I only admire big-shots ( sadece önemli insanlara özenirim)kozmik_peri yazdı:bi süre sonra aman bu özenti sen özentisin ben özentiyim gençlik ölmüş gibi tartısmalara girmeme gereği duyuyosunuz zaten.. kim özenti kim değil umrunuzda olmamaya baslıyo ki bence birisinin karsısına geçip çok özentisiiinn ayy o ne biçim saç baş kılık kıyafet diyerek yapılan yorumlar özentilik olarak adlandırılan şeyden daha beter bi durum..
Özenti, Özentilik...
I Am Not aNtI-soCıaL soCIeTy ıS aNtI-me.!
soorry alısmaya calısıyorum bu forum a yanlıslıkla alıntı yapmısım.. genele yazıcaktım..kokomoko yazdı:I only admire big-shots ( sadece önemli insanlara özenirim)kozmik_peri yazdı:bi süre sonra aman bu özenti sen özentisin ben özentiyim gençlik ölmüş gibi tartısmalara girmeme gereği duyuyosunuz zaten.. kim özenti kim değil umrunuzda olmamaya baslıyo ki bence birisinin karsısına geçip çok özentisiiinn ayy o ne biçim saç baş kılık kıyafet diyerek yapılan yorumlar özentilik olarak adlandırılan şeyden daha beter bi durum..
I Am Not aNtI-soCıaL soCIeTy ıS aNtI-me.!
-
- Üye
kisiligi oturmamıs insan baskası olmaya calısır...sırf farklı gozukme cabası icinde olmak icin yapılmamlı hicbisey...ozellikle metal muzigi ve gothic kulturunu ozentilik cercevesinde kullanıp o sekilde 'ben gothic olduuum!! metalciyiiim!' tarzı takılanları gorunce bogasım geliyor....
..Angels even re in the shadows
Darkness is in everyone now
Neither hear to my voice
Nor that see my body
Darkness on u.. on me...
Darkness is a whirpool now
Life,everything is in deep
in deep... in deeper...
Darkness is in everyone now
Neither hear to my voice
Nor that see my body
Darkness on u.. on me...
Darkness is a whirpool now
Life,everything is in deep
in deep... in deeper...
ozentilik... evet bencede bu sacma ama gercekdir.
vardir boyle insanlar. bazilari daha sonra gorup, dogru ogrendikten sonra kendilerini bulmus ve bu sacma seyden kurtulmustur. bunun disinda kalan kisim ise hayatina biseylere, birilerine ozenerek devam ederler.
yalniz gunumuzde ozentilik goreceli bir hal almistir.
yanimdan gecen genc bir kiz, hafif iddali bi tip gordugunde iyyg ozentiye bak dedi bi defasinda ve gariptir ki o bahsettigi hatunda kendine ozenti diyene aynen ozenti der gibi bakmaktaydi.
herkes herkese gore ozenti olabilir..gercekte ozenti olanlar, ozenti olmayanlari iyi ayirmak gerekir...
bircok insanda ozellikle hatun sahsiyetlerde daha cok gorulen bi durumdur (ama gunumuzun teenage erkeklerinde de bu ozellik hizla yayilmaktadir.) kendinde olmayani, baskasinda gorup, onu tanimadan, gercekte ozenti olup olmadigini bilmeden bok atanlarda vardir.bu tip insanlar ise yazikki bi ozenti kadar bile olamiyorlardir.
ben 14 yasindayken yeni yeni grunge ve punkla tanismaya basladigimda yani, abilerimden ablalarimdan gorup, duyup cokca album aldigimi, ustumu basimi buna gore sekillendirdigimi bilirim. ki o yillarda cok abim ablam yada bi bok olmayan salak bana ozenti demistir. varsin desin..
17 e girdigimde anladimki ustumdekiler degilim ben. sevmiyorum gercekte bunlari...ama bkz. aradan 8-9 yil gecmis olsada hala o gun dinledigim gruplari dinler. grunge a ölur, punk ozlemimi arada bi sex pistolla gideririm. rock dinlerim...elektronik muzik de dinlerim ama bigun o bigunde bu olmam. neysem onu olurum. insan tek bi muzik tarzini sevemeyecegi gibi tek bi yasanti tipinide benimsemeyebiliyor...
ozentilik kalitsal olmussa adam 40 yasina gelmis hala kendini bulamamissa durum ciddidir. ama ilk genclik-cocukluk yillarinda kendini bulmaya calisirlken yaptiklarin masum ozentiliktir bence...
vardir boyle insanlar. bazilari daha sonra gorup, dogru ogrendikten sonra kendilerini bulmus ve bu sacma seyden kurtulmustur. bunun disinda kalan kisim ise hayatina biseylere, birilerine ozenerek devam ederler.
yanimdan gecen genc bir kiz, hafif iddali bi tip gordugunde iyyg ozentiye bak dedi bi defasinda ve gariptir ki o bahsettigi hatunda kendine ozenti diyene aynen ozenti der gibi bakmaktaydi.
herkes herkese gore ozenti olabilir..gercekte ozenti olanlar, ozenti olmayanlari iyi ayirmak gerekir...
bircok insanda ozellikle hatun sahsiyetlerde daha cok gorulen bi durumdur (ama gunumuzun teenage erkeklerinde de bu ozellik hizla yayilmaktadir.) kendinde olmayani, baskasinda gorup, onu tanimadan, gercekte ozenti olup olmadigini bilmeden bok atanlarda vardir.bu tip insanlar ise yazikki bi ozenti kadar bile olamiyorlardir.
ben 14 yasindayken yeni yeni grunge ve punkla tanismaya basladigimda yani, abilerimden ablalarimdan gorup, duyup cokca album aldigimi, ustumu basimi buna gore sekillendirdigimi bilirim. ki o yillarda cok abim ablam yada bi bok olmayan salak bana ozenti demistir. varsin desin..
17 e girdigimde anladimki ustumdekiler degilim ben. sevmiyorum gercekte bunlari...ama bkz. aradan 8-9 yil gecmis olsada hala o gun dinledigim gruplari dinler. grunge a ölur, punk ozlemimi arada bi sex pistolla gideririm. rock dinlerim...elektronik muzik de dinlerim ama bigun o bigunde bu olmam. neysem onu olurum. insan tek bi muzik tarzini sevemeyecegi gibi tek bi yasanti tipinide benimsemeyebiliyor...
ozentilik kalitsal olmussa adam 40 yasina gelmis hala kendini bulamamissa durum ciddidir. ama ilk genclik-cocukluk yillarinda kendini bulmaya calisirlken yaptiklarin masum ozentiliktir bence...
sihirli mantar_yesilin yesili_guzel kafali insan_the pot head
sigara yazdı:ozentilik... evet bencede bu sacma ama gercekdir.
ne yazdın olm bu kadar oku oku bitmez
Your Song Of Eternity Has Lost Its Meaning
- kozmik_peri
- Müdavim Üye
çevrendeki insanlara kendini kabullendirmek gibi bi derdin, farkı olmak değil de farklı olmaya çalışmak gibi bi durumun olmadığı sürece, içinden geldiği gibiysen zaten sorun yok..
Istemedim uyanmayı bu soğuk uykudan. Cevapları aradim soruları sormadan. Düşürdüğün gölgeleri, düştuğün yerleri
kazıyorsan aklıma normal mi sence?
- hashish-addict
- Üye
- gizrockdumanyk
- [ Dondu Kaldı ]
necrophilia
[quote="necrophilia"]kisiligi oturmamıs insan baskası olmaya calısır...sırf farklı gozukme cabası icinde olmak icin yapılmamlı hicbisey...ozellikle metal muzigi ve gothic kulturunu ozentilik cercevesinde kullanıp o sekilde 'ben gothic olduuum!! metalciyiiim!' tarzı takılanları gorunce bogasım geliyor....[/quote]
katılıyorm çewremde çok hepside tiki kendilerini metalci fln sanıyolarr
katılıyorm çewremde çok hepside tiki kendilerini metalci fln sanıyolarr
- deathangel--
- Üye
bakı şimdi,kimse bu müziği ana karnında yapmaya başlamadı yada dinlemeye,gelio 12 13 yaşındakine özenti diyo kednisi 20 yaşına gelmiş,halbuki o da 13ündyeken başaldı bu müziiie !!!!!!!!!!!
böle röenkelr var,önüne gelene özenti diyenlere ben özenti diorum
böle röenkelr var,önüne gelene özenti diyenlere ben özenti diorum
"Angelo rotto//psykhe"::Ho affrontato quando lo avete lasciato...
- nodoubt_16
- Müdavim Üye
- destinyofrock
- Müdavim Üye
- nodoubt_16
- Müdavim Üye
....................
Rock_N yazdı:bana özenenlere ve beni çekemeyenlere çok özeniorumm..
Bir kadeh kırmızı şarap alabilir miyim kompozisyon tamamlansın...
Birinden hepsini tanı.....