napıon
[Oyun BiTTi] Üstteki kişi hakkında ve Alttakine soru sor
- 4eksi1esittir3
- Üye

- 4eksi1esittir3
- Üye

üstteki benim falcı olduum kanısına varan ama benim bunun nerden çıkardığını anlayamadığım pek çok sevdiğim bi kitabın baş kahramanını kendine avatar edinmiş bu sebepten sevdiğim bi üyemizdir
bu arada bu atasözündeki `su` bizim bildiğimiz "su" değildir, "sû"dur. çok çok eski zamanlrda etraf, çevre, civar anlamlarına gelermiş
yani o zaman bu atasözü gayet mantıklı bi hal alıyor değil mi
alttaki niye çoğunluk winston içiyo sence bu bi reklammıdır yoksa convers giyme gibi bi takıntımıdır nedir?
bu arada herkese günaydın 
bu arada bu atasözündeki `su` bizim bildiğimiz "su" değildir, "sû"dur. çok çok eski zamanlrda etraf, çevre, civar anlamlarına gelermiş
alttaki niye çoğunluk winston içiyo sence bu bi reklammıdır yoksa convers giyme gibi bi takıntımıdır nedir?
- simsiyah_85
- Müdavim Üye

komşu sanada günaydın hatta tünaydın artık 
walla bende bilmiom çoğunluk nie winston içio ama ben bile çok nadiren sigara kullanıorum ve aldığım zaman sadece winston light aliom?
convers olayına gelince bende neden canımı yaksada neden convers giymekten vazgeçemediğimi şimdi anlıorum demekki ben de takıntılıymış yaw
alttaki varmı seninde böle takıntın?
walla bende bilmiom çoğunluk nie winston içio ama ben bile çok nadiren sigara kullanıorum ve aldığım zaman sadece winston light aliom?
convers olayına gelince bende neden canımı yaksada neden convers giymekten vazgeçemediğimi şimdi anlıorum demekki ben de takıntılıymış yaw
alttaki varmı seninde böle takıntın?
hayat farkında mısın, anlıyor musun durumu? beni yendiğin an kaybettin sen bu oyunu!
-üsttekisini tanımıyom ben
-ya bende şey war..mesela gaet normal bi converse aldım..o artık normal olmamalı:)çünkü o artk bnm converse'imdirr bana osgu biseler olması lasım ustunde..keserim biçerim çiserim vs vs vs..sigaray gelince captain black kafama eserse içiom tiriaki diilim benn..
-alttaki piercing'in war mı warsa ailenin tutumu nedir buna karsı?yoksa da bazen çocuk olmayı dilio musun?
-ya bende şey war..mesela gaet normal bi converse aldım..o artık normal olmamalı:)çünkü o artk bnm converse'imdirr bana osgu biseler olması lasım ustunde..keserim biçerim çiserim vs vs vs..sigaray gelince captain black kafama eserse içiom tiriaki diilim benn..
-alttaki piercing'in war mı warsa ailenin tutumu nedir buna karsı?yoksa da bazen çocuk olmayı dilio musun?
üsttekini seviyom ben ailecek hayranıyız hastasıyız
çenemde bi de kkaşımda vr ama kaşımdakini takmıyom pek.ailem bişi demiyo eskiden bazı arkdaşlarımı örnek gösteriyolardı hanım hanım bilmemne die ama artık anladılar görünüşün bişi ifade etmediini önemli olmadığını.yani ne biliim güzel bi bölümde okuyorum notlarım iyi.haftaiçi akşamları haftasonları fulltime çalışıyorum ekmek paramı kazanıyorum
sonra ev temizliği yemek bilmemne yapıyorum içkimsigaram kumarım yok
doumgünlerinde özel günlerde kandillerde bilmemnelerde büyüklerimi arıyorum falan işte sorumlu bi gencim sonuçta.bunların yanında kafam kırmızı çenemde bi tane boncuk var ama ailem tabiki tepki göstermiyo.hanımhanım olan arkdaşlarım hoppidi hoppidi geziyo özellikle annem beni bu son ziyaret ettiğinde haklıyumışsın canım kızım dedi görünüş hiç önemli değil dedi mutlu oldum ben hiohiohioh
alttaki sen hiç ateşböcei gördünmü

