''Damned Cry - İSTANBUL 2003''
proje 2001 yılında eski demolu gruplarımızdan ''Quiet Poem'' in vokalisti Serdar Aydoğdu tarafından başlatıldı.Quiet Poem grubunun dağılmasından sonra müzik hayatına tek kişilik projesi ''Damned Cry'' ile devam eden Serdar Aydoğdu,2003 yılında projeye Mustafa Başaran'ın katılmasıyla ''Damned Cry'' yoluna bir grup olarak devam etmeye karar verdi.Stüdyo çalışmalarında ve kayıtlarda eski ''Quiet Poem'' gitaristi,bass ları çalıyor.şu an hala İki + bir kişilik kadrolarıyla yoluna devam ediyor.ilk demoları ''The Falling Angels and Broken Wings'' ile bir hafta içinde karşınızda olacaklar.iletişim ve her türlü istek ve yorum için:
menejer: Korkmaz Kahramanoğulları
mail : [email protected]
msn : [email protected]
demodan bir şarkı dinlemek ve fikir sahibi olmak isterseniz www.tolgaakyuz.com/damned
adresinden indirebilirsiniz.
En son DarkMelancholy tarafından 14 Haz 2005 03:01 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
sabah dinlediimde sadece vokalden dolayı bi bocalama yaşadım ama sürekli dinliince kulak alışıyo.bu tür metali çok dinlememden kaynaklandı belki.ben sevdim.başarılar
sarkı guzel ancak bana gore doom metal'in havasını klavye ve keman gibi yaylılar verir.dinledigim kadarıyla klavye kullanımları guzel ve yerinde ancak keman buyuk eksiklik...bu tarz muzigi yapan az grup oldugu gibi yapanlarda kemanı pek kullanmıyorlar...bir dinleyici olarak size tafsiyem keman kullanın...hem fark yaratmıs olursunuz,hemde parcalarınız daha vurucu olur...
Açıkcası keman kullanımı hoş ama bir sürü grup kullanıyo ve doom diyince akla ilk keman geliyo.Bu demo kaydı olduğu için yapmak istediklerimizin çoğunu yapamadık.Vokal konusundaki bocalamanın nedenini anlamadım:)
Herkeze teşekkür ederim:) Aksilik çıkmazsa önümüzdeki hafta Demo ile karşınızda olacağız...
DarkMelancholy yazdı:Açıkcası keman kullanımı hoş ama bir sürü grup kullanıyo ve doom diyince akla ilk keman geliyo.Bu demo kaydı olduğu için yapmak istediklerimizin çoğunu yapamadık.Vokal konusundaki bocalamanın nedenini anlamadım:)
Herkeze teşekkür ederim:) Aksilik çıkmazsa önümüzdeki hafta Demo ile karşınızda olacağız...
keman kullanarak kolaya kacmak istemiyoruz galiba secim tabikide sizin ama ozellikle izmirli gruplarda goremiyorum ve eksiklik hissediyorum,aynen my dying bride ın son albumlerinde oldugu gibi...
Keman ve klavye doom da gerçektende atmosferi sağlamlaştırıyor ama. onlar olmadan da yapılabilir bu diye düşünüyorum.Ama bu kapalı görüşlülük değil dediğim gibi keman ve klavye gibi unsurlarda bulunacak zaten .Ama bunları demo kaydında kullanmak işimize gelmedi açıkcası:) zaten grupda iki kişiyiz şuan.Anlarsın ne kadar zor olduğunu...