Korn gerçekten de industrial rock icra ediyor artık, vatana millete hayırlı uğurlu olsun. Albümü dinledim, güzel, korku filmlerine acayip soundtrackler çıkar, kısa filmle çekmekle amatör sanatseverlerimiz jenerik için bol malzeme bulacaktır.
Evolution parçasini dinledim.Çok yavan geldi bana.Albümü tamamen dinlemedigim icin genel anlamda yorum yapamicam.Sahsen ben Korn'dan Issues gibi bir albüm bekliyorum hala.
Boşlukta kemiklerin kanattığı karanlık; Sürekli geceye bölünen saatlerin asıldığı yer. Kıyı boyunca çalınan sabah:Esrik tin.Sehpada unuttum başımı, us yitik..
213 yazdı:Evolution parçasini dinledim.Çok yavan geldi bana.Albümü tamamen dinlemedigim icin genel anlamda yorum yapamicam.Sahsen ben Korn'dan Issues gibi bir albüm bekliyorum hala.
Hocam yeni albümü salla.Aç ordan issues'i en iyisi bu ne ya...
213 yazdı:Evolution parçasini dinledim.Çok yavan geldi bana.Albümü tamamen dinlemedigim icin genel anlamda yorum yapamicam.Sahsen ben Korn'dan Issues gibi bir albüm bekliyorum hala.
"Issues" ve "follow the leader"...Korn budur...
Everything under the sun is in tune, but the sun is eclipsed by the moon.
Katiliyorum.Harika albüm onlar ama bir daha yanina bile yaklasamidalar maalesef.Untouchables albümüde fena sayilmazdi.Ama sonradan cikardiklari benim için kayda deger degil.
Boşlukta kemiklerin kanattığı karanlık; Sürekli geceye bölünen saatlerin asıldığı yer. Kıyı boyunca çalınan sabah:Esrik tin.Sehpada unuttum başımı, us yitik..
nu-metalin öncüsü, 15 albümün sahibi baba gruplardandır.ilk albümden son albümüne kadar sağlam işler çıkarmış ve söylenenin aksine kesinlikle düşüşüşe geçmemiş;jonathan davis abimizin sağlam vokaliyle sahnelerin tozunu attıran benim hayranlıkla dinleğim ve koptuğum topluluktur
işte korn budur
yeterlimidir
Kendilerini aşırı derecede tekrar etmeye başladılar cidden.Gidişatları hiç iyi değil ama Korn her daim dinleyici kitlesi edinir kendine ve popülaritesini kaybetmez diye düşünüyorum.