ve yıllar sonra bu gün ilk kez buz patenine gittim.. cidden çok keyfili bişey.. acaba normal paten yada buz pateni sevenler var mı? sanırım tek olamam dimi?
tek değilsem eğer belki birlikte bişeyler farklı organizasyonlar yaparız ne dersiniz

yok ya benimki olurda ne bilim.. buralarda bana öcü gibi bakıolardı eskiden kayarken bile şimdi bu yaşta imkansızzzzangel_of_the_hell yazdı:ayh utancak ne var anam.. bnm patenler küçüldüğü için vermiştik.. ondan kayamıyom ben..

ulen kaya kaya kilo veririm fena mı..issirganotununissirmiyani yazdı:patenler napsın caneyeyeye kazık kadar oldunangel_of_the_hell yazdı:ayh utancak ne var anam.. bnm patenler küçüldüğü için vermiştik.. ondan kayamıyom ben..

ztn başka bişi giyse aklında kalmazdı len..issirganotununissirmiyani yazdı:olum o karı kim bilinmi hani trt de izlerdik beyaz mini etek giymiş işte o o
severek izleme konusunda sana katılıyorum..veronique yazdı:kucukken cok fazla onem vermisti annemler buz patenine gitmeme, baya ugrasıp yer bulup yollamıslardı.. hala cok ender de olsa gidip yaparım, cok severim.. zaten boyum yuzunden de baya fiziksel olarak bana uygun bi spor, severek izlerim, yaparım