küfür olmadan zor abi ya küfür vazgeçilmez bazen kendimizi o anki öfkemizi şiddet uygulamadan halletmemizi sağlar bu bile küfür etmek için geçerli bir neden...
küfürr walla ben sewerim küfür etmeyii yaa hakeden adamın suratınaa şöllee okkalı bı tane atıcan nediim yaanı adam zatii öküzz anca bundan anlarr
bı de bnm anlamadıım bızde bi küfür tartişmasıı war kımı a.q der kımse kafasını cewirip bakmas bı cıkar "çüüşşş" der herkess b.ka bakar gibi bakar analamdım walla
Ha birde şu var, şimdi küfür edersiniz herhangi bir şey söylersiniz millet size terbiyesiz die bir cümle kullanır. Ama o cümleyi kullananlar gidip Hip-hop videolarında ya da Kral tv de oralarını buralarını açan şarkıcıların kliplerini izlerler salyaları akarak.. Sizin yaptığın daha kötü be kardeşim... 8)
bazi kisiler kendilerini ifade edemetikleri icin kufur ederler,
ben onlardan degilim, kufuru az kullanirim, ama yerinde degil..oylesine o an derim..rahatlamak icin belkide..
kufur edenleri de sovmem..herkes kufuru degisik kullaniyor....
karpuz_agaci yazdı:bazi kisiler kendilerini ifade edemetikleri icin kufur ederler,
ben onlardan degilim, kufuru az kullanirim, ama yerinde degil..oylesine o an derim..rahatlamak icin belkide..
kufur edenleri de sovmem..herkes kufuru degisik kullaniyor....
ya ama harbiden raatlatıcı bi etkisi varr..şahsen beni çok tahatklatıoo sinirleirmi alıoo ne biliiimm mutlu bi insan yapıo beniii..aslında etmemek lazım ama olmuo işte a.q
geçen gün sinirlendiim bi zmn dilimnde ürettiim son küfrüm.....::: *görünmez pipi*... paylaşmak istedim....
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
{Minno$um.. Pamuktun, bulut oldun..}
amaaann... bi an aazımdan ööle çıktı walla.... daha terbiyesiz versiyonunu sölememişim ya ona bak sen.....
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
angel_of_the_hell yazdı:amaaann... bi an aazımdan ööle çıktı walla.... daha terbiyesiz versiyonunu sölememişim ya ona bak sen.....
bitterim sen küfretme sakınn hiii aip aippp en aip küpün sessiz pipi olsunnn
... *pipilerin sessizlii*...
Rock_N yazdı:
bitterim sen küfretme sakınn hiii aip aippp en aip küpün sessiz pipi olsunnn
... *pipilerin sessizlii*...
yalış yasmışım sanırsam...olsunn sessiz piidee cix olduuu güsel oldu güelll...pipilerin sessizliğii aheuahe işerken hiç ses çıkartmıolar...
hehehee.. bakalım daa neler çıkartcaz...
her lafa küfürle başlayan(kız-erkek farketmez)insanlardan hiç haz etmem.özellikle kızlarda daha da çirkin görünüyo bence.ben de arada bi ederim ama birine karşı deil,ne bileyim ya bişeye sinirlenmişimdir,öle kendi kendime söylenme şeklinde olur.ders çalışırken özellikle,yalnız da olduum için, sallıyorum rahatça..
ciddi söylemiosan ve karşındaki doğal olarak art niyet aramıosa bence hiç sorun yok. bazen bir lafından edilen küfürler toplumu gülme krizine sokabilmekte