grungy yazdı:bu insanlari siteye benim kafayi yemem icin mi yolluyorsunuz? adam rock diye soruyorsaniz, pamela diyor yaa. 8O
kimsin sen be,gardiyan mı?ne şımarık tipsin sen.hangi sayfayı açsam senin triplerin var.kendine saygın yoksa sus bari.senin beğendiğini söylemek zorunda mıyız?ne negatif tipsin be..
bencede
+1
bazen hayat olanüstüleriyle masal
bazen ağza takılan hareketli bazen de üzüntülü
ağlatan bir şarkıdır
önemli olan o gözyaşlarında da mutluluğu bulmaktır.
önemli olan hiçbirşeyi unutmamak biraz duyarlı olmaktır....
ağlatan bir şarkıdır
grungy yazdı:vay be gerizekali mor cocuklar bir olmus bana karsi muttefik oluyorlar. sizi ispata davet ediyorum. eger yazdiklarinizda samimi iseniz, arkasinda durun ve gelin beni gorun. ama sonra altinizi pisletirseniz karismam.
Yakışır moruk
Boşlukta kemiklerin kanattığı karanlık; Sürekli geceye bölünen saatlerin asıldığı yer. Kıyı boyunca çalınan sabah:Esrik tin.Sehpada unuttum başımı, us yitik..
grungy yazdı:vay be gerizekali mor cocuklar bir olmus bana karsi muttefik oluyorlar. sizi ispata davet ediyorum. eger yazdiklarinizda samimi iseniz, arkasinda durun ve gelin beni gorun. ama sonra altinizi pisletirseniz karismam.
Yakışır moruk
sıctıgım bok olamazsınız o.ç.
ağlatan bir şarkıdır
ağlatan bir şarkıdır
Yakışır moruk
sıctıgım bok olamazsınız o.ç.
Kimsin lan sen it herif
Boşlukta kemiklerin kanattığı karanlık; Sürekli geceye bölünen saatlerin asıldığı yer. Kıyı boyunca çalınan sabah:Esrik tin.Sehpada unuttum başımı, us yitik..
ağlatan bir şarkıdır
yazık lan bize yazık lan size -neyse artık belasını sikerim sitenin onun bunun cocukları...
ağlatan bir şarkıdır
sinderalla yazdı:yazık lan bize yazık lan size -neyse artık belasını sikerim sitenin onun bunun cocukları...
bu grungy salağı kim oluyor webmaster..herkese terbiyesizce küfür edip hala bu sitedeyse nasıl oluyor da diğerleri hep atılıyor.sizin allahınız mı bu piç kurusu?samimi olrak merak ettim.
213 yazdı:Xena adlı arkadaş ergenliğe yeni adım attın heralde.Müthiş agresif çıkışlar sergiliyor.Böyle çıkışlarıyla kendi benliğini ortaya döküyör bence.Ben forumun Terapisti deilim ama arkadaşa özel seanslar uygulayabilirim.
Grungy'e köküne kadar hak veriyorum.Pamela rockçı mı polemiği çok gereksiz bi olay ama Pamelayı rocker zanneden zihinler bu sitelerden uzak durmalıdır bence....
başka polemik istemiyorum
yok dostum ya, siteyi hakketen çok sevdim ama birileri fikrini açıkça söylüyor diye de küfür hakketmez ki.3 gün içinde grungyde hep gördüm ve dayanamadım.beni atarsanız da canınız sağolsun.kendi adıma sizi sevdim .grungy hariç. ergen kız olduğum doğru ama.