ama en zevkveren duyguyu sorarsaniz.. cizim yapip ' bir oyunda oynayip yonetmek.. baska hic bir sey tatmin etmez beni!!!
insanin duygularini kagitlara ya da sahneye dokmesinden guzel bir sey yok!!! tabi yalniz olacak.. sadece sana ait ya da bir tirad!!!!!
ne suc ve cezayi oynamak zevk verir insana orda yalniz oldugunu bilmesen ne de elini kagit ustune koyup bacaklari olmayan kadin periler cizmek..!!!!!!!!!
"cizim yapip ' bir oyunda oynayip yonetmek.." demişsin ama ya "yönettim zevk de aldım..sonrası abi?" dediğin bi noktada nolucak?..sanırım sen de o 'bacakları olmayan peri'lerden birisin(neden bunu yazdığımı sorma....konuyla alakasız olduğunu biliyorum son cümlenin ama ilk yazdığım sorudan sonra aklıma gelen buydu..kötü amaç yok..sadece benzetme var..ve unutma ki bacaksız,mükemmel güzellikteki perilere de meleklerin bazı özellikleri verilmiştir..yani çizim bile olsalar onlar mutludur)
"Eğer cennete o vakit istenmemişsem (doğum), ısrar etmeyeceğim.."
sen o sahnede oynarken geçmiştekileri kurtarmış ve yeniden hayata döndürmüş olamaz mısın?..vücutta dövme olarak bile iyilik yapabilen periler varken bunu "insan" kılığına girenleri ne derece yaptığını tartışmamız anlamsız sanırım...dünyanın en güzel duygusu da bence başka birine iyilik yaptığını bilmeden iyilik yapmak...
theHeLL yazdı:sen o sahnede oynarken geçmiştekileri kurtarmış ve yeniden hayata döndürmüş olamaz mısın?..vücutta dövme olarak bile iyilik yapabilen periler varken bunu "insan" kılığına girenleri ne derece yaptığını tartışmamız anlamsız sanırım...dünyanın en güzel duygusu da bence başka birine iyilik yaptığını bilmeden iyilik yapmak...
nolur bana bilmeden bir iyilik yap ve soru sorma daha fazla..
theHeLL yazdı:sen o sahnede oynarken geçmiştekileri kurtarmış ve yeniden hayata döndürmüş olamaz mısın?..vücutta dövme olarak bile iyilik yapabilen periler varken bunu "insan" kılığına girenleri ne derece yaptığını tartışmamız anlamsız sanırım...dünyanın en güzel duygusu da bence başka birine iyilik yaptığını bilmeden iyilik yapmak...
nolur bana bilmeden bir iyilik yap ve soru sorma daha fazla..
konuyu bölmemek adına susarak başkalarına iyilik yapmış olmanın bilinemez mutluluğu