Son albümleri çok hoşuma gitti. Biliyorum "Rock" değil ama gerçekten kaliteli müzik yapıyorlar. İnsan dinlerken mutlu oluyor. Sizin düşüncelerinizi de bilmek istedim.
Glaciers melting in the dead of night and the superstars sucked into the supermassive...
Norveç li muhteşem elektronik müzik tanrıları.2 kişiden oluşur grup.Kış zamanı evlerine kapanıp müzik yaparlar sadece.Gerçekten iyi müzik yaparlar ve yakında türkiyedeler..
Ýþte bu herifler ortamý yararlar!..
Elektronik müziðe ayrý bir sempatimin oluþmasýnda en büyük rolü bu Norveç'liler oynamýþtýr. Son albüm 'The Understanding' gayet hoþ, ama önceki albüm 'Melody a.m.' in yerini tutamaz derim. Mesela bir 'Poor Leno' veya 'Remind Me' kalýcý melodilere rastlamadým. Ama 'Only This Moment' tabii ki tek geçilir.
Ayrýca kliplerine özellikle dikkati çekerim..!
Onlar da ayrý bir baþlýk konusudur bence
Ben bi son albümlerini dinledim çok hoşuma gitti. Zaten son 3-4 yıldır elektronik müziğe karşı bi sempatim var hep. Ayrıca vokalist hatunun kardeşiyle birlikte yaptığı bazı çalışmalar da var. Onlar da oldukça başarılı tavsiye ederim. Ama royksopp'un bundan önceki albümlerini hiç dinlemedim...Çok merak ediorum. Türkiye'ye gelirlerse de çok sevinirim. Artık bazı çok sevdiğim gruplar Türkiye'ye gelip te ulaşamamaktan sıkıldım. Zaten hepsi gelmio gelince de en ulaşılmaz olanları gelio. Royksopp daha ulaşılabilir olur heralde diye tahmin ediorum.
Everything under the sun is in tune, but the sun is eclipsed by the moon.
4 sene önce hollandalı bi arkadaş gondermişti albumlerini, bu ne lan demiştim ilk önce. albumu 2 kere dinledikten sonraaaaa......hala dinliiyorum! anlıcanız kaliteli musik abi...
"...Let me drown within this river, let me drown in this deep silence...
ben what else is there sewdimm ya....aksan falan baya ilginç...
Who knows what could happen
Do what you do
Just keep on laughing
One thing's true
There's always a brand new day
I'm gonna live today like it's my last day