - Yazgı. Bugün albüm bana ulaştı. Demo-Ev kaydı. Ev kaydı olduğuna inanmakta güçlük çekebilirsiniz. Bence kayıtlar harika olmuş. Albümü [email protected] adresinden isteyebilirsiniz.
Albümde bulunan 5 adet şarkının tamamını bilgisayarınıza indirmek için tıklayın.
Trimpot yazdı:Selim Işık - Yazgı. Bugün albüm bana ulaştı. Demo-Ev kaydı. Ev kaydı olduğuna inanmakta güçlük çekebilirsiniz. Bence kayıtlar harika olmuş. Albümü [email protected] adresinden isteyebilirsiniz.
Albümde bulunan 5 adet şarkının tamamını bilgisayarınıza indirmek için tıklayın.
Tek kelime ile ayakt alkışlanacak bir albüm..kısıtlı imkanlara rağmen süper bir iş çıkarmışlar..tekrar tekrar takdir ettim
Boşlukta kemiklerin kanattığı karanlık; Sürekli geceye bölünen saatlerin asıldığı yer. Kıyı boyunca çalınan sabah:Esrik tin.Sehpada unuttum başımı, us yitik..
2hafta önce manga'yı aldım.walla beenmedim diil.ama kurban'ı da almayı planlıorum en yakın zamanda
Ne hissettiysem, ne bildiysem
Hasta ve yorgunum tek başımayım.Orada olabilir misin, çünkü seni bekleyen kişiyim ben.
Yoksa sen de mi affedilmeyensin???
kurban-insanlar
aylin aslımın son albumunden 3 sarkı dıneldım
güL yabani,hadi buyur,ben kalender meşrebim
gusel diiL..
aylin aslım sever biri olarak gonul rahatlıgıyla yazdım bunu buraya yanı..
ve cok usuldum bu albume..
tayfa geyıı de ayrı bı olay ztn..
neon yazdı:zardanadam --- dibini gör
yavuz çetin --- ilk
ikisi de çok güzel ama yine de yavuz çetini tek geçerim..
bi de sarp diye biri vardı nikah masasını coverlayan.. geçenlerde yine duydum o şarkıyı kasedini almak istedim.. zar zor bi tane buldum aldım ve sonuç koca bi haylkırıklığıydı.. bi de gittim 6 lira verdim ya!..
yaw cahilce bi soru olsun istemem ama yavuz çetin baba'nın ilk diye bi albümü war mı.. bende sadece satılık var bende 1albümü var zannediodum..