artık herşeyden nefret ediyorum bu ne biçim dünya yaa ortalık resmen canilerle dolu,bi telefon yada herhangibir şey için hiç acımadan genç yaşlı demeden insanları öldürüolar.o yüzden bu dünyadan nefret ediyorum
nefret ediyorum herşeyden kendimden ,etrafımdakilerden , yaşamaktan , mutsuzluktan , bu gün de ölememekten ... uzayıp gider...
Yaratılış anında sordu Tek olan, hangi rengi temsil edeceksin diye, beyaz çok iyiydi benim için henüz, siyahsa ruhuma üflenmemiş kötülükleri temsil ediyordu, henüz işlenmemiş ve sadece benim işleyebileceğim bir renk kalıyordu geriye, o da Gri idi.
sevdiğim bi işi yapıp studyoya gitmek için sabahın 6.30 unda kalkmak zorunda olup bi saat yol cekmekten ve sonrasında dershaneye gitmek zorunda olmaktan..
Istemedim uyanmayı bu soğuk uykudan. Cevapları aradim soruları sormadan. Düşürdüğün gölgeleri, düştuğün yerleri kazıyorsan aklıma normal mi sence?
cumartesinin bitmesinden.pazar olmasından,pazartesilerden.sınavlardan...ve sınavların oluşturduğu baskıdan..çalışmayınca da kötü not alıcağımı bidiğim halde çalışmamaktan.daha doğrusu çalışamamaktan..ve de not verme konusunda oldukca kıt olan hocalarımdan!
En son Nymphe_MeL tarafından 15 May 2005 00:51 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
duygusaalligi aptallik dercesine getiren sorunlu insanlardan ve amerikadan ve ülkemde özgür olamamktn ve ve veeeeeee...
bu kan kokan coğrafya, bu çığlıklar senindir
bu gözü yaşlı tarih, hıçkırıklar senindir
yeryüzünde çiğnenen bütün haklar senindir
yıllardır uygarlıktan sana hep enkaz kaldı
ufka bir bak kardeşim inkılaba az kaldı
hala avatarımı başkalarında görmekten (taktım arkadaşlar bu işe kusura bakmayın!) bi de bu gün arka arkaya yaklaşık 10 kere yunanistanın eurovision a katılıcağı sarkıyı dinlemek zorunda kalmamdan..
sürekli uyku halinde olmaktan da..
Istemedim uyanmayı bu soğuk uykudan. Cevapları aradim soruları sormadan. Düşürdüğün gölgeleri, düştuğün yerleri kazıyorsan aklıma normal mi sence?
tüm özentilerden,dünyada sadece kendileri varmış gibi yaşayanlardan,okulda bişey bilmedikleri halde bilmişkil taslıyan geri motor hocalardan,anlamsız baskılardan nefrettttttttttttt ediyorum.sabahları zorla uyanmaktanda nefret ediyorum.bide bazen çok yiyirum sonra midem bulanıo ondanda nefret ediyorum
coğrafya dersinden, coğrafya sınavlarından, türkiyenin 7 bölgesinin birden dağını taşını sınavdan bi gün önce ezberlemeye çalışıp kafayı yemekten nefret ediyorum!!!
ve kimse, benden önce hiç kimse anlamamıştı bu yaşam günlerinin hangi sağır,çaresiz ölümlerden yapılmış olduğunu...