çenemde bi de kkaşımda vr ama kaşımdakini takmıyom pek.ailem bişi demiyo eskiden bazı arkdaşlarımı örnek gösteriyolardı hanım hanım bilmemne die ama artık anladılar görünüşün bişi ifade etmediini önemli olmadığını.yani ne biliim güzel bi bölümde okuyorum notlarım iyi.haftaiçi akşamları haftasonları fulltime çalışıyorum ekmek paramı kazanıyorum
alttaki sen hiç ateşböcei gördünmü
- simsiyah_85
- Müdavim Üye

üstteki ben yeniyim bu yüzden tanımıosundur,
da açıkcası böle bi tepkiyide beklemiodum hemen tanımıom ben demişsin
neyse en azından cevap vermişsin içime su serpildi biras 
sanmıorum kesh olmassın istemedikten sonra, bu arada elime düştün bak sorunun cevabını ben veriorum
alttaki kardeş sana sorum şudur ki;
hava nasıl oralarda?
da açıkcası böle bi tepkiyide beklemiodum hemen tanımıom ben demişsin
sanmıorum kesh olmassın istemedikten sonra, bu arada elime düştün bak sorunun cevabını ben veriorum
alttaki kardeş sana sorum şudur ki;
hava nasıl oralarda?
hayat farkında mısın, anlıyor musun durumu? beni yendiğin an kaybettin sen bu oyunu!
- simsiyah_85
- Müdavim Üye

rasta bildiğim kadarıyla bakırköy de iyi yapılır.tabi mos ta olabilir.yani anlamam rasta dan falan ama birileri bana anlatmıştı.
bu arada kaşemumkara=babası abd menşeili rakan, annesi yine abd menşeili wig olan 04.04.1991 doğumlu, en son 01.01.2000 tarihinde koşmuş olan doru kısraktır. hala hayattadır. ''mış
alttaki ridaniye meydan muharebesi hakkında kısaca bilgi verir misin?
bu arada kaşemumkara=babası abd menşeili rakan, annesi yine abd menşeili wig olan 04.04.1991 doğumlu, en son 01.01.2000 tarihinde koşmuş olan doru kısraktır. hala hayattadır. ''mış
alttaki ridaniye meydan muharebesi hakkında kısaca bilgi verir misin?
- simsiyah_85
- Müdavim Üye

üstekki walla netten bunu buldum ama nası biyer falan hiç bilgim yok
http://www.ahalimiz.com/detail.php?pid=1114 belki işine yarar
alttaki sence bayanlara en çok yakışan müzik ensturmanı nedir? düşüncelerini yazarsan sevinirim...
http://www.ahalimiz.com/detail.php?pid=1114 belki işine yarar
alttaki sence bayanlara en çok yakışan müzik ensturmanı nedir? düşüncelerini yazarsan sevinirim...
- simsiyah_85
- Müdavim Üye

be istek ve önerileriniz kısmında bunu dile getirmiştim.ben mesaj atarken başka birisi aynı soruya benden daha önce cevap yazıyorsa bana bir uyarı gelebilir.''siz yazarken başka birisi sizden önce cevap verdi.ilk önce o mesajı okumak ister misiniz'' gibi.. neyse simsiyah tan devam edile...
valla bayanlara yan fülüt yakışıyor.keman da fena değil.aslında bayanı görsem ne yakışıp yakışmadığını daha net anlatabilirim.
alttaki bu hafta hangi filime gitsem?
valla bayanlara yan fülüt yakışıyor.keman da fena değil.aslında bayanı görsem ne yakışıp yakışmadığını daha net anlatabilirim.
alttaki bu hafta hangi filime gitsem?
- simsiyah_85
- Müdavim Üye

walla metroda bu ara korkunç bir film 4 ün reklamı yapılıo paso ama komediyi seviosan git sen bilirsin ben pek komedi den hoşlanmam
ama makara oluo yane
tüh ya bilodum böle bişi dicenizi zaten ama ben bateriyi seçtim herkes de sen onun içinde kaybolursun nie seçimin gitar değil die dalga geçio
alttaki senin senin hiç kırmızı papuçların oldumu
tüh ya bilodum böle bişi dicenizi zaten ama ben bateriyi seçtim herkes de sen onun içinde kaybolursun nie seçimin gitar değil die dalga geçio
alttaki senin senin hiç kırmızı papuçların oldumu