başınızdan geçen en igrenç-komik-salak olaylar
Ne kadar komik bilemicem ama bu kadarıda olmaz denilebilir...Bigün arabayla sahile inip biraz turlamak istedim sahil normal bi hızla ilerliorum ara ara sahildekı kıslara bakıorum iş olmak için şöle musait kıslar felan warsa eğer yanaşırım gibisinden
)) bi hayli gittim abi sahil kurumuşmu ne kıss fln yok umudu kesdim artık hızlanmaya başladım sahilin sonuna doğru 2 tane yalnızz kıss gördüm süratlı olduum için duramadım biraz ilerden döndüm geldim kısların yanına yanaştım tam pişt kıslar dicem kısla yüz yüze geldik bide baktım kimi göreyim 1 ay önce ayrıldımm kıss arkadşm ikimisinde suratı domates gibi olmuştu hiç unutamıorum sonra kendi kendime çok güldüm
)))
hem komik hem iğrenç hem de salakça gerçekten...
evet arkadaşlar,bunu CALCULUS(yani bir bakıma matematik de denebilir) profesörü söylüyor!!!
bizde her dönem 2 vize 1 finali var her dersin
ilk vizeden çıktık ve soruyorum:
-hocam,vizelerin her biri %25 mi etkileyecek genel ortalamayı?
ve mükemmel cevap geliyor profesörden...
-ben onu bunu anlamam,vizeleri toplar 4 e bölerim finali de 2 ye bölerim
işte bu adam profesör arkadaşlar...
evet arkadaşlar,bunu CALCULUS(yani bir bakıma matematik de denebilir) profesörü söylüyor!!!
ben bir hıyarım,her deliğe uyarım.
SamotH yazdı:hem komik hem iğrenç hem de salakça gerçekten...
The burden is mine... alone
- _AnGeLiCa_
- Üye

küçükken yaklaşık 15 sene ewwelinde halamla yolda gidioruz.. ben tabi aklım bi karış yukarıda gidiyorumdur büyük ihtimalle
yolun kenarında ki çöp bidonlarına çarpma riskimin yüksekliğini halam sezmiş olacak ki bana merwe dikkat etde çarpma çöpe dedi. bende ben salak değilim onlara çarpacak kadar dedim küçük bir ukala olarak.. (şimdi büyüdük büyük ukala olduk ) ve iki bidon sonrasında ki bidona kafayı gömdüm...

öl ve ruhun kanalizasyon kokulu çürüklerden arınsın
- fullmetalal
- Üye

yaa bende geçen yaz rezil biþi yaþadým walla
abi hiç iskeleden düþtünüsmü en karizma anýnýzda sevdiðinis çocuk yanýnýsda felan öööf yaaa
berbat biþiydi
nese sudan çýktým millete çaktýrmamak amacým:-þey yaa yeni bi dalýþ stili denedim.
-abi tepetaklak nasý stil yaa
nese sonuç itibariyle kötü bi deneyim.
abi hiç iskeleden düþtünüsmü en karizma anýnýzda sevdiðinis çocuk yanýnýsda felan öööf yaaa
berbat biþiydi
nese sudan çýktým millete çaktýrmamak amacým:-þey yaa yeni bi dalýþ stili denedim.
bana da oldu okulun kantınındeyızz kız arkaslar varr neysee ben sandalıyeyı duvara dayamıştım sen sandalye kay ...... bırden yok oldum masadan bızım salak kız arkadasımızz benı arıyoo vee yerde bulu yooo soruyaaa dıkkat ^^DUSTUN MÜ^^fullmetalal yazdı:yaa bende geçen yaz rezil bişi yaşadım walla
abi hiç iskeleden düştünüsmü en karizma anınızda sevdiğinis çocuk yanınısda felan öööf yaaa
berbat bişiydi
nese sudan çıktım millete çaktırmamak amacım:-şey yaa yeni bi dalış stili denedim.
-abi tepetaklak nası stil yaa
hıc bır sey kalmazkı kula tek dostum var ^^THErockULA^^
- fullmetalal
- Üye

o da güsel tabiiisezgin52 yazdı:bana da oldu okulun kantýnýndeyýzz kýz arkaslar varr neysee ben sandalýyeyý duvara dayamýþtým sen sandalye kay ...... býrden yok oldum masadan býzým salak kýz arkadasýmýzz bený arýyoo vee yerde bulu yooo soruyaaa dýkkat ^^DUSTUN MÜ^^fullmetalal yazdı:yaa bende geçen yaz rezil biþi yaþadým walla
berbat biþiydi
nese sonuç itibariyle kötü bi deneyim.YAAAA cýldýrdýmm ama ne faydaaa......
- courtney_hate
- Müdavim Üye

- karpuz_agaci
- Müdavim Üye

- İletişim:
benim basimdan gecmedi, ben tek izliyordum ama yine de anlatim dedim..
kücükken dedem birkezinde bize geldi, kardesim o zamanlari...herhalde 4 yaslarindaydi..
dedem ona: "yaa senin ne güzel saclarin var, ver de bana kelimi kapatim" dedi..
kardesimde hemen bir makas buldu aynanin önünde saclarini kesip, dedeme verdii..
..yaa iste bu cocukluk..
kücükken dedem birkezinde bize geldi, kardesim o zamanlari...herhalde 4 yaslarindaydi..
dedem ona: "yaa senin ne güzel saclarin var, ver de bana kelimi kapatim" dedi..
kardesimde hemen bir makas buldu aynanin önünde saclarini kesip, dedeme verdii..
olay dün kanakmın patavatsızlığı üstüne olduu..servsle okula gderkene camın kenrnda ki lastkleri soymuşştm ama böle kalın çubuk gibi bişee..neyse okula girdik..kantinde kahvltıı yaptıkk milletle uğraşıoruzz kankam al bak bu mutluluk çubuğu fln yapıo millete dokundruoo hadi svndnn flnn muahhbeti..nese sınıfa gittik 3 5 kişi kalmışızz millet rapor almış malum bz de inek pozisynu ineklmye çalışıoruzz..sonra hoca geldii işte konuşuoruzz fln o sırada kankam çubuğu çıkardı musti ordan atıldıı ana ezgnn çubuk flnn..kankam da ezgnn mutluluk çubuğu ben
hoca bilmediğiniz kelimelri kullanmayın gztlri açın bi okuyn
iki salak v benm rezllkk 
The burden is mine... alone
Bunların hepsi okulda oluyor ;
Kızın teki çıkma teklifi etmişti bana (ne amelelik) , kabul etmeyince beni dövdürmüştü.
Başka bi kız , benim homo olduğumu söylemişti (çıkma teklifini kabul etmiyorum diye)
Bi başka kız, para teklif etmişti malum iş için..
Bi başka kız popomu avuçlayıp kaçmıştı..
Matematik dersinde , camdan aşşağı iple "err0ri5t seni seviyorum" diye yazı sallandırmışlardı.Hoca çekmişti kağıdı
Arama yapılırken , en arkadan giren hocaya , cep telefonum(evt okulda cep tel yasaktı ) ve sigara paketimi vermiştim...iyi arkadaştık.
Bi sınıftan kızın parmağı kapıya sıkışmış ve parmak uçtan kopmuştu.Tırnaklar ojeliydi ve hoca kıza , O OJEYI ÇIKARRRR diye bağırmıştı (kızın parmağı diğler elinde, hüngür hüngür ağlarken...)
Okula saçları joleyle gelen çocukları dizip , mikrofonla bütün ilçenin duyabileceği bi seste , "ULEYN MAĞDEM BU KADAR SÜSLÜSÜNÜZ , YEŞİL ÇAMA ARTİS GİDİNNNN OKUMAYIN POKLAR" cümlelerini sarf ederekten, bağırmıştı..
the longest line of cocaine
- angel_of_the_hell
- Müdavim Üye

- courtney_hate
- Müdavim Üye

bu forumda bi tane artizzz varrr...bu aralar taqılamıos diee tahtımızı verceq deilis hehheeeh 8)
bugün dersteyiss ben uçmuşumm yineee hocaaa sordu:
"onur uçağın pitch ekseninde bulunan yaw damper n iş yapar??"
ben: "valla hocam bu konuda çeşitli söylentiler araaaştırtmalar hala dewam ediooo eğer sizin bi bilginiz varsa siz söleyinn" heheheehh çoq güseldii
kursta bizim gibi teknisyen sadece bi kız varr oda delii bişiii yani bana göree (bitterim kızmaa sana söledimm fotoyuda yolladım o kız işte) kıza asılıorum haliyle benn keman filan çalıoo böle entel klasik müzikler dinlioo filann yoq vivaldimiş,bilmemneymiş mozartmış filannn bende onun kafadan giriim dediim bende çoq sewerim ruhumu okşuo beni uzak diyarlara götürüo muabbetleri filan yaptımm kız peqi kimleri dinlersin die sordu benim cevap:"ben daha ensturmansal daha çok doğu klasikleri dinlerimm ve bir numaralı isim hayran olduum teq kişi picassoo..!picassonun müziği beni bu dünyadan alıp götürüo..." dedikten sonra kız bi kahkaha attıı meğersemm picasso ressammış a.q ben nerden biliiim!! ondan sonraası bende kalsıınn konuyu topladım ama gelin bana sorunn her konuda bişiler bilmeq gerekio heheheeh
bugün dersteyiss ben uçmuşumm yineee hocaaa sordu:
"onur uçağın pitch ekseninde bulunan yaw damper n iş yapar??"
ben: "valla hocam bu konuda çeşitli söylentiler araaaştırtmalar hala dewam ediooo eğer sizin bi bilginiz varsa siz söleyinn" heheheehh çoq güseldii
kursta bizim gibi teknisyen sadece bi kız varr oda delii bişiii yani bana göree (bitterim kızmaa sana söledimm fotoyuda yolladım o kız işte) kıza asılıorum haliyle benn keman filan çalıoo böle entel klasik müzikler dinlioo filann yoq vivaldimiş,bilmemneymiş mozartmış filannn bende onun kafadan giriim dediim bende çoq sewerim ruhumu okşuo beni uzak diyarlara götürüo muabbetleri filan yaptımm kız peqi kimleri dinlersin die sordu benim cevap:"ben daha ensturmansal daha çok doğu klasikleri dinlerimm ve bir numaralı isim hayran olduum teq kişi picassoo..!picassonun müziği beni bu dünyadan alıp götürüo..." dedikten sonra kız bi kahkaha attıı meğersemm picasso ressammış a.q ben nerden biliiim!! ondan sonraası bende kalsıınn konuyu topladım ama gelin bana sorunn her konuda bişiler bilmeq gerekio heheheeh
- angel_of_the_hell
- Müdavim Üye

hehehee.. *Rock_N*cım.. kıza rezil olduun içn bide ben kızmiim artık.. şimdilik sesimi çıkarmıom...
..
ya *err0ri5t*.... bare düğün fotorafınızı koy yaa... noolurrr...!!!

ya *err0ri5t*.... bare düğün fotorafınızı koy yaa... noolurrr...!!!
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
{Minno$um.. Pamuktun, bulut oldun..}
kızma kızma bana kızabilirmisin sen hiç zatenn hihiiangel_of_the_hell yazdı:hehehee.. *Rock_N*cım.. kıza rezil olduun içn bide ben kızmiim artık.. şimdilik sesimi çıkarmıom.....
ya *err0ri5t*.... bare düğün fotorafınızı koy yaa... noolurrr...!!!![]()
napçan sen err0ri5t in fotosunuu yaaaa ala alaa duymiiim bi daa
- angel_of_the_hell
- Müdavim Üye

sen etme o zaman bi çok kişi-1 olsun meraq edenler...hoş bende meraq etmedim deillangel_of_the_hell yazdı:sen hatunlara sarkıon ama!!... hem bi tek ben diil bi çok kişi merak edio onuu....
- angel_of_the_hell
- Müdavim Üye

kıskanma kıskanmaa...!!... baskıya devam koysun fotocuklarınıda görelim rahatlayalım iştee....!!.. hadi 10urcum... sende ısrar et... 
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
![[Siteden Uzaklaştırıldı] [Siteden Uzaklaştırıldı]](./images/ranks/ban.gif)