Gündem
-
malayki_koma
- Üye

- demakrotive
- Müdavim Üye

DSP yi kapatıp CHP çatısı altında toplanmak yalnızca Deniz Baykal'ın egoizmini ve koltuk sevdasını açıklıyor bana göre..whatsername yazdı:Zeki Sezer partiyi kapatmak istemiyor, buna gücünün yetemeyeciğini söylüyor ama şu saatten sonra yapılabilecek en mantıklı iş DSP'nin kapanması ve CHP çatısı altına girmesi. İyi veya kötü orası ayrı mesele ama Deniz Baykal Zeki Sezer'den daha ön planda olan bir siyasetçi. Zeki Sezer'in amacı ise CHP ile iş birliği içinde parlamentoya girebilmek... Bu şartlar altında çok zor iş...bulletproof yazdı:yağmur barajlardaki su seviyelerini 1cm bile yükseltememiş..umutlar bir başka (son)bahara kaldı..wolfali yazdı: bu aralar sık yağmur yağıyo artar su seviyesi,paniğe gerek yok=))
bu arada dyp-anap birleşmesinde uzlaşmaya varıldı..
yeni siyasi partinin ismi "demokrat parti" olarak kamuoyuna yansıtıldı..
hiç çözüm üretemeyen,uzlaşmanın kırıntısını gösteremeyen CHP'ye az biraz örnek olmasını umuyorum..
Deniz Baykal "biz bu şekilde onların parlamentoya katılımını sağlarız" derrken Zeki Sezer de " onlar mı bizi parlamentoya taşır,biz mi onları iktidara taşırız o belli olmaz" dedi..
hepsinin yanında gerçek şudur ki Zeki Sezerin de belirttiği gibi "bu partiyi kapat gel bize katıl" söylemi uzlaşmacı değil dayatmacı bir söylemdir...sırtını orduya dayayarak politika yapmaya çalışan CHP,dayatmacı tutum izleyen CHP,partimizi sağa açıyoruz diyen CHP,işçinin köylünün partisi olmaktan çıkan CHP,Genç Parti biraz zorlasa mutabakata varıp özünü inkar etmesine ramak kalan yine CHP,"sizin sayenizde Erdoğan'ı aday yapmaktan alııkoydum bu demokratik bir zaferdir" diyen de Deniz Baykal Atatürk'ün partisinin- CHP'nin - genel başkanı...
solun koltuk sevdalısı demogoji uzmanlarına değil bu görüşü iyi kavrayabilmiş siyasetçilere ihtiyacı var...
bu kişi Deniz Baykal olamaz...
şıp şıp şıp şıp şıp şıp... (damlaya,damlaya damlaya damlaya damlaya..) okyanus oldum dum dum dum dum dum tak dum ta tak..
- whatsername
- Müdavim Üye

Kesinlikle bu kişi Deniz Baykal olamaz... Bütün bu olanlardan yine kendine bir pay çıkarıp "biz yaptık, biz ettik" söylemleriyle hiç olmaz...bulletproof yazdı:DSP yi kapatıp CHP çatısı altında toplanmak yalnızca Deniz Baykal'ın egoizmini ve koltuk sevdasını açıklıyor bana göre..whatsername yazdı:Zeki Sezer partiyi kapatmak istemiyor, buna gücünün yetemeyeciğini söylüyor ama şu saatten sonra yapılabilecek en mantıklı iş DSP'nin kapanması ve CHP çatısı altına girmesi. İyi veya kötü orası ayrı mesele ama Deniz Baykal Zeki Sezer'den daha ön planda olan bir siyasetçi. Zeki Sezer'in amacı ise CHP ile iş birliği içinde parlamentoya girebilmek... Bu şartlar altında çok zor iş...bulletproof yazdı: yağmur barajlardaki su seviyelerini 1cm bile yükseltememiş..umutlar bir başka (son)bahara kaldı..
bu arada dyp-anap birleşmesinde uzlaşmaya varıldı..
yeni siyasi partinin ismi "demokrat parti" olarak kamuoyuna yansıtıldı..
hiç çözüm üretemeyen,uzlaşmanın kırıntısını gösteremeyen CHP'ye az biraz örnek olmasını umuyorum..
Deniz Baykal "biz bu şekilde onların parlamentoya katılımını sağlarız" derrken Zeki Sezer de " onlar mı bizi parlamentoya taşır,biz mi onları iktidara taşırız o belli olmaz" dedi..
hepsinin yanında gerçek şudur ki Zeki Sezerin de belirttiği gibi "bu partiyi kapat gel bize katıl" söylemi uzlaşmacı değil dayatmacı bir söylemdir...sırtını orduya dayayarak politika yapmaya çalışan CHP,dayatmacı tutum izleyen CHP,partimizi sağa açıyoruz diyen CHP,işçinin köylünün partisi olmaktan çıkan CHP,Genç Parti biraz zorlasa mutabakata varıp özünü inkar etmesine ramak kalan yine CHP,"sizin sayenizde Erdoğan'ı aday yapmaktan alııkoydum bu demokratik bir zaferdir" diyen de Deniz Baykal Atatürk'ün partisinin- CHP'nin - genel başkanı...
solun koltuk sevdalısı demogoji uzmanlarına değil bu görüşü iyi kavrayabilmiş siyasetçilere ihtiyacı var...
bu kişi Deniz Baykal olamaz...
Lasciate mi cantare
- issirganotununissirmiyani
- Müdavim Üye

DTP'li Selim Sadak'tan şok eden ayrımcılık: "Kürtlere, 'Ne mutlu Türküm' dedirtilemez..."
DTP Merkez Yürütme Kurulu üyesi Selim Sadak, DTP Hakkâri İl Başkanı Sabahattin Suvağcı'nın düğününde Kürtçe bir konuşma yaptı. Genelkurmay Başkanlığı'nın 27 Nisan'da açıkladığı bildiride yer alan "'Ne mutlu Türküm diyene' anlayışının dışına çıkanlar Türkiye Cumhuriyeti'nin düşmanıdır" ifadesine atıfta bulunan Sadak, "Kürtler bunu söylemeye zorlanamaz" dedi
bi arakdaş var dı arkadaş YA SEV YA TERKET lafımın üzerinde bayagı konusmustu ve ben bu laftan sonra yine aynı şeyi söylüyorum bu ülkeyi YA SEVİN YA TERK edin Türkiyede yaşayıp türk olmadgını idda eden herkes üzerine alınabilir lafımı
DTP Merkez Yürütme Kurulu üyesi Selim Sadak, DTP Hakkâri İl Başkanı Sabahattin Suvağcı'nın düğününde Kürtçe bir konuşma yaptı. Genelkurmay Başkanlığı'nın 27 Nisan'da açıkladığı bildiride yer alan "'Ne mutlu Türküm diyene' anlayışının dışına çıkanlar Türkiye Cumhuriyeti'nin düşmanıdır" ifadesine atıfta bulunan Sadak, "Kürtler bunu söylemeye zorlanamaz" dedi
bi arakdaş var dı arkadaş YA SEV YA TERKET lafımın üzerinde bayagı konusmustu ve ben bu laftan sonra yine aynı şeyi söylüyorum bu ülkeyi YA SEVİN YA TERK edin Türkiyede yaşayıp türk olmadgını idda eden herkes üzerine alınabilir lafımı
issirganotununissirmiyani ''değişim başladı anı yaşa'' vodafone gibi oldu behh
- demakrotive
- Müdavim Üye

yani ben Türkiye içinde yaşayan bir Ermeni,bir Rum,bir Alman olamayaz mıyım?
Türkiye Cumhuriyeti sınırları içersinde yaşayıp da Türk olmamak mümkün değil midir?
önemli olan "ulus" bilincinin ülkeyi bölmeye yönelik olmamasıdır..
yoksa hangi ulusun mensubu olursa olsun,kişi - ülkenin bütünlüğünü tehdit edecek davranışlarda bulunmuyorsa Türkiye Cumhuriyeti'nde hayatını devam ettirebilir..
Türkiye Cumhuriyeti sınırları içersinde yaşayıp da Türk olmamak mümkün değil midir?
önemli olan "ulus" bilincinin ülkeyi bölmeye yönelik olmamasıdır..
yoksa hangi ulusun mensubu olursa olsun,kişi - ülkenin bütünlüğünü tehdit edecek davranışlarda bulunmuyorsa Türkiye Cumhuriyeti'nde hayatını devam ettirebilir..
şıp şıp şıp şıp şıp şıp... (damlaya,damlaya damlaya damlaya damlaya..) okyanus oldum dum dum dum dum dum tak dum ta tak..
- Müdavim Üye

- kindmonster
- Müdavim Üye

- İletişim:
o .ezevenk selim sadak'a şunu diyorum: .MINA KODUMUN OĞLU, bu ülkede işin yok.burayı bölemezsin. YA SEVE SEVE, yada .İKE .İKE.issirganotununissirmiyani yazdı:DTP'li Selim Sadak'tan şok eden ayrımcılık: "Kürtlere, 'Ne mutlu Türküm' dedirtilemez..."
yada .İKTİR GİT KUZAY IRAK'TA PEŞMERGELERLE YAŞA.
İşsizlik başa bela,kahrolsun bankalar..
- demakrotive
- Müdavim Üye

- Müdavim Üye

- demakrotive
- Müdavim Üye

Selim Sadak'ın böyle bir söylemi varsa yaptığı kendi ayıbıdır..
ama sen "Türkiye'de Türk olmayanlar yaşamasın" ı kurum ve kişilere indirgersen (ki öyle yapıyorsun) bu sağlıklı olmaz..
dersen ki "şu..şu..şu kimseler şu..şu söylemlerinden dolayı bu vatanda yaşamayı haketmiyorlar" anlarım..
benim karşı çıktığım bu yargını genellemen..
yani sanki tüm Türk olmayan ama Türkiye'de yaşayan insanları bölücü olarak görmen..
heralde daha iyi anlaşıldı..
ama sen "Türkiye'de Türk olmayanlar yaşamasın" ı kurum ve kişilere indirgersen (ki öyle yapıyorsun) bu sağlıklı olmaz..
dersen ki "şu..şu..şu kimseler şu..şu söylemlerinden dolayı bu vatanda yaşamayı haketmiyorlar" anlarım..
benim karşı çıktığım bu yargını genellemen..
yani sanki tüm Türk olmayan ama Türkiye'de yaşayan insanları bölücü olarak görmen..
heralde daha iyi anlaşıldı..
- Müdavim Üye

hayır bölücü olarak kim varsa bu Türk kökenli insanlar içinde geçerlidir eğerki Türkiye Cumhuriyeti için bir tehlike oluşturuyorsa onun bu ülkede işi yok yaa bu ülkesini seven herkes zaten Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıdır Atatürk Ne Mutlu TÜRKüm diyene derken geri kalan kişileri (ermen,laz,çerkez,kürt,arnavut) kasdetmedimi . Atatürk o kişileride TC vatandaşı olarak gördügünden dolayı söylemiştir bu sözü ama o kişi bana bu sözleri söyletemez derse işte o kişi Türkiye Cumhuriyetinin düşmanıdır ve kafasının ezilmesi gerekmektedir
- whatsername
- Müdavim Üye

Abdullah Gül adaylıktan çekildi.
Anayasa değişikliğinde son nokta: Seçimler 4 yılda bir yapılacak
Cumhurbaşkanını halkın seçmesi konusunda Erdoğan, "ikinci bir sandığın konulması kesin değil" dedi.
CHP - DSP tarafında olumlu gelişmeler var. DSP seçimlere CHP çatısı altında girecek. CHP'nin iktidar olması durumunda DSP kapanacak ve tamamen CHP'ye katılacak. DSP'den aday olanlar hükümette yer alacak. 20 ila 50 arasında DSP'linin CHP'den aday gösterilmesi bekleniyor.
Rahşan Ecevit de DSP-CHP birleşmesinden memnun...
CHP seçim kampanyalarında Atatürk, İsmet İnönü ve Ecevit resimlerini kullanmayı planlıyor...
Anayasa değişikliğinde son nokta: Seçimler 4 yılda bir yapılacak
Cumhurbaşkanını halkın seçmesi konusunda Erdoğan, "ikinci bir sandığın konulması kesin değil" dedi.
CHP - DSP tarafında olumlu gelişmeler var. DSP seçimlere CHP çatısı altında girecek. CHP'nin iktidar olması durumunda DSP kapanacak ve tamamen CHP'ye katılacak. DSP'den aday olanlar hükümette yer alacak. 20 ila 50 arasında DSP'linin CHP'den aday gösterilmesi bekleniyor.
Rahşan Ecevit de DSP-CHP birleşmesinden memnun...
CHP seçim kampanyalarında Atatürk, İsmet İnönü ve Ecevit resimlerini kullanmayı planlıyor...
Lasciate mi cantare
- Müdavim Üye

- Müdavim Üye

yaa bu arkadaş bizim modumuz deilmi
komikazelere çıkmış
bilmiyorum çok tanıdık geldi
http://www.komikaze.net/enteresan/enter ... /e1013.jpg

bilmiyorum çok tanıdık geldi
http://www.komikaze.net/enteresan/enter ... /e1013.jpg
Şebonun bu parçası gündeme çok yakışır diye düşündüm
Zaman Geçip Gidiyor
Bilgi sahibi olmadan fikirlerle dolmuşuz
Bir yerlerde bir çift elin tuttuğu silahta kurşun olmuşuz
Kalem sahibi olmadan kılıçlar kuşanmışız
Yaşayıp yaşatmak dururken hem ölmüş hem katil olmuşuz
Gözlerimiz var ama görmek istemedikçe
Yüreklerimiz var ama hissetmedikçe
Hiç ıslanmadan yüzmek ne kadar mümkünse
Hiç yanmadan ateşle ne kadar oynanabilirse
İçinde yaşamak varken teğet geçmek dünyaya
İşte bana öyle geliyor çünkü zaman geçip gidiyor.
Avuçlarında hissetmek varken birinin ellerini
Sıkıca tutup sevmekten güvenmekten korkar olmuşuz
Kapıları kapatmak yetmemiş kepenkler indirmişiz
Bir küçük asma kilitle insanı insan şerrinden sakınmışız
Zamanımız var ama korkmayı sürdürdükçe
Ruhumuz var teslim etmeden önce
Zaman Geçip Gidiyor
Bilgi sahibi olmadan fikirlerle dolmuşuz
Bir yerlerde bir çift elin tuttuğu silahta kurşun olmuşuz
Kalem sahibi olmadan kılıçlar kuşanmışız
Yaşayıp yaşatmak dururken hem ölmüş hem katil olmuşuz
Avuçlarında hissetmek varken birinin ellerini
Sıkıca tutup sevmekten güvenmekten korkar olmuşuz
Kapıları kapatmak yetmemiş kepenkler indirmişiz
Bir küçük asma kilitle insanı insan şerrinden sakınmışız
Zamanımız var ama korkmayı sürdürdükçe
Ruhumuz var teslim etmeden önce
- kindmonster
- Müdavim Üye

- İletişim:
- kindmonster
- Müdavim Üye

- İletişim:
- kindmonster
- Müdavim Üye

- İletişim